אוריאל מעוז.

WishMaster

New member
אוריאל מעוז.

הרשה לי להמליץ לך ולשאר באי הפורום על אתר מיסטיקה חדש ומגוון.. הנוגע בכל גווני הקשת של המיסטיקה. שווה להיכנס.... האתר משופע בלינקים ומידע.. תהנו.

תודה וכעת לדעתי.....

אני אישית לא בעד עיסוק בכישוף, ולא סתם התורה אסרה את הכישוף ודאגה לאזהרות חמורות לעוסקים בכך. אני לא רוצה להכנס לסיפור אישי אבל ``שומר נפשו`` ירחק מכישופים. יש לנו ביקום כל כך הרבה כוחות טובים ואנרגיה חיובית שאנחנו לא צריכים את עזרת כוחות השחור. כדברי השיר של חנוכה : באנו חושך לגרש בידינו אור ואש כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן סורה חושך הלאה שחור סורה מפני האור. אור וטוב אוריאל מעוז

hayonkoby

New member
זה ששמתי קישור לא אומר שאני בעד

גם אני נגד כישוף מאמין שצריך לעשות רק טוב שבת שלום

Zipadidoda

New member
ושוב....

ושוב הויכוח הישן בין כישוף שחור לכישוף לבן היי זה מתחרז! חיחיחי אתם לא מבינים שכשאתם אומרים כישוף זה מכליל יותר ממה שאתם חושבים? יש כישופים רעים וכישופים טובים... כישוף טוב לדוגמא יכול ליהיות מדיטציה. כישוף טוב יכול ליהיות שמישהו עושה מדיטציה ומדמיין משהו שהוא רוצה. כך נשלחות ליקום אנרגיות (כמובן שבסופו של דבר זה נתון להחלטת היקום) וכך הדבר מתגשם... או שלא... כישוף שחור מתבסס על הכעס והשנאה והרגשות האפילם שבתוכנו... בגלל זה דרך אגב מי שלא מבין כלום במאגיה וינסה כישוף ראשון שלו כישוף שחור הוא יצליח! אבל כמובן יש החזר קארמה... על כישוף לבן אין החזר קארמה! וזה גם תלוי באמונה אבל אני לא ירחיב הבנתם את הרעיון

מדיטציה אינה כישוף....

מדיטציה היא התבוננות פנימית וזה אינו כישוף. אור וטוב אוריאל מעוז

Zipadidoda

New member
אתה יודע מה החלק ה...

עיקרי בכל כישוף? מדיטציה של עשרים - חמש עשרה דקות על מה שאנחנו רוצים זה החלק הכי ארוך והכי חשוב שאר החלקים זה לאכול תפוח נגיד שזה כבר קשר בין צבעים למטרה וסמלים. לכן, מדיטציה היא התבוננות פנימית אך היא לא רק התבוננות פנימית היא גם כישוף!

CAT4

New member
אין דבר כזה כישוף טוב

כישוף הוא דבר שבה כנגד הטבע ומשנה אותו כישוף יוצר שינוי מדרך העתיד. ודורש ידע רב עוצה שלכול בני דוינו יחד אין. ככה שגם אם כולנו נשב יחד ונחליט על כישוף הכי פשוט אין לנו את הכוח להחליט אם הוא טוב או לא. לעומת זאת קסם הוא דבר הבא יחד עם הטבע ואינו מנוגד לו הוא גם לא משנה אותו וא פרעיה לו עם יודעים להשתמש בו. יש הבדל גדול בין השניים. לא שמותר לנו לעסוק בקסמים ללא הדרכה מתאימה. Y.G.A the CAT

Zipadidoda

New member
אם כך...

תסביר קסם... מה זה קסם? וזה לא משנה אם לי אין את הכוח להחליט אם כישוף הוא טוב או רע... העובדה שזה אפשרי להחליט את זה אומרת שכישוף יכול ליהיות טוב

hayonkoby

New member
על כישופים וניסים...

כבר נאמר שניסים הם פשוט תופעות הנשגבות מבינתנו.

למעלה