אוריאל ידידי...

Eliad_11

New member
אוריאל ידידי...

אולי לא קשור אך מכיר אתה במקרה ספר הנקרא ``ארי נוהם`` או ``שאגת אריה`` ?

Eliad_11

New member
ובכן אוריאל...

לאחרונה הגיעו לידיי כמה דפים של אתר שמזמן לא קיים... בגדול, מדובר על איזה יומן או חוברת מן היהדות בנוגע למהות האור האמיתי והקבלה בכלל מקורותיה התגלגלות הספרים וכו`, אך הבעיה שאני לא כל מצליח למקד את התקופה או הייחוס או המשמעות האמיתית של ספר זה... בכל אופן צירפתי עמוד אחד... תזרוק מבט ותביט, אם מזהה, אם מכיר אם יודע...

davyav

New member
את קבלה כדי ללמוד בצורה מסודרת ../images/Emo13.gif

היי אליעד
. רוב רובה של ספרות קבלית עתיקה לא מסודרת בצורה שתלמידים מתחילים יוכלו להבין אותה. כך לדוגמה זהר-הוא אוסף של הסברים בעלי כח אנרגטי עצום,אך אין הם מסודרים בצורה של ספר לימוד וללא ידע מוקדם אי אפשר להבינם. אם אתה מעוניין בלימודי קבלה לא כדי להפש ספרים כאלה או אחרים,אלה כדי קודם כל למצא מורה שאתה סומך עליו. את הבן-אדם שאתה מרגיש ממנו אור ואהבה(תרגיש שהוא יוצא מנקודה נכונה). כרק בהדרכה של המורה כזה אתה תוכל להגיע להשגות אמיתיות. שיהיה לך אור ואהבה דוד

Eliad_11

New member
כמובן כמובן...

אך בתקופתנו אנו מכירים ספרים רבים מעולומות שונים, ספר הזוהר יצירה ואחרים, אולי לא "יודעים" אותם ואולי להם אלפי פירושים שונים, אך הם מוכרים וידועים... ספר זה ("ארי נוהם"), דווקא לא מוכר ומקורות רבים לו לא מצאתי ועל טיעון זה נכתבה ההודעה. {אני עוד אסרוק ממנו למען בהירות ובירור...} תודה תודה יום טוב

Eliad_11

New member
היי ../images/Emo22.gif

הזדמן לי לסרוק עוד דף, אני מקווה שיעזור ואני אשלח עוד בפעם הבאה... תודה רבה

למעלה