אוריאל היי

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
אוריאל היי

אציין רק שאני מאמינה באנרגיות והצלחתי לראות לא פעם הילות של אנשים. שני אנשים (כל אחד בנפרד) שמיסטיקה היא דרך חייהם אמרו לי שהם רואים אש יוצאת ממני. ????

אש יוצאת....

kaya היקרה אינני יודע למה התכוונו האנשים שאמרו לך ש``אש יוצאת ממך``. האם התכוונו לכך שאת מקרינה המון אנרגיה החוצה? או התכוונו שאת טיפוס אש לפי הרפואה הסינית, אז זה אומר שאת מאוד אינטואיטיבית בעלת כריזמה מאוד אוהבת הרפתקנות ומאוד עליזה וחמה. אני מציע לך פשוט לשאול אותם למה הם התכוונו ויהיה לך את התשובה הכי מדוייקת. אור וטוב אוריאל מעוז

Kaya

New member
יש משהו..

כנראה שלזה הם התכוונו - אני רק דאגתי שזה משהו לא טוב.. כיאה לקשתית טיפוסית - אני מפוצצת אנרגיות. אני מוצאת את עצמי ב-2.00 בלילה מזיזה רהיטים בבית (אל דאגה - לא גרים מתחתי..)או מטיילת עם הכלבה בכל ת``א... יש לי עוד שתי שאלות: 1. מה הדרך הכי טובה לנווט את האנרגיות האלה לתוכי? 2. האם יכול להיות מצב בו מישהו אחר ``שואב`` ממני את האנרגיות (לא בכוונה רעה)? אור ואהבה, אני.

kaya היקרה

:) לא, לא התכוונו למשהו שלילי... בכל אופן, לדעתי הדרך הטובה ביותר לנווט את האנרגיות הללו היא ללמוד לשלוט בהן. ללמוד רייקי, הילינג או כל שיטה אחרת ולהתפתח בתוכה. כך אני עשיתי זאת. לגבי ה``שאיבת אנרגיה``- כן זה אפשרי, ברגע שאת באה במגע עם מישהו שרמת האנרגיה שלו נמוכה מאוד או גבוהה מאוד יכול להיות שהוא/היא ישאבו ממך את האנרגיה. זה לא נעשה בכוונה רעה (לרוב) אלא שאנשים אלו לא למדו לקבל אנרגיה בדרך אחרת (במילים אחרות לוקחים אנרגיה במקום לקבל אנרגיה). על מנת שזה לא יקרה צריך לעשות ``הגנות`` (אני לא כל כך אוהב את המושג הזה כי אין ``קרב`` על אנרגיה שצריך להגן עליו) שנועדו בעצם לחבר אותך לאנרגיה קוסמית זמינה שגם אם יבוא מישהו/י ו``יקח`` אנרגיה, האנרגיה תהיה מהמקור ולא ממך פיזית. וזה דברים הנלמדים בכל סדנה של רייקי/הילינג ושות`. אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה