אורטופד ספורט

I Gabe

New member
אורטופד ספורט

מפעם לפעם עולה בפורום שאלה על אורטופד ספורט/מבין בפציעות סקי.

הגעתי בעקבות המלצות לד"ר איתמר בוצר. הוא מקבל באזור השרון, מומחה באורטופדיית ספורט וברכיים בפרט. הוא יחסית צעיר, מבין עניין ובעל גישה חיובית. כלומר לא מאלה שמאמינים שאנשים צריכים להסתגר בבית כי מסוכן שם בחוץ.

הוא גם מנתח (שלא נדע).

עשה עלי רושם טוב.

תודה

תודה על ההמלצה. אם כי גישה עקרונית ואופי נחמד הינם פרמטרים שוליים. השאלה היא אילו תוצאות הוא מביא. וזה רואים לאורך זמן. הייתי אצל כמה רופאים בעשר שנים האחרונות, ואני לא מכיר גישה של "לשבת בבית", חוץ ממקרים של פציעות חמורות מאוד, וגם אז ההמלצה למנוחה היא רק לתקופה מוגבלת.

I Gabe

New member
מה שתגיד...

היה נחמד אם היית נותן מישהו טוב לדעתך בנוסף לקטילה.

אי הבנה

אם יצא שקטלתי אז אני מתנצל כי ממש לא התכוונתי לקטול. רק לסייג שאיכות פיסיותרפיה מודדים לאורך זמן. והשאר היה רק לשתף מניסיון אישי, שהיו לי פעמים שהתלהבתי ממשהו בהתחלה, ואחר כך ראיתי בהמשך שזה לא כזה שוס לטווח הארוך.

Cמן רשום

New member
אני דווקא חושב שהפן של יחסי אנוש חשוב מאד

רופא ספורט נבדל מרופא אחר ביכולתו לתת המלצות להמשך הפעילות הספורטיבית ולכך נדרשת מידה רבה של מעורבות ויחסי אנוש טובים. לכן לדעתי בהתמחות הזאת ספציפית מאד חשוב שיהיה מישהו שגם מבין בפעילות ספורטיבית וגם מוכן לשבת עם המטופל ולבנות לו תכנית אימונים מתאימה. זה לא משהו מובן מאליו וחורג מתפקיד הרופא כמרפא נטו.

alien life form

New member
אז אפשר להוסיף

פרופ' מאיר ניסקה מומחה בפציעות קרסול (פציעה פחות שכיחה בסקי אבל שכיחה באומנויות לחימה)
לברכיים אפשר להוסיף גם את ד"ר עוז הדר
פציעות כתף ד"ר רם ירון נחשב טוב, אני אישית פחות התחברתי אליו. כשהייתה לי פגיעת כתף חזרתי להדר.

alien life form

New member
אזור המרכז

כל אחד מקבל ביותר ממקום אחד.
כפר סבא, פתח תקווה, יהוד, תל אביב (אסותא)

dfl

New member
ד"ר אסף (אסי) דקל

אורתופד וספורטאי
גם מומחה לפציעות ספורט, גם חיובי וענייני, גם אחלה בנאדם וגם שחקן סקווש מעולה. מקבל במכבי ברמת השרון, אולי בעוד מקומות. אבחן וליווה אותי אחרי שקרעתי את הצולבת הקדמית בשנה שעברה.

Arnon Ayal

New member
מי עובד עם הכללית?

מאילו שהומלצו פה, יש כאלו שעובדים עם הכללית?
שבוע שעבר מתחתי רצועה בברך שמאל, לא משהוא רציני, אבל האורטופד הצרפתי שהסתכל עליה אמר שהמתיחה תעבור תוך כמה ימים אבל איפה לעזעזל הסחוס?
(נשאר בצה"ל וב Cerro Torre
)

marceloros

Member
מנהל
ממליץ כי תתקשר ותבדוק

אני מניח שהכיוון פה הוא יותר לכיוון הפרטי, גם לא השיבו לך לפחות שבוע

למעלה