אורח ויש לי שאלה...

lama האחד

New member
אורח ויש לי שאלה...

אני רוצה ללמוד במכללה הטכנולוגית של חיל האויר בחיפה, אז יש לי כמה שאלות... מתי מקבלים את המדים? האם כבר ביום הראשון ללימודים לובשים אותם? והאם בכלל כדאי לי לנסות להתקבל? תודה וימצויון!

ismeir

New member
מספר תשובות...

את המדים או ביום הראשון או בשני אני לא זוכר...ואת המדים אתה לובש עוד לפני תחילת הלימודים! ובקשר לשאלה השלישית...אממממ....

lama האחד

New member
למה לא? ממש בא לי...

כי אני מורעל של הצבא, ואני מת ללבוש מדים.. אלתצחקו אני פשוט כזה.. וגם קראתי אצלכם בטאגליינס יש קישור לשרשור על מה יש שם... אז לא כדאי לי...?

reembel

New member
תלווה מדים משוחר...

תלבש אותם קצת וכל ההתלהבות תרד לך.

reembel

New member
לא!

אם אתה רוצה ללכת לטכני בגלל המדים, בגלל זה אני מיעץ לך לא לללכת לטכני..

reembel

New member
אני לא מצטער.

אני שמח בדרך שלי, בכיון הלימודים שלי... הייתי יכול ללמוד את אותה מגמה גם ליד הבית בבית ספר אזרחי, אבל אם אני כבר בטכני אז להפיק את הדברים הטובים שבו.

lama האחד

New member
אני לא רוצה בגלל המדים

בגלל שזה מקצועות שאני רוצה ואני רוצה לשרת אחרי זה בחיל האויר

אז?

משמעת? אין שם משמעת יש שם התעללות מצד המפקדים, שמים עליך חוי אחד ענק, אנשי קבע עושים את העבודה שלהם מקבלים משכורת וזהו, כמו בכל מקום אחר. יש בודדים שאכפת להם והם חסרי השפעה כלשהי. לבית ספר הזה מתקבלת כל פרחה ממוצעת וכול אידיוט שזרקו אותו מהבית ספר האחר, יוצא שהבית ספר הזה הוא בית זונות מאפיונרי בעיקר השכבות החדשות של השנתיים האחרונות וזה עוד מדרדר מרגע לרגע. אבל שיהיה. לימודים? באמת שווה לך לדפוק את כל הלימודים רק בשביל שתוכל ללכת על מדים? אין לי כוח להסביר אבל אם אתה אינטליגנט תחסוך מעצמך את האקספרמנטים האלו, לך תלמד בבית ספר נורמאלי, אפילו לא נורמאלי שיהיה חרא אבל גרוע כמו בטכני בחיים לא יהיה. אין לי כוח להסביר רשמתי את זה מיליון פעם בפורום. אל תלך, פשוט אל תלך. אם אתה הולך לכיתה ט' אז אתה עוד יכול לנסות תתווכח לדעת שזה מקום נוראי ותפרוש בסוף השנה אבל אם אתה בכיתה י' פשוט אל תעשה את הניסוי הזה, זה יתחשבן איתך בלימודים בצורה הכי נוראית שיכולה להיות. וכל המפקדים שקוראים את זה עכשיו, לא מעניין אותי בשיט מה אתם חושבים על זה.

זה לא צבא

ותאמין לי שאין רעל בלבלות את השנים הכי יפות שלנו בתוך מדים. זה טוב שאתה מורעל, כשתתגייס תשאף בטח להגיע ליחידה מובחרת או למסלול יוקרתי בצבא. אם תלך לטכני אתה מוותר על האפשרות לעשות מה שאתה רוצה בשער ולתקוע מה שתרצה בפנים וללבוש מה שתרצה לבית הספר בשביל ללכת למקום שאפשרויות הלימוד בו מוגבלות (פה אין כימיה ולא ביוטכנולוגיה ולא תיאטרון ללמוד בתיכון, אלא חשמל, מכונות, ואלקטרוניקה. וזה לא מגניב), בשביל להנות מ'סביבה לימודית חמה ותומכת', שזה חיילי סדיר שהיו ילדי כאפות בתיכון רובם עם שרוך של מדריך שבטוחים שיש להם ביצים ככה גדולות ושאנחנו החיילים הקטנים שלהם. בשביל בית ספר שמתנהל כמו בית חרושת לטכנאים ולא כמו בית ספר, בשביל ללמוד עם מורים שרובם באים בשביל לסיים את יום העבודה, אותם מורים באותו מקום שקיים כבר יותר מדי זמן ונהיה רק יותר מושחת ויותר עלוב, ששומר על השם שלו באמצעות הילה מזויפת של מדים וחיל אויר. אם אתה מת ללבוש מדים יש פורים. צבא אין בטכני, זה שאריות שמגרדים מבין המפקדים הכי גרועים בצבא ונותנים להם לנהל בית ספר. תשמור על הרעל לצבא האמיתי, תלמד טוב, תאריך שער, תהנה ותבלה. כשתתגייס תוכל עם המוטיבציה שלך להגיע רחוק, ולא תתספק בלשרת בתור טכנאי כי חשבת כשהיית ילד שהמדים האלה מגניבים.

alon678

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע

זה כל כך נכון.. ירדו לי דמעות כשקראתי את זה. פשוט לא ייאמן איך ביזבזתי את 4 שנות התיכון שלי על הזבל בזה. הטעות הכי גדולה של החיים שלי

נחרש

כי לא ידענו שחרא, היה טוב עד שהבית ספר הדרדר לתת רמה מוחלטת, אין אפשרות לעזוב.

למעלה