אורח בפורום

אורח בפורום

אם הייתי מציע לכם להזמין אישיות מעניינת לפורום מהארץ או מהעולם, את מי הייתם רוצים? מי מכם היה משתתף בדיון?

אתה מתכוון רק אישיות מהתחום של

הגלישה? אותי נניח נורא היה מעניין לשוחח עם זה שהמציא את נחשי הגומי הצבעוניים. (אלו שיש בשקיות הפתעה.) עוץ לי.

גיא נשמה,

ממש לא נראה לי שאישיות תמימה כמוך תעלה (אפילו בדמיונה) את הפרחה המשתרללת הזו. אתה נ ש מ ה. ולא רק נשמה, אלא טהורה. צחורה ובוהקת. השם ירחם. תפסיק עם המחשבות הזרות האלו. עוץ לי (שדואגת.)

או או. גיא מקנאים לך ובגדול.

אתה רואה זאת טיבה של אהבה אמיתית. ו תגיד למה חושבים שאתה תמים? תמים זה רק אבי,(עלק).

SuperGirl 25

New member
אני בעד מיטשל מקאליר או יאן פלאורי

אלה השמות בסיום הקליפ המגניב הזה לופים לופים ועוד לופים... (נראה לי שהעליתי את זה פעם....לא נורא) כדאי ללחוץ על פוז (השהה) עד שהקובץ יטען ואחרי כמה זמן ללחוץ פליי (נגן) ולתת למדיה פלייר לנגן מכיוון שהקובץ של 17 מגה

חגי

New member
יש סרט וידאו שלו עם תנועות ידיים

לא צריך יותר מזה.

בקיצור, הבנתי

כבר חשבתי לארח את מנפרד רומר אבל זה לא ממש מעניין אתכם כנראה. (אגב, הייתי רציני בקשר למנפרד, או לפחות אחד הטובים). הייתם יכולים לשאול אותם שאלות כמו - איך אתה מתכונן לאליפות העולם? מה הטיסה הכי מעניינת שהייתה לך? וכו'... אבל נו, לא חשוב...

אני מדבר על אורח חד פעמי

אהרלה מוזמן להצטרף ולהיות חבר פורום מן המניין. אישית אני לא ממש מכיר את אהרלה ואם למישהו יש דיבור איתו הוא יכול להציע לו להכנס ולומר שלום.

Giladno

New member
Just advise. As far as I know him

he will not become a regular member. At the same time he has huge experience and bothe theoretical and practical knoledge

למעלה