אורח בכפר

אורח בכפר

לתושבי הכפר - נעים מאוד להכיר: שמי נח ואני מ"כפר ירושלמים" (כן! ירושלים היא בס"ה "כפר קטן" בייחס לעולם כולו). קראתי בפורום על כוונתכם להקים גמ"חים מסוגים שונים. כיוון שמזה שנים קיים שיתוף פעולה מבורך בין כמה מתושבי היישוב (ובראשם רב היישוב) לבין עמותת "קרן ישעי", שיש לי הכבוד לנהל מזה 13 שנים (בר מצווה!), נראה לי, שיהיה זה נכון לשתף פעולה אתכם ואולי אף לסייע לכם במידה ניכרת בניהול ענייני הגמ"ח ובפיתוחו. כל השאר איננו עניין לפורום. ניתן לפנות אלי לדוא"ל [email protected] לקבלת פרטים נוספים ואשמח לסייע בדבר בתקווה לשיתוף פעולה פורה בין כל הגורמים המוגעים בדבר. אז שיהיה בהצלחה ופורים שמח!

רותי777ח

New member
תודה רבה על הצעתך

אני חושבת שבהחלט יש מקום לפתח גמ"חים נוספים אך נדמה לי כי הרעיון עלה בפעם הראשונה בפורום שאליו נכנסים רק חלק קטן מהתושבים. אני אקח על עצמי להעביר את הרעיון ואת הצעתך לגורמים הרלוונטיים. חוץ מזה אנחנו מתכננים "יריד צדקה" אחרי פסח - יפורסם בעלון של השבוע. האם יש לך נסיון ביריד שכזה, האם יש לך טיפים ועצות? בברכה, רותי

תודה על התגובה

לצערי אין לי ניסיון ב"ירידים" מעין אלו אולם אין כמו בני הנוער חברי תנועות הנוער למיניהם בעלי ניסיון בתחום זה. כדאי לבדוק זאת איתם. עוד רעיונות לבטח תוכלו למצוא אצל רב היישוב (בתקווה, שהוא לא יקרא הודעה זאת...), שאני מכירו לא רק בתור תלמיד חכם אלא גם בתור אדם חכם, שיודע לא אחת לכוון את הדברים לצד הטוב ביותר. הדבר היחיד, שאוכל להציע לכם, הוא סיוע טכני בכל מה שקשור לניהול עמותה בהתאם לחוק ואולי גם מעט סיוע כספי. כאמור לצורך כל אלה כדאי לפנות אליי במסר או במייל אישי ואשמח לתת את הפרטים האישיים לתקשורת נוחה יותר. בינתיים, שיהיה לכולנו פורים שמח, ושנצליח להתאחד כל העם, כפי שניתן למצוא זאת בכפר אדומים (אני יודע, שזה לא קל אבל אם יש רצון, אפשר לבנות קהילה תומכת ומבינה ולהשיג הרבה יותר באהבה ואחוה.

למעלה