אורחת

ראשט

New member
אורחת

שלום רב, אני רק אורחת פה אבל אולי מישהי/ו יוכל לעזור לי... הבן שלי בן 4 שבועות קיבל היום מהרופא אינפמיל (פולט בכמויות). ניסיתי לתת לו אבל נראה שלא יוצא לו כלום למרות שהוא מצץ ומצץ... או שלחלופין לא היה לו טעים... על הקופסא כתוב שאפשר להשתמש בפיטמה רגילה אבל לנו זה לא עבד... מישהו מכיר את הבעיה, אייך פותרים את זה? נראה לי שהוא צעיר מדי לפטמה גדולה יותר..., תודה מראש אמא של פלתיאל (ככה קוראים לו אצלינו האחים הגדולים שלו
)

תאירעות

New member
אנחנו היינו עם אינפמיל

לא זכור לי שהחלפנו פיטמה(או שכן..הזכרון שלי לא משהו) אנחנו עזבנו את האינפמיל כי היא שבתה רעב,לא הסכימה לאכול אותו,אז עשינו לה סימלאק + דייסה שזה הסמיך את האוכל.

מכירה את הבעיה

השתמשתי עם אוונט מספר 3. ניסיתי את ה 3 של בי פרי אבל היה גדול מידי. אפשר גם פיטמה מוצלבת אבל הפשוש לא הסתדר איתה.

ראשט

New member
קודם כל תודה על התגובות

אז למה גם הרופא אמר וגם על האריזה כתוב שהפורמולה לא יותר סמיכה מהאחרות? הוא לא "יחנק לי" עם פטמה גדולה יותר? זה לא ישפך לו לגרון?

חוגי1

New member
גם אצלנו זה היה ככה זה בגלל שיש שם

עמילן של תירס שסותם את המוצץ כשהוא יונק. הפיתרון המעצבן הוא לשבת בהאכלה עם מזלג וכשזה נסתם....לפתוח. אצלנו דרך אגב הסתימה לא הייתה רק במוצץ אלא גם בטוסיק עד שירד דם והפסקנו. הילדה גם לא נהנתה מהתחליף והעדיפה תמטרנה אז עכשיו אנחנו מוסיפים קורונפלור למטרנה ו.....עדיין נסתם לפעמים.

תאירעות

New member
החלפת פיטמה לרב שלבי?

אני משתמשת ברב שלבי על מספר 2 ואין בכלל בעיה.

dana205

New member
אינפמיל

אנחנו השתמשנו תקופה ארוכה וגם לנו בהתחלה היה בעיות. התקשרתי לשרות לקוחות ונאמר לי להכין את האוכל עם מים שהורתחו והיו במקרר, כי עם מים חמים זה לא נמס לכן צריך מים ממקרר. כשמכינים שופכים מים אח"כ את האנפמיל ואז את מגלגלת את הבקבוק בין הידיים כמה שניות ורק אחר כך מנערת. אנחנו אחרי שהכנסו את התערובת חיממנו בקערה עם מים חמים. והסתדר לנו די טוב היא הייתה אוכלת את האוכל יופי. דרך אגב נשארה לנו פורמולה של אנפמיל אחת שלמה סגורה אז אם משהי רוצה אין שום בעיה לקבל... בהצלחה

lilend

New member
טיפ להכנת האינפמיל-

בתי שתתה עם פיטמה מס' 1 עד שעברנו למטרנה (בגיל 8 חודשים). מה שעשינו היה לסגור את הבקבוק ולא לנער מיד אלא לסובב קצת את הבקבוק ולתת לאבקה להתמזג קצת עם המים לפני שמגיעה לפיטמה ורק אז לנער. האינפמיל לא יותר סמיך ממטרנה אבל האבקה הרבה יותר דביקה וכשמנערים היא מיד נדבקת לפיטמה וסותמת אותה.

mevav1

New member
לא מכעירה בעיה כזו..אולי זה לא

מספיק חם??? כי ידוע שכשזה חם זה יותר דליל. אני בכל אוןפן האכלתי אותה בזה מגיל כ4 חודשים ועד שנה וחודשיים עם פיטמה אפס בהתחלה ואח"כ 1 של הבקבוק הקטן ביעותר של אוונט ולעולם לא היו בעיות. רק שתשימי לב שאין גושים כי זה הבאסה פה..אולי הגושים חוסמים את הפיטמה.. אני ערבבתי עם כפית ואם היו גושיםן,מעכתי אותם עם הכפית בבקבוק. ורק שתדעי שהאנפמיל מסמיך רק בקיבה ופה גדולתו. לכן אין סיבה שזה יחסום את המעבר בבקבוק.

ראשט

New member
תודה תודה לכולם

ניסיתי עכשיו שוב והוא אכל את זה! אמנם לאט - אבל סיים הכל ואז... פלט איזה 5 פעמים! זה אמור להיות ככה? יכול להיות שלוקח זמן עד שזה עובד? האמת שהרופא אמר לי להמיס במים מהמקרר... וגם עכשיו זה היה במקרר איזה שעתיים... אבל זה לא נראה לי הגיוני שמשהו נמס טוב יותר במיים קרים יותר, נמשיך לנסות ונראה... אני מקווה שזה יעזור לפליטות, כי אחרת איין טעם שוב תודה לכוווולם

lilend

New member
גם קורנפלור נמס יותר טוב במים קרים

יש אבקות שפשוט נמסות טוב יותר בקרים. אצלינו לקח קצת זמן עד שהיא התרגלה לזה והחלה לפלוט פחות, מה שכן-זה לא עובד כמו קסם, היא פלטה גם עם זה, אבל הרבה פחות מאשר עם מטרנה.

תופעה מוכרת , לפני האינפמיל השתמשנו

בפיטמה מס' 1 של בי פרי אבל כשהתברר שהילד מוצץ חצי שעה את הבקבוק ונשארת אותה כמות עברנו לפיטמה מס '2 ה תינוקי משתלט על זה יפה מאוד , ניסינו גם פיטמה רב שלבית של בי פרי על מס' 1 אבל הזרימה של האוכל הייתה מהירה מדי בשבילו . את האוכל אנחנו מכינים עם מים רתוחים שצוננו לטמפרטורת החדר , ושמים את הבקבוק בתוך מים חמים , שמנו לב שכשהאוכל חם מספיק (כמובן שבאופן שהוא יוכל לאכול ממנו ) כך גם הוא הופך לנוזלי יותר ויוצא טוב יותר מהפיטמה . האינפמיל באמת עוזר רוב הזמן הוא לא פולט , ואם הוא פולט אז זה בכמויות קטנות מאוד וזה נורמלי .
בהצלחה

אנחנו גם עכשיו עוברים לאינפומיל

אנחנו משתמשים ברב שלבית על 1 או 2 וזה אכן זורם מאוד מהר. לפעמים בפטמה מספר 3 ואז לוקח יותר זמן. לגבי הפליטות הרופא אמר שזה לא קסם ולוקח זמן. גם המעבר לאינפומיל הוא לא מידי אלא בהדרגה. כמו כן יש לשלב האכלה בזווית ומנוחה אחרי האוכל ולפעמים גם תוספות של זונטק ועוד תכשיר שהוא דמוי פקק. בהצלחה

mevav1

New member
ראשט..גם אני בזמנו שמתי לב

שבקור זה מסמיך. לכן אני הכנתי את זה כשזה פושר/קריר וחיממתי לרוב או אפלו נתתי בטמפ' חדר כי אז זה היה הכי טוב ורק אח"כ הכי הרבה,חיממתי לה מעט. אבל כן,באמת,כמו שהקורנפלור מתגבש במים חמים,כך זה. אז כשארת מכינה אם את יכולה תכיני בקר ורק אח"כ כשאין לו גושים תחממי מעט.

ראשט

New member
בוקר טוב

בלילה הוא אכל אנפמיל והיה בסדר... בכל מקרה הוא אוכל בטמפ' החדר (גם את הסימילאק). מה שעשיתי זה פשוט לערבב טוב לפני שניערתי ואז לנער מלא וחזק ובזמן ההאכלה אם נסתם - לפתוח! שוב תודה

למעלה