אורחת :)

ברכת אל

New member
אורחת :)

היי אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל סיפרתי לכם על משיהו שאני מאוהבת בו שעובד בבית קפה ולא מתייחס אלי בקיצור...לפני שבועיים הוא התחיל להתייחס אלי שוב...והוא ממש נחמד כמו שהוא היה לפני שהבאתי לו את הטלפון אבל הוא עדיין לא התקשר התחלנו לצחוק בתור בדיחה על כך שאולי נלך שנינו לשירותים של המקום ו...יהיה מה שיהיה אבל הכל היה בגדר צחוק! שבוע שעבר צחקנו על כך עוד פעם והוא אפילו הציע חצי בצחוק חצי באמת שאני אלך אליו כמובן שהסכמתי!!! הגענו אליו הביתה וכמובן שהוא ציפה שאני אשכב איתו שנינו היינו מאוד מאוד נבוכים מכיוון שמעולם לא היינו במצב כזה(של ללכת לבית של מישהו שאנחנו לא מכירים) לא רציתי לשכב איתו כי לא רציתי שהוא יהיה הראשון שלי(אני בת 17...) ואמרתי לו את זה הוא אמר שגם הוא לא היה רוצה להיות הראשון שלי דיברנו על למה הוא לא התקשר אלי והוא אמר שבגלל שהוא גדול ממני אנחנו חושבים אחרת לגמרי ויש לנו תחומי התעניינות שונים ולכן הקשר יכול להיות רק סטוץ הייתי אצלו בערך שעתיים ולפני שהלכתי החלטתי לנשק אותו התחלנו להתנשק...ואחרי 20 דקות בערך הוא שאל אותי אם זאת באמת תהיה הפעם הראשונה שלי עניתי לו שלא! כי אני לא הולכת לשכב איתו!!! הוא המשיך לנשק אותי ואז הפסיק ואמר שלא כדאי שנמשיך את זה כי אני רוצה מהקשר שלנו משהו רציני ואני סתם אפגע... היום ראיתי אותו שוב בבית הקפה וכשהוא יצא משם לרגע הלכתי ונישקתי אותו שוב(הוא כל כך מקסים וחתיך שקשה לי לעמוד בזה!) הוא נישק אותי בחזרה אבל רק לשניה כי הוא פחד שהעובדים האחרים יראו... עכשיו...אני מאוהבת בו לגמרי! ואני לא יודעת מה לעשות...אני שוקלת לשכב איתו כי הוא באמת חתיך ואני נמשכת אליו...אבל אני יודעת שאני סתם אתאהב בו יותר ממה שאני מאוהבת בו עכשיו! אז מה אני אמורה לעשות? לנשק אותו מידי פעם ולהסתפק בזה??? או להמשיך לקוות שאולי מתישהו הוא כן יאהב אותי?... אווווווףףףףף בנייייים!!!!

עליסה יכולה להבין את המצב

מניסיון אישי המזכיר את התיאור להלן תביני משהו- אם הוא הודיע לך שהוא רוצה ממך רק שטוץ (שטות+סטוץ) זה אומר שזה כל מה שתקבלי ממנו נקודה. לפחות יש בו את ההגינות להבהיר לך את זה ולא לטעת בך תקוות שוא כדי שאכן תשכבי איתו. תראי, גם עליסה עדיין בתולה. היא הייתה בקשר שיש שיקראו לו יזיזותי, למרות שהיא באופן אישי לא מוכנה להגדרה הזו ומגדירה את הקשר כ"קטגוריה נפרדת", לא חבר לא ידיד אין מחויבות קשר של כמעט ארבעה חודשים, או שלושה ולענינה... גם היא התלבטה, וגם על גבי פורומים בתפוז אם לשכב איתו או לא הוא כזה מדהים הוא כזה יפה הוא כ"כ כ"כ טוב ומושך גורם לה להרגיש דברים שאף אחד אחר לא הצליח עליסה כבר אחרי 18 (דבילי, אבל גם על זה חושבים, ראה מיתוס "בתולה בת 80 עם חתולים") עליסה היית הכ"כ קרובה לזה, באופן עקרוני החלטיה בינה לבין עצמה שהתשובה תהיה חיובית אבל משהו עצר אותה. והיום אני שמחה שזה ככה אם כבר חיכיתי, לא עשיתי שטויות (בניגוד להרגלי בקודש) עד עכשיו, אני אשמור את זה ובכלל- אם התנאי שלו ללהיות איתך הוא זה שתשכבי איתו, אני לא הייתי יוצרת איתו שום קשק גופני כלשהו למרות שזה בטח יהיה לך נורא נורא קשה יש משפט כזה "בנות נותנות מין כדי לקבל אהבה בנים נותנים אהבה כדי לקבח מין" במקרה הזה, יש להוציא מין המשפט השני של המשוואה את המילה "אהבה". תשכבי רק עם מישהו שאת רוצה לשכב איתו שתרגישי שזה באמת יעשה לך טוב, יגרום לך להרגיש טוב ולא רק בכמה דקות שאחרי זה או תוך כדי (וקורב לודאי שאפילו בהן, אפילו מבחינה נפשית, לא תרגישי את זה) אלא גם הרבה אחרי זה בקיצור- את אמורה לא לנשק אותו בכלל, להתגבר זה יעבור מתישהו עליסה היתה היום חזקה ולא התפתתה לכיוון השיחה הזה עם הרוסי שלה שהתקשר אחרי ההודעה שהיא השאירה לו, הודעת פרידה כל הכבוד לעליסה ובקשר אלייך- תעשי מה שתהיי שלמה איתו מה שיעשה לך טוב ואני ממש לא חושבת שהוא הבנאדם

עליסה, תרשי לי להיות יותר תקיפה

ולשאול אותך ברכת אל: מה לעזאזל עובר לך בראש?!?!. ואם חשבת שאיני זוכרת את הודעתך הקודמת - את טועה. נתחיל בזה שאני שמחה בשבילך שהבחור סוף סוף מחזיר לך יחס (אם אפשר לקרוא לזה יחס), ונשמע שאת אכן מאוהבת, אבל !!!! את מכירה אותו שניה וחצי וכבר את מתכננת האם לשכב איתו או לא??? סליחה על פולניותי הכבדה, אבל איכשהו נשמע לי שאת לא ממש ממש מכירה אותו, לא ממש ממש יודעת עליו משהו, הוא בעצמו לא רוצה שיידעו שאתם ביחד (מתנשקים בהחבא), הוא מדבר איתך על הפעם הראשונה שלך - עוד לפני שברר איך קוראים לאבא ואמא שלך ומה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה, ואת חושבת האם לעשות את זה או לא?!?!. שוב, אני שמחה על מאוהבותך, אבל אם את לא רוצה לחזור לפה עוד שבוע ממררת בבכי (לא שאני צופה לך את זה, אני מקווה שלא) וטוענת שהבחור הוליך אותך שולל ולמה הסכמת - אני מציעה לך להכיר את הבחור טוב טוב טוב מעבר להיותו חתיך וחמוד - ורק אז להחליט האם הוא שווה את זה או לא. ברור?!?!?!

taz512

New member
אפי מתגובתך עולה...

שאת מאשימה את הבחור. אבל בסופו של דבר מה הוא אשם? הוא במצב שכנראה שמה שמתאים לו זה סטוצים. אז מה רע בזה? לפחות או לא מניאק שאומר לה בואי נהיה חברים ואחרי לילה אחד זורק אותה. הוא הגון מספיק בשביל לומר לה מה הוא מחפש. הוא מספיק גבר בשביל לעמוד (בידיעה שזה יעלה לו בלילה של סקס) ולומר אני רוצה את א´ בא וג´ ולא יותר. לדעתי חסרים אנשים כאלה. ועכשיו לבעיה. תשמעי את צריכה להחליט מה את רוצה לעשות, כי הוא אמר לך מה המצב, אל תנסי לשנות אותו, כי מניסיון לא תצליחי. אני הייתי בנעלים של הבחור, הייתי בדיוק באותו מצב רק מהזווית של הבחור. אני מספיק הגון בשביל להיפרד מראש מבחורות שהתחילו לפתח אלי רגשות למרות שאמרתי להן שזה רק סטוץ. אני לא יודע אם אותו בחור גם יהיה מספיק הגון לא להיכנס איתך למיטה למרות שהוא יודע שאת מצפה ליותר. אל תנסי לשנות אותו כי לא תצליחי. אם תצפי שהוא יתאהב בך, מצפה לך אכזבה. מעבר לזה זאת החלטה רק שלך. בהצלחה. טאז, השד וההמלצות

אני לא מאשימה את הבחור

ואני גם לא מאשימה את ברכת אל שהיא נלהבת. אני מבקשת ממנה לחשוב היטב היטב לפני ההחלטה, וללמוד להכיר את הבחור לפני שהיא נכנסת איתו להרפתקאה שאין לדעת איך היא תצא ממנה.

taz512

New member
ברור

זה שיקול שהיא חייבת לעשות. היא צריכה להבין מה הבחור רוצה ואם זה מתאים לה. רק פשוט לרגע היה נראה לי כאילו את מאשימה את הבחור, ואת יודעת למה זה מפריע לי
טאז, השד וההפרעה

taz512

New member
כי אני הייתי הבחור הזה

עד לא מזמן. או לפחות דמוי הבחור הזה. אז בסופו של דבר אני מגן על עצמי. ואת לא הבנת את זה? נו באמת אפי... טאז, השד וההסבר

The ArchAngel

New member
לשם שינוי, אפי

הפעם אני לא מאשים את הבחור. טוב, למעשה אני כן מאשים את הנבלה על כך שהוא בא לילדה בת 17, מנשק אותה אחריי שמובהר לו שהיא מצפה למשהו רצינית וזורע תקוות בליבה הקטן והשביר... ועתה כשעבר לי התקף הפמיניזם, ברכת אל, מה לעזאזל את חושבת? שאת תשכבי איתו, ואז הוא יתאהב בך ותחיו באושר, עושר וכושר עד עצם היום ההוא? ובכן, לצערי העולם לא פועל כך, ואם תשכבי איתו אז המקסימום שייצא מזה הוא פעם נוספת, ואחת נוספת, אבל בזה בערך תסתכם מערכת היחסים שלכם, לפחות מבחינתו. את רוצה שהוא יהיה הראשון שלך כסטוץ ותו לא? בכיף, תהני ותהיי לי בריאה, אבל אין לך מה לפתח את הציפיות, מפני שהבחור הבהיר לך מראש שכל מה שיההי בינכם הוא סטוץ (נבלה ככל שיהיה, לפחות חייבים לתת לו קרדיט על כך שלא מבטיח להיות איתה ואז זורק אותה, שזה דבר אפילו יותר מלנצל מישהי), ובשורה התחתונה? אני בטוח שאם היית מכירה אותו לעומק היית מגלה שגם לו יש את הזיפת שלו, ומה שהתאהבת בו הוא אימאג´ של אותו בחור שהכנת בראשך, ושיהיה בהצלחה

maayan15

New member
ואני לא מאשימה את הבחור!!

אני מצטערת, אני מבינה שאת כנראה ממש דלוקה עליו או מה שלא יהיה אבל הוא הבהיר טוב מאוד שאין לו כוונות להיכנס לקשר (או שמא אני טועה?)....אני חושבת שאת צריכה להחליט- את רוצה להיות עם בחור בקשר לא מחייב והוא כנראה שלא מתכוון להשאר באיזור יותר מדיי אחרי שתישכבו (ואני חושבת שמילה יותר מתאימה כאן היא דווקא "תזדיינו"..אבל אני לא בטוחה שמותר לי לרשום אותה...)...או שתפסיקי להיתנשק איתו! ותעברי הלאה...או שתמישיכי להיתנשק איתו בידיעה שבאיזשהו שלב זה ישעמם לו והוא יעבור הלאה... איך שלא יהיה- הוא אמר שהוא רוצה לשכב איתך!...עכשיו מה את תעשי זה ההחלטה שלך...אבל אל תחשבי לרגע שהוא יישתנה בשבילך...וזו זכותו! מעיין <למדתי היום למבחן בספרות 6 שעות!!...אז אם הוצאתי הרבה דברים מהקשרם אני מתנצלת...אסור להיכנס לאינטרנט אחרי כ"כ הרבה שעות למידה!>

ל יב י

New member
אני בכלל לא מחפשת אשמים

זה בכלל לא הנושא. את מתאהבת בו והוא לא מתאהב בך. מה לעשות? לחתוך לפני שיהיה קשה מדי. אין מה לעשות, ככה זה בחיים, לא מקבלים מה שרוצים ואם את לא תלמדי איך לכאוב פחות, יהיה לך יותר קשה בחיים. קבלי תמונה שתעלה חיוך על פנייך

dana2909

New member
אז תני לי לשאול אותך

מה בו גרם לך להתאהב בו כל כך? האם היתה זו שנינותו המופלאה? או אולי האהבה שלו לציפורים נודדות? או אולי אפילו זו היתה הדרך שבה הוא דומע כל פעם שמזכירים את המילה אנג´י? או... בגלל שהוא נראה טוב? את מבינה לאן אני חותרת? הוא מוצא חן בעיניך חיצונית, ואת נמשכת אליו? סבבה. לפני שאתם נכנסים לסדינים אולי כדאי שתצאו לפני כן? ואני לא מדברת על לשבת אצלו בדירה כעל יציאה. מה הלחץ? אם את מוצאת חן בעיניו, הוא יחכה כמה זמן שיהיה לך נוח. ובינתיים תצאו ותכירו. אם כל מה שהוא רוצה זה שתשכבי איתו... האם את באמת רוצה שהפעם הראשונה שלך תהיה עם מישהו שלא אכפת לו ממך בכלל? ועכשיו אני רוצה שתשאלי את עצמך את השאלה הבאה. האם את חושבת שהוא מספיק טוב בשבילך? כלומר, האם הוא שווה את תשומת הלב שלך? את ההתלהבות שלך? אם כן... למה כן? ובבקשה אל תתני לי תשובה של "הוא חתיך", מגיע לך משהו קצת מעבר לזה..

ליאן.

New member
אם באמת תממשי את המשיכה הזו ..

זה יהיה מתכון מצויין בשבילך לתיסכולים מתמשכים.. את עודך צעירה, ויודעת מה את רוצה (אהבה,קשר). מן הסתם גם יש לך לא מעט מה להציע אז אל תתפשרי !!! כי למה לך?! אם הוא לא מעוניין בקשר איתך, זה לא יהיה ההפסד שלו, אלא ההפסד שלך במידה תשכבי איתו. הוא יודע מה הוא מחפש ולא משלה אותך. אל תקווי שהוא ישתנה, כי סביר להניח שזה לא יקרה! אם את אוהבת את עצמך, תחתכי.

אפרתש

New member
תלוי באופי שלך ...

קשה להאמין שייצא מזה משהו רציני. עכשו השאלה היא אם את בנויה לכזה קשר. אתאר לך תסריט קצר, תחשבי מה זה יגרום לך - את ממשיכה בחיזוריך אחריו, אחרי כמה זמן את מבינה שזה לא זה, או שאת רואה אותו עם מישהי. האם תביטי אחורה בכעס ותאמרי "איזה שטויות עשיתי!" או שתראי זאת כחווית נעורים מסעירה? תסריט אחר - את מחליטה לשכב איתו, ולא נהנית, או שאחרי זמן קצר הקשר מתנתק - האם תאמרי לעצמך שלפחות את יודעת מה זה יחסי מין, ועוד עם בחור מבוגר ואפילו חתיך? או שאולי תאכלי את הלב על זה ש"בזבזת" עליו את הפעם הראשונה? התשובה שלך לשאלות האלה ודומות, צריכה להשפיע על החלטתך.

למעלה