אורחת לרגע.

b o t t e n

New member
אורחת לרגע.

אפשר לקבל בבקשה שמות הסדרות המשודרות בארץ, ומאיזה ארץ זה במקור במזרח אסייה?? וגם באיזה ערוץ ביס
זה חשוב לי מאוד בשביל המטפלת שלנו.

ASSIAGIRL

New member
אמממ.. ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif קודם כל..

ובכן מה שמשודר עכשיו בויוה (ערוץ 20) כל יום בשעה 18:55 זה " היהלום שבכתר" והיא מקוריאה כמו כל שאר הדרמות.. ויש את ערוץ ויוה פלטינה באפיק 200 (הערוץ מתחיל לשדר רק מיום חמישי עד מוצ"ש) עולה כרגע לאוויר דרמה חדשה ששמה "הסקנדל האחרון" היא תשודר ביום שישי בשעה 15:10 2 פרקים יש גם שידור חוזר במוצ"ש בשעה 21:30. עד עכשיו שודרו ב"ויוה פלטינה" הסדרות הבאות: (לפי הסדר..) 1."סאם סון המתוקה" ששודרה לפני כן בויוה (אפיק 20) 2."קופי פרינס" 3."פול האוס" 4."מאיזה כוכב את" 5."הנסיכה" 6."בין כלב לזאב"- שצולמה גם בקוריאה וגם בתאילנד.. 7."הסקנדל האחרון" - הסדרה החדשה שתעלה יום שישי הקרוב (מחר) כל הסדרות צולמו בקוריאה.. מקווה שעזרתי.. המשך יום נעים.. (אם יש משהו לא מובן את מוזמנת לכתוב לי...)

b o t t e n

New member
איזה שפה הם מדברים../images/Emo35.gif

והאם יש שידורים חוזרים בלילה.

kiCkiC

New member
קוריאנית

בדרמות מקוריאה ולכן השפה - קוריאנית עם תרגום בעברית כמובן... ליהלום בארמון שבערוץ ויוה יש שידורים חוזרים ב 00:55, 06:55 ו 13:55 ובנוסף 5 פרקי השבוע ברצף ביום שישי לא זוכרת את השעה.. בסביבות 15:00-15:30... לגבי מה שמשודר בערוץ ויוה פלטינה (ערוץ בתשלום) יש שידורים חוזרים כמו שאמרה ASSIAGIRL במוצ"ש החל מ 21:30.

Mondsee

New member
עד כמה שאני יודעת

המטפלות הזרות בארץ לא מגיעות מקוריאה. סדרות בפיליפינית ותיאלנדית לא משודרות בארץ. אני יודעת שחלק מהמטפלות מגיעות מסרי לנקה, אז אולי ערוצים של סרטים הודים יכולים להיות לך רלוונטים. אני יודעת שיש כהוט, אני לא יודעת מה יש ביס.

למעלה