אורחת חדשה וחנות חדשה..

אורחת חדשה וחנות חדשה..

הי! שמי סיגל, מעצבת גרפית ומאיירת, פתחתי לאחרונה חנות באטסי והייתי שמחה לשמוע את חוות דעתכם!
https://www.etsy.com/shop/Sigaluna
אשמח להערות, ביקורת וכל מה שיכול לתרום..
תודה רבה!!

מנסה לכתוב תשובה .

כי יש לי בעיות חיבור - נתחיל בהתחלה, אני חנות שפתוחה כבר כמעט שנה ועם מכירה אחת, אז לתת עצה לחנות שיותר מצליחה ממני זה.... אההההמממממ... די מוזר לי .

נתחיל בדברים הטובים, כי זה בעיקר דברים טובים - החנות שלך מאוד מאוד מאוד יפה ( בכל זאת, מעצבת גרפית ), אני מאוד אוהבת את העיצוב הנקי מצד אחד ומצד שני הוא לא שחור לבן לגמרי, המלל נראה ברור ( אני ממש לא אוהבת יותר מדי מלל).

אבל אני מניחה שאת לא שואלת לקבל רק מחמאות אלא לקבל עצות מועילות, אז הנה שני הסנט שלי :

1. תמיד תמיד לציין מה את מוכרות בחמש שש מילים ראשונות בכותרת - זה נכון שממולץ לציין למה זה יכול לשמש, אבל אם זה לא ברור בתמונה שזה תיק וזה לא נאמר במפורש בשלושה ארבעה שורות שאנחנו רואים ככותרת, את עלולה להפסיד לקוחות שמתעניינים בזה .

2. האם ההדפסים קבועים מבחינת צבעים?
אני מסתכלת על המוצר הזה כדוגמא :
https://www.etsy.com/il-en/listing/...-print-deer-head-black?ref=shop_home_active_9
( הערת עריכה קטנה - לא ברור לי למה בתגיות שלו מופיע הצבע אדום ) - האם אני יכולה להזמין אותו בצבעים אחרים ? האם הוא רק שחור לבן? איך אני מזמינה צבעים שונים? האם ישנה אפשרות לקנות את העיצוב לשימוש תעשייתי ( כמובן, עם קרדיט ליוצר)?
שאלות שהייתי ממליצה לחשוב עליהם.

3. בנוהל - הטענה של מומחי אטסי היא שלוקח בערך שנה להגיע לחשיפה עם קידום מתאים וצילום + תיאור נכון, יש לך את הצילום והתיאור ( גם אם מתחתי עליו ביקורת , הוא טוב מאוד ברמה הכללית) , האם את משווקת נכון? האם יש לך מספיק צפיות ?

תודה רבה רבה!!!!

תודה מירטל איזו ביקורת מעמיקה! לגבי המכירות .. אלה בני משפחה תומכים.. אלה לא מכירות מאנשים שעוד לא מכירים אותי ואת המוצרים.. ככה שאין מה להתרגש..
לגבי הכותרות - צודקת אטפל בנושא!
יש אפשרות לצבעים שונים אבל זה אין סופי.. השאלה אם להיכנס לזה או פשוט לרשום שיש אפשרות לcostume made ?
לגבי האייל - תיקנתי את האדום.. צודקת..
אין לי מספיק צפיות נראה לי .. עד 200 הגעתי בערך.. הכל דרך הצוותים. אם יש דרך נוספת .. אשמח!
שיווק - אני בדיוק לומדת על שיווק דרך פייסבוק..
את זה לא כל כך הבנתי "האם ישנה אפשרות לקנות את העיצוב לשימוש תעשייתי ?" אשמח אם תסבירי.
ואהווו רציתי ממש להודות לך איזה כייף לקבל פידבק!! אשמח לעזור לך אם תצטרכי משהו :)
&nbsp

למעלה