אורחת בפורום...

קרן*~

New member
אורחת בפורום...

היי....שמי קרן ואני פעם ראשונה נכנסת לפורום הזה.... האמת שתקופה ארוכה בחיי היזדהתי עם כל הדברים שנאמרים פה..... כעת מזה שנה אני אמא לשלישיה לאחר טיפולים ממושכים...וימים קשים....אוחחחח אך זה שהייתי בורה אז ולא ידעתי שיש דבר כזה? העיקר רוצה לומר לכם (מה שאתם בטח יודעות כבר) שהכאב והקושי של היום....יהפוך לדבר קסום מופלא....ובלתי ניתן לתיאור בחודש הבא או זה שאחריו....מילת המפתח היא סבלנות...והמון אמונה... הלואי שלא היינו צריכות לעבור את כל זה...אך אמרו בתנ"ך?" בצער תלדי בנים".... הייתי רוצה רק לחזק אותכם...ולומר את הדברים הנכונים...כל כך מבינה... אם אוכל לעזור ולו במילה אחת הייתי שמחה לעשות זאת... שלכם קרן

יעל@

New member
קרן ../images/Emo42.gif

תודה ששיתפת, לי תמיד כייף לשמוע על ההצלחות בטיפולים, זה נותן לי תקווה להמשיך הלאה ולחתור. בטוחה כי תמיד תוכלי להוסיף מהידע שלך ומנסיונך, אם תרצי. שבת שלום, יעל

yaelhul

New member
וואו קרן, איזה יופי לשמוע על סוף

כל כך טוב לטיפולים קשים. בסוף הדרך שלך הפציע האושר ואני מקווה שהוא ישאר במעונכם לעד. תודה שנכנסת לכאן לתת אור ותקווה למנסות. שבת שלום יעל

נועם@בת

New member
שלום לך אורחת ../images/Emo45.gif

שלישיה? וואו, איך מגדלים שלישיה? מיכל ואני פגשנו פעם בחדר ההמתנה של הרופא אמא לשלישיה. שאלנו אותה איך מסתדרים אם שלישיה. הבנות של כבר בנות חמש או יותר. היא ענתה לנו בכזאת קלילות שמסדרים וזה לא נורא
אני מקוה שמיכל תוכל להגיד אותו הדבר על התאומים שלה. אני עדיין מתרגשת- שלישיה... אז שיהיה לך המון כוח וסבלנות לגדל אותם, ואם את מוכנה לספר לנו בקצרה מה היתה הבעיה, איפה טופלת ואיך הצלחתם (ממש בקצרה, הא? זה נמשך נצח ואני מבקשת בקצרה
). שבוע טוב נועם

רחלי*

New member
למעודדת../images/Emo51.gif

זה ממש נחמד לשמוע הצלחות ונותן הרבה תקווה

אושרת@@

New member
תודה לך קרן על העידוד

אווייששש כמה שהיה מתאים לי שלישיה או בעצם תאומים תפור עלי............... תהני איתם.....

קרן ווווואאאוווווו שלישיה איך ....

עושים את זה איך מסתדרים האם זה לא מסוכן במהלך ההריון והאם קיבלת שמירת הריון ? מתוך סקרנות בידיוק היתי בהחזרה ביום שישי ושמו לי שלושה עוברים מקסימים ואמרתי לבעלי בקרוב תיהיה לך שלישיה ...ואח"כ שיקשקתי למישמע אוזניי שיהיה בהצלחה

למעלה