אורחים ומאחרים

אורחים ומאחרים

בעיקבות שרשור בפורום אחר - איך אתן מתיחסות לאוחרים שמגיעים אליכן? האם אתן אוהבות לארח? האם כשאורחים נשארים עד שעה מאוחרת זה מפריע לכן? אם כן - כיצד אתן מתנהגות? (נגיד אורחים עם ילדים שהוזמנו בשש ושנישארים וכבר 11 בלילה) האם כשאתם מארחים חברים שלכם ללא הילדים - הילדים שלכם נימצאים איתכם או לא? מה הטיפ שלכן לארוח מוצלח?

r122

New member
אוהבת לארח

יותר קל לי לארח מאשר להתארח [אוהבת להיות בשליטה]. לא מפריע לי אם נשארים עד מאוחר [אם החברה טובה] .

pf26

New member
מאד אוהבת לארח

אין לי בעיה שישארו עד 11 בלילה, מקסימום מציעה שישכיבו את הילדים לישון על הספה בסלון. חברים בלי ילדים - המתבגרים שלי אומרים שלום מנומס, חוטפים משהו מהכיבוד ונעלמים לעיסוקיהם. האפרוח - גם עסוק בענייניו בד"כ. ארוח מוצלח מתחיל לדעתי במארחים לא לחוצים שרוצים לארח. חוץ מזה - פרט למקרים נדירים, האורחים שלנו הם חברים או בני משפחה שאין לי שום בעיה שירגישו בבית, שיכנסו למטבח ויעשו ככל העולה על רוחם. יש לנו חבר שהוא בשלן נהדר, תמיד כשהם מגיעים הוא משתלט על המטבח ואח"כ גם שוטף כלים, שזה בכלל נפלא.

מארחת תמיד בשמחה

כשאורחים מוזמנים עם ילדים לשעה 18 ונשארים עד 23 זו מחמאה עצומה עבור המארחים כי אנשים נוטים להשאר כשטוב ונעים להם ועם הילדים תמיד אפשר למצוא פתרונות יצירתיים במידה והם רוצים לישון . כשאירחתי והיו לי ילדים קטנים והיה ונשארו ערים כשהאורחים הגיעו ,הם נכנסו להגיד יפה שלום ולילה טוב והלכו לחדריהם . הזלילות תמיד נשמרו עבורם ליום למחרת . טיפ לאירוח מוצלח לב פתוח

הטיפ שלי כמארחת -

לתת לכל אורח תשומת לב אישית - אם זה בהכנת מנה שהוא אוהב או להקדיש לו תשומת לב מיוחדת בניפרד, להכין משחק שהוא אוהב (בהתאם לאורח וגילו כמובן)כשאני מכינה מנה שחמותי אוהבת אני אומרת לה - את זה הכנתי כי אני יודעת שאת אוהבת או לתת לבת של חברים להרכיב פאזל שהיא אוהבת במיוחד, או להושיב את אבא שלי בראש השולחן ולומר לו - כי אתה מנהל את הארוחה וכדו' ככה האורחים מרגישים שמישהו חשב עליהם מראש והתכונן לבואם.

אני עושה מסיבות פעם ב..

למסיבות שלי מגיעים כ-50 חברים, אין לי בעיה עם שעות מאוחרות כי המסיבה מתחילה ב-1400 בשבת, בסביבות שבע שמונה הולכים החברים שבאים עם הילדים, נשארים,תמיד,איזה 6 ,7 חברים עד שעה 2300 ויוצאים למועדון. אני לא מארחת חברים בלילות בלבד. טיפ לאירוח- קצת קשה לתאר,חושבת שיחס וחיוך יעשו את הכל. החברה מאוד אוהבים לבוא אלי,הם אומרים שכייף להם כי הם מרגישים כמו בבית. יכולים להכנס להתקלח,לנוח ועוד. ודבר נוסף,מאוד אוהבים את האוכל שלי. דרך אגב,אצלנו כולם מתחלקים בהוצאות האירוח.

למעלה