אורז משמין?

אורז משמין?

ב בקשה אני הודה אם תאכלו לענות לי. אורז משמין...שאני מטגן על 2 כפות שמן קנולה ...משמין?.. לפעמים יש לי נפיחות בבטן אני לא יודע ממה) ושקדים שקונים בבית קלייה או חנות פיצוחים משמין? גם אותה בעייה הודה לכם (אני חושד בדברים האלו)

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

לא קל לפעמים לעצור את התאבון בגלל מצבי רוח האמת לפעמים אני אוכל 100 גרם שקדים במכה. ניראה לי שזה 100 גרם כי 10 שקל כתוב 1000 גרם זה בדיוק מה שאני קונה. שקדים לפחות יש גם דברי תזונה טובים?

מאה גרם שקדים זה לא הרבה בכלל

לכן יש בעיה עם כל הפיצוחים, אתה לא שם לב כמה שאתה אוכל ותוך שניה אכלת קילו. אם כבר, תנסה לאכול שקדים חיים, שהם הרבה יותר בריאים משקדים קלויים. הקלייה הורסת הרבה מהערכים התזונתיים הטובים של השקדים. ואם כבר, לך על פופקורן- יש את הפופקורן לייט למיקרוגל של 100 קלוריות לשקית, אני שמה במיקרו ואחרי שזה מוכן מרססת מעל קצת ספרי שמן בטעם חמאה וזה יוצא נפלא.

אתה יכול לקנות

שקדים לא קלויים בסופר, בתוך שקית סגורה, וכתוב עליהם שקדים לא קלויים או שקדים טבעיים.

תשובות

אורז לא משמין - כמו כל דבר זה תלוי בכמות נפיחות לא סביר שנגרמת מאורז שהוא אחד המזונות הקלים ביותר לעיכול שקדים - עתיר קלוריות ועשוי לעודד עליה במשקל, 100 גרם מכילים כ-600 קלוריות

למעלה