אורזי המזוודות 4

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אורזי המזוודות 4

אני לא אכתוב מספר ימים בפורום (רק אקרא) ונא לא להרים אליי טלפונים בהולים......הביתה, בפניקה!!!!!!!!!!! אני בהפסקה.....כתיבה..... לא קרה לי כלום...........!!!!!!!!!!!! זמן למחשבה.....

../images/Emo25.gif

ואחרי שתסדרי את מגירות הנפש.... מחכה לך פה. בוקר טוף לך חברה

אורניהו

New member
אבוך צייט די מידווליסקז,וי פורסטע?

שבוע ימים את עם המזוודות,לאן שוב את נוסעת?בכל אופן,,בוקר טוב,ונסיעה טובה. בשבוע הבא,אני עם המזוודות,,, אשתי שתהיה בריאה,אוהבת נורא את הסנדביצ´ים האלה בחו´ל,עם הג´ומבון.היא רק מריחה את זה הריח,ומיד מזנקת אל המקור,הקיוסק או המזנון הקרוב.וכך היה;בשעת צהרים מגיעים לתחנת ויקטוריה,הראשית,הצפופה מאד,אלפי אנשים חולפים ועוברים כאן.אני הולך לתור של קניית כרטיסי נסיעה שבועיים,אשתי,בצו ממני נשארת לשמור על המזוודות[שתיים+תיקי צד[כסף והכל..]נו,לי זה לוקח קצת זמן שם,במשרד ההוא,אבל כשאני חוזר,ומחפש את אשתי,,יוק,איננה.המזוודות+תיקי הצד עדיין במקום..אחרי כרבע שעה,כולה אושר,וחיוך גדול מרוח על פרצופה,היא מצאה שם ממול,את מבוקשה,הכריכים האלה,עם הג´ומבון.לקיטוריי,למה עזבה את המזוודות,ענתה;גם אתה אומר תמיד,שאוכל,,הכי חשוב! יום טוב,שולם עליכם,ועל בניכם....

אורניהו נקניק ג´מבו (ה-N לא מבטאים)

ג´מבו טוב אפשר לקנות גם בארץ הקודש... אז להפקיר מזוודות בשביל נקניק??? בפעם הראשונה שנסענו לאירופה נסענו בטיול מאורגן. אישי היקר שלא היה מודע ל"עפיפות" שלי הפקיד בידי את כ-ל הכסף, הכרטיסים והדרכונים,בתיק קטן ואני... פשוט השארתי אותם בלובי ויצאנו לבילוי....בערב בעלי רצה להכניס את התיק לכספת המלון ואז....א-ברוךךךךך, התחלנו לשחזר את מהלכינו.. ואז ירדנו ללובי.. והתיק חיכה לנו שם...

אורניהו

New member
ועל זה,כבר יש לי סיפור,סיפור..ווגאס

יצאנו בבוקר מעיירה קטנה הנמצאת בצידי הדרך,שעל כביש ברסטוו-לאס ווגאס.לווגאס הגענו בצהרים.בפתח האחורי של מלון ´סהרה´,הורדנו את הציוד והמזוודות,אשתי נכנסה פנימה,למזגן.ואני נסעתי סביב סביב להחזיר את הרכב ששירת אותנו בטיול בקליפורניה כולה.אחרי זמן קצר ,אני חוזר ונכנס ללובי המלון,רואה את אשתי שם מחכה לי,עם מפתח החדר בידה.כל אחד לוקח את מזוודתו,ופונה למעליות.אני נכנס ראשון לחדר,מניח את המזוודה,ומתחיל לסדר בנחת.אשתי עייפה,מה לעשות?נשכבת על הספה,ונרדמת.אני כבר גמרתי לסדר,טוש קצר,גילוח,ונח גם כן.בשש בערב מתעוררים,,אשתי מחפשת את התיק האישי?אני כבר צוחק,ובוכה חליפות,הקיצ´ר,,אין תיק,היא כבר הבינה שהוא נשכח למטה.מתלבשת ויורדת בספיד.חוזרת אחרי חצי שעה ומספרת;בדלפק הקבלה היא שואלת על התיק,כן ידוע להם,,מי את שואלים,ענתה שם,או קי אומר לה הפקיד,בואי איתי,נכנסת אחריו לחדר מואר קטן,בלווית עד נוסף,מורידים ממדף חבילה עטופה בניילון נצמד.פותחים וקורעים את הניילון.בפנים אין כלום.אלא;כל תעודה,כל מסמך,כל כסף קטן,ישראלי,אמריקאי,כל מטבע ומטבע ארוזים בניילון עם פלומבה.הטישיו אפילו,כל שטר,אי אפשר להאמין למה שהיא מספרת,ואחרי כל הזיהוי הזה,חתמה והלכה,איך זה עם האמריקאים?איזה סדר?איזה יושר?בינינו אצלנו התיק היה בכלל נשאר?

אורניהו

New member
,,,אז להפקיר מזוודות בשביל נקניק,,,

ישנן נשים רבות שמפקירות גם בית,בשביל נקניק! [סליחה מראש]

לא לא לא!!!!!!!!

לא מסכימה איתך. משיחות נשים וכאלה אני בטוחה שנשים לא עוזבות בית בגלל "נקניק" או במילים אחרות חוסר סקס... גברים אולי כן נשים לא! נשים עוזבות בגלל חוסר ריגשי - לא בגלל חוסר סקס. אשה אתה קונה במילה טובה בפרח במחווה.... סקס בא הרבה אחרי........

עשו סטטיסטיקה....../images/Emo9.gif

- 10% מהנשים עשו סקס כבר בשעה שאחרי הפגישה הראשונה - 20% מהגברים עשו סקס במקום לא שגרתי - 36% מהנשים בעד עירום חופשי - 45% מהנשים מעדיפות גברים כהים בעלי עיניים כחולות - 46% מהנשים מקיימות סקס אנאלי - 70% מהנשים מעדיפות סקס בבוקר - 80% מהגברים לא קיימו מעולם יחסים הומוסקסואליים - 90% מהנשים היו רוצות לעשות סקס ביער - 99% מהנשים לא קיימו מעולם יחסי מין במשרד מסקנה: סטטיסטית יש לך יותר סיכויים לעשות סקס אנאלי בבוקר עם אישה זרה ביער מאשר לעשות אהבה במשרד בסוף היום. מוסר השכל: אל תישאר כל כך מאוחר במשרד: לא יצא לך מזה שום דבר. - 10% מהנשים עשו סקס כבר בשעה שאחרי הפגישה הראשונה - 20% מהגברים עשו סקס במקום לא שגרתי - 36% מהנשים בעד עירום חופשי - 45% מהנשים מעדיפות גברים כהים בעלי עיניים כחולות - 46% מהנשים מקיימות סקס אנאלי - 70% מהנשים מעדיפות סקס בבוקר - 80% מהגברים לא קיימו מעולם יחסים הומוסקסואליים - 90% מהנשים היו רוצות לעשות סקס ביער - 99% מהנשים לא קיימו מעולם יחסי מין במשרד מסקנה: סטטיסטית יש לך יותר סיכויים לעשות סקס אנאלי בבוקר עם אישה זרה ביער מאשר לעשות אהבה במשרד בסוף היום. מוסר השכל: אל תישאר כל כך מאוחר במשרד: לא יצא לך מזה שום דבר.

אורניהו

New member
טעיתי בפורום?או משהו פה לא???מגי...

חונה´לה!ווס איז דאס[מה זה?]כל הסקרים האלה בשבילי,ביער,במשרד,אנאלי,כמה בנלי?רק בסרטים הכחולים מזיינים במשרד,לא?חונה ,באמת,אני ממש המום,איפה אני ואיפה האחוזים האלה.וקראתי באיזה מקום;למה אשתו של המרוקאי נשארה בתולה?הצרפתי מזיין בפה,התורכי בתחת,והמרוקאי מזיין את האמ..אמא שלה. ועוד משהו;אחד בא הביתה,ורואה את אשתו רוכבת על השכן,הוא שואל את אשתו?מה קורה עליזה,מה זה?עונה הגברת,אני שומעת רדיו.שואל הבעל,שו,רדיו.למה אני לא שומע?עונה הגברת;אתה לא מחובר!

רד רד פעמים כי טוב

לא יודעת למה נרשם פעמיים... המחשב כנראה התבלבל מתשפרוצת הסקס (

אורניהו

New member
מה אכפת לך רד רד?הוכפל מספרן של

הנשים שרוצות מין אנאלי,ואם האחוז הכפול הזה,עכשיו כל הנשים רוצות להזדיין ביער,מה אתה אומר?

אורניהו

New member
מגי,אני לא יכול,תמחקי את זה,,,

שלא תחשבו שאני כזה גס רוח,הכל בזחיחות הדעת,ואני מתפוצץ מצחוק פה לבד בבית,כשאני כותב את זה.

למעלה