אורות ליל שישי

קובי221

New member
התלהבתי.

סוף סוף הסדרה נראת עם פוטנציאל די גדול. רואים שהקטע של המשחק מווסת, ולא תופס את כל התמונה. עכשיו רואים יותר זמן למערכת יחסים. אני כבר מחכה לסצנה שבה ג'ייסון יחלים לגמרי, ויוכל ללכת, ויגלה את חברו הטוב בוגד בו עם לילה. אני כבר מחכה לעלילה של הבלונדינית, שהייתה במלון עם האיש שעוסק בנפט. אני מקווה שלא איתו תהיה התפתחות... ואני מחכה להתפתחות של מאט סארסאן עם בת המאמן.

LeRanch

New member
../images/Emo45.gif

הפרק היום היה מצוין, והמתח שנבנה במהלך המשחק היה מעולה! ה-40 דקות של הפרק עברו תוך שנייה, כשלחצתי על השלט לראות מה השעה וראיתי 22:36 הייתי בשוק שזה עבר כ"כ מהר!

וואו...

ממש הפתיע אותי...אחרי הפרקים הכל כך משעממים שהיו ממש אהבתי את זה. סוף סוף הבנתי מאיפה טיירה מוכרת לי-היא שיחקה את חברה של סאם שמתה בעל טבעי
הייתה הרבה יותר חמודה שם
חחח מאט חמוד
איך היה צפוי שהוא יכנס ויציל תמשחק... לא הייתי מרוכזת בכמה שניות האחרונות מה האיש ההוא בחליפה אמר למאמן על וודו ולפסול את המשחק או משו?

קובי221

New member
הוא אמר,

שהוא בא לבדוק אם וודו הוא 'רכוש' הקבוצה, כי אם לא- המשחק לא נחשב. ולכן יפסלו את המשחק. וכמו שאני מבין, הקרציה(שהיה עם שני האנשים שלבושים ברשמיות), שעדיין לא הבנתי את תפקידו, הרס לקבוצה... <הוא היה אמור לסדר את בואו של וודו> טמבל שכמותו!

LeRanch

New member
ה"קרצייה" הוא אבא של ליילה

והוא גם מאמן של הקבוצה

קובי221

New member
מאמן?!

זה הוא עם הכחול שהיה במכונת צילום? חשבתי שהוא אחד קרציה כמו כל העיירה שמכתיבים למאמן הראשי את ההחלטות. קרציה עם השפעה כספית כלשהו... מוזר.

ידעתי שהסדרה הזאת תפתיע.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

והכל בגלל הליהוק. פרק מעולה. אני כבר מתחילה לקלוט את הדמויות המעצבנות ואת החמודות, מה שלא היה כ"כ ברור בהתחלה. אז ליילה נכנסת לרשימה השחורה שלי. היא כל כך מזויפת שזה מעלה בי חלחלה. אני כל כך מקווה שג'ייסון יזרוק וישפיל אותה בהמשך. D< נמ.טיירה דמות מעניינת, יהיה מעניין לראות אותה בהמשך. כך גם מאט (?). טיירה זו הבלונדינית, היא הייתה חברה של אמ.שכחתי את שמו.החבר של סטריט, זה שבוגד בו עם לילה, יש לו שיער ארוך כזה על הפנים. אז היא הייתה חברה שלו, ואמ. הוא זרק אותה.

למעלה