אורולוגית

אורולוגית

קיבלתי היום מרשם מאורולגית לקנות סיאליס 5 מיליגרם ולקחת כל יום, לאחר שעשיתי בדיקת דם שיצא שיצאה תקינה(מלבד חריגה קטנה בTSH)
היא טוענת שזה יחזיר לי את הביטחון העצמי במקום ללכת לסקסולוג. כי סקסולוג זה יותר לטיפול זוגי, ואצלי זה יותר סקס מזדמן.
השאלה האם זה פתרון? יש לציין שניסיתי כבר לקחת ויאגרה 100 מ"ג(ישראלית של תרים) לפני הסקס עם בחורה ורק אחרי מאמצים מרובים הצלחתי להגיע לזיקפה מלאה, לעומת זאת שניסיתי לקחת את הכדור סתם בשביל הניסיון הגעתי לזיקפה מלאה אחרי רבע שעה אפילו בלי לחשוב על גירוי מיני. כנראה שאפקט הלחץ מאוד חזק אצלי לפני סקס מזדמן. אני כבר לא יודע מה אני צריך, פסיכולוג או סקסולוג??

אמרה

לקחת כמה ימים את הכדור לראות שהיזקפת בוקר שלי מסתדרת ואז להפסיק.
לצערי יצאתי בנזק כספי של 360 שקל כי הם מכרו את זה רק בקופסא של 29 כדורים. ביקשתי ויאגרה כי זה יותר זול אבל אמרה שהמינון של ויאגרה מאוד גבוהה ויכול להיות מסוכן בשבילי.
&nbsp

סיאליס

היא תרופה טובה יותר מויאגרה.
&nbsp
מה הבעיה לקחת כמה ימים ולראות אם הבעיה שלך מסתדרת?
&nbsp
אם לא, תקבע תור למטפל מיני.
והאורולוגית ממש הטעתה אותך- מטפל מיני יכול לעזור לך הרבה בלי קשר לאיזה סוג של קשר אתה מנהל.
&nbsp
אני ממש לא מצליחה להבין איפה המחסום שלך..אתה לא רוצה לפתור כבר את הבעיה הזו??

למה סיאליס טובה מויאגרה?

חוץ מזה שסיאליס זאת תרופה שמשפיעה 7-8 שעות, לא ברור לי למה אני צריך לקחת את הכדור כל יום ולא רק מתי שאני באמת צריך? לא חבל על 15 שקל ?
&nbsp
המחסום שלי באמת לא ברור. כנראה אני לא בנוי לקשרים מזדמנים, כי אני לא מרגיש נוח ליד הפרטנרית.
אולי הפתרון האמיתי זה מערכת זוגית?
או פשוט להפסיק לצפות בפורנו ולהתרגל לשחקניות ברמה 9-10 ואז שאני מגיע לבחורה נורמלית אני לא מתפקד?.
ואללה שאלה קשה מאוד. אני מניח שכל עוד אין לי פרטנרית קבועה , הכדור צריך להיות החבר הקרוב שלי.
&nbsp
&nbsp

סיאליס:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2822396,00.html
&nbsp
ההשפעה שלה היא לכל היום ולכן אין התעסקות עם "לחץ לפני זיון". האורולוגית סבורה שזה יחזיר לך את הביטחון שיעמוד לך כשתרצה.
&nbsp
מעבר לכך העלת פה מספר דברים שכדאי לחשוב עליהם:
1. הצורך שלך ביחסי קרבה והכרות אישית על מנת להוריד את החרדה שלך ולהנות יותר. בסופו של יום, כל אחד מאיתנו צריך לדעת מה עושה לו טוב ומה לא מתאים לו.
2. גם במערכת זוגית יש חרדות. השאלה היא האם תהייה מוכן להתמודד איתן או שתברח שוב לעולם הלבטים וחוסר ההתמודדות?
3. צפייה בפורנו בהחלט פוגעת לך בתפקוד המיני. וזאת משתי סיבות-
הגירוי המיני חזק ולרוב לא דומה לסיטואציה במציאות. הלחץ של היד שלך על הזין לא דומה לכוס של אישה ומעטות הנשים שנראות ועושות מה שאתה רואה בסרטי פורנו.
פורקן מיני ללא יצירת יחסים אינטימיים חוסמת אותך עוד יותר ומגבירה את חוסר הביטחון שלך בנושא. הרי כניסה למיטה עם בחורה אמיתית דורשת תקשורת- שלא כמו דיפדוף באתרי פורנו..
&nbsp
אז אם נסכם את כל זה:
תנסה סיאליס- כי אין לך מה להפסיד.
ואם זה לא עוזר- תלך לטיפול אצל מטפל מיני.

אם היו מחלקים ציונים על תשובות זו הייתה 10\10, טוב שיש כמוך ברשת!

למעלה