אורווזיון

dor307

New member
אורווזיון

אני לא יודע אם זה כל כך קשור אבל עדיין שווה התיחסות הנציג שלנו לאורווזין הבא(מי שלא יודע) הוא דוד דואר לא יודע איך כותבים) האמת היבנתי שגם שירי ונינט היו מעומדות וגם עיברי לידר אז לדעתי זה טוב שלא בחרו את נינט בגלל שאין לה ת'קולשל המדינה ואם היו בוחרים בשירי אז היא יודעת לרקוד והיתה נותנן הופעה שזה מה שחשוב.. עברי לידר הומו וכל מי מצביעה לאורביזיוון מצבעים הרוב גאים אז היתה יכולהל להיות בחירה טובה אבל כבר מיצנו את זה אם דנה אינטנשנל גם דוד דאור זה טוב כי יש לו קול טוב אז אם לא יצביעו לנו זה רק בגלל פוליטקה זהו שמתי קישור תקראו לבד..... הא סתם משהו שחשבתי מדונה הואבת אותנו למה שהיא לא תבמע בישבילנו איזה שיר???ואז אולי אני יהיה בעד ישראל!! רק כדי שמדונה תבאו לכיכר רבין ותשיר

dor307

New member
תיקון שגיאות כתיב

דוד ד'אור נותנן-נותנת(חחח האמת היא כוסית) אורביזיוון- אורווזיון אינטנשנל-אינטרנשאנל הואבת-אוהבת תבמע-תבצע תבאו-תגיעה לא יודע איך כותבים(האמת היא היתה פעם בישראל לפני 25 שנה)

dor307

New member
מישהו בבית???

אבל מותר לחלום!!!!!!!! ןלמה אף אחד לא מגיב אני לבד???

m L m

New member
איזו הגזמה...

מדונה לא הייתה פה לפני 25 שנה.... אני רק בת 23 ואני זוכרת שהיא הייתה פה. בקשר לארוויזיון- יש לו קול מעולה! רק חבל שלפעמים הוא עולה יותר מדי גבוהה וזה מפריע לאוזן
אני מאחלת לו הצלחה ענקית.

למעלה