אורגזמות

אלה רוז

New member
אורגזמות

שלום שמי אלה, אני סטודנטית לחינוך בסמינר הקיבוצים ויש לי בקשה. היא מעט מוזרה ולכן אפצח בהסבר מקדים.... אני לומדת במסלול לחינוך דמוקרטי, שנה ג'. כחלק ממטלות ה"לקראת סיום הלימודים" עלינו ליזום פרויקט חינוכי חברתי כלשהו ולהציג אותו בפני המרצים/ות, הסטודנטים/ות ומבקרים/ות חיצוניים/ות בערב חגיגי המיועד לכך. אני, יחד עם שלוש נשים נוספות לוקחת חלק בהקמת מרכז לנוער ולמחנכים/ות העוסק במיניות, אהבה, יחסים, מגדר, זהות מינית וכו'. תפקידי בכוח הוא להיות אחראית על הספרייה ועל חלל התצוגה שיהיה במרכז. אני מעוניינת לאצור תערוכות בנושאים הנ"ל בהן הצופים/ות לוקחות חלק פעיל בדרכים שונות. בקיצור בערב הפרזנטציות אני מתכננת להציג תערוכה שכזו כאשר אחד המוצגים עוסק באורגזמות. לצופים/ות תהיה משימה אותן הם/ן יבצעו (אם ירצו) במחברת שתחולק לכל הבאים/ות: לצייר את האורגזמה שלהן/ם בציור חופשי או על גבי ציר והמוצג הפיזי יהיה טייפ אליו מחוברות אוזניות דרכן אפשר להקשיב למקבץ אורגזמות מוקלטות. חשוב לי שאורגזמות אלה יהיו כנות ושל א/נשים אמיתיים/ות. לא אורגזמות קולנועיות כי אני לא רוצה להציג סטריאוטיפ אלא משהו שמחובר למציאות. אז אני מחפשת אורגזמות. אם אתם/ן בעניין אני אשמח לקבל אורגזמות כנות, אנונימיות, נשיות/גבריות בקובץ mp3 או קובץ סאונד פתיח מסוג אחר למייל: [email protected] תודה על הסבלנות ועל שיתוף הפעולה אשמח לענות על שאלות מבהירות אם יש לילה אור אלה

אטיוד5

Active member
מה הבעיה בכלל?

תקליטי את עצמך ואת שלש הנשים הנוספות. נראה לי שזה יהיה מספיק.

כעזר כנגדו אני מתנדב לסייע לפרויקט

בפרויקט כזה חשוב איכות השמע. במקרה יש עימי אולפן הקלטות בבית דניאל מזמין את הפורום להקליט

למעלה