אורגזמה

אורגזמה

שלום.. אני לא יודעת איך הכל מתנהל פה אבל יש לי בעיה ואני צריכה תשובה.. אני בת 17 וחצי וכבר שנה וחצי עם חבר ואנחנו מקיימים יחסי מין כבר שנה.. הבעיה היא שהגעתי לאורגזמה רק מספר פעמים סה"כ.. ואני חושבת שיש איתי איזשהי בעיה כי יחסי המין מהנים אבל אני פשוט לא מצליחה להגיע.. מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב..? חבר שלי אומר שזה מאוד חשוב לו שאני גם יהנה והוא מוכן לעשות כל מה שנחוץ לשם כך.. אני יודעת שיש נשים שפיסית פשוט לא יכולות להגיע לאורגזמה אנל אני לא אחת מהן כי כבר היתנסתי בהן כמה פעמים.. וגם יש אפשרות של שרשרת אורגזמות.. אבל זה אף פעם לא קרה לי.. אז איך אפשר להגיע למצב הזה?

אין לך שום בעיה את פשוט צעירה!!!

אני לא רואה שום בעיה אצלך להיפך את בגילך הצעיר ובתחילת דרכך המינית כבר הגעת מספר פעמים לאורגזמה זה משהו שלא הרבה בנות הצליחו לעשות. לפי מאמר שקראתי אשה מגיעה לבשלות מינית וליכולת להגיע לאורגזמה רק בסוף שנות השלושים תחילת הארבעים... יש לך עוד זמן ללמוד את גופך ללמוד מה עושה לך יותר טוב ומה פחות. שתפי את בן זוגך במה שטוב לך ומה פחות. לא פחות חשוב מה מידת הניסיון של חברך בתחום... תיקראו חומר בנושא זה מאד עוזר. בינתיים אל תחשבי לכמה אורגזמות הגעת אלא תתרכזי במעשה האהבה עם בן זוג אוהב ואהוב.

שגיתא

New member
האמת שבד"כ עם הזמן ../images/Emo54.gif

והנסיון העניינים משתפרים, אבל לדעתי פני לעצמך זמן פנקי את עצמך במקלחת טובה לבשי משהו סקסי, או הביטי בבואתך בראי ופשוט אהבי את עצמך ולטפי את עצמך כפי שהיית רוצה שבן זוגך יאהב את גופך זה יכול להיות בנוכחותו אבל רצוי שבהתחלה לא, הכירי את גופך למדי מה עושה לו נעים מה עושה לו נעים יותר
נסי להעזר אולי בספרות מקצועית שמסייעת להכרת הגוף ותענוגות הגוף אבל לא משהו פורנוגרפי כמו סרט כחול אלא משהו שנותן דגש על החוויה ולא יוצר תסכולים ואשליות, לאחר מכן כשתהיי עם בן זוגך נסי לשים לב, מה בתוך המגע שלו לא מספיק אולי העוצמה של המגע לא מספיק אולי הוא מפספס את נקודות ההפעלה שלך
, עכשיו לא לבוא אליו עם הוראות הפעלה האגו שלהם בעייתי, אבל בהדרגה תזמי את צורת המגע, התחככי מול ידיו או מול גופו בצורה שאת צריכה, קחי את ידיו והובילי אותם לאן שאת צריכה הגבר שלך אם הוא אוהב אותך וחשובה לו החוויה שלך, יהנה מאד מהיוזמה הזאת ואף ישמח לעודד אותך לעוד
בהצלחה והנאה מרובה, שגיתא, נסי להזכר האם באותן פעמים זה היה מלווה בחוויה רגשית מוקדמת או משהו מקדים שחדד אצלך את החושים

למעלה