אורגזמה

אורגזמה

יש לי בעייה... אני בחורה שמגייעה לסיפוק רק ע"י גירוי הדגדגן ולא מצליחה גם ע"י חדירה...איך אני יכולה להנות ולהגיע לסיפוק ע"י גירוי הדגדגן במהלך הסקס??? רעיונות יתקבלו בברכה

חופ שיה

New member
רוב הנשים לא מגיעות לאורגזמה

נרתיקית. יש נשים שיגיעו לזה ויש שלא בכלל. כמה דברים שאולי יגרמו לך לגמור נרתיקית: 1. חיזוק שרירי רצפת האגן ושרירי הנרתיק ע"י תרגילי קגל. 2. גירוי ממושך ע"י אצבעות או איברו של בן זוגך,רצוי ישירות על נקודת ה- G אם קיימת אצלך (קיימת טענה שלא אצל כולן זה קיים). 3. רגש וגירוי חזק לבן זוגך. 4. ויברטור עצבני
עם פנינים ושאר ירקות. 5. הדרכה פרטנית של הפרטנר שלך לנקודות/תנוחות שהכי מגרות אותך בחדירה הנרתיקית. 6. שילוב גירוי אנאלי במקביל לחדירה נרתיקית. 7. פרטנר קשוב עם הרבה סבלנות וזמן, אומרים שיש צורך בגירוי של לפחות 40 דקות (כמובן זה לא מדע בדוק). 8. כמה אורגזמות דגדגניות כדי שהנרתיק יתנפח מהגירוי ויהיה רגיש יותר לגירוי הנרתיקי. אם לומר את האמת כל ההנ"ל (חוץ מעניין הרגש - שיש לו תפקיד מאוד חשוב במכלול שציינתי לדעתי) נוסה מבחינתי ועדיין לא חוויתי אורגמזה נרתיקית, אם היא תבוא זה יהיה שוס ואם לא , אז לא- אני נהנת מסקס גם ללא האורגמה הזאת.

חופ שיה

New member
חחחחחחחחח............

צודק. טוב נו, היא "הרוויחה" תשובה גם על אורגזמה נרתיקית.:)

daniella1980

New member
תשובה מושקעת וטוב שכתבת

כיף לקרוא (והלוואי והן יגיעו יותר בקלות:) )

חופ שיה

New member
תשובה שניה ../images/Emo3.gif

כמו שהמזקירה של הפורום אמרה , לגעת בו במהלך הסקס. זאת אומרת , לאונן על הדגדגן במקביל לחדירה של הפרטנר שלך, לכוון אותו לקצב שטוב לך , לתנוחה שהכי נוחה לך לגעת בדגדגן במקביל. זו הצורה שאני גומרת בעת חדירה אנאלית ווגינאלית, זה מצריך חדירה של יותר מ- 3 דק'.

daniella1980

New member
זה תלוי באיך היא התרגלה לאונן

יש בנות שהתרגלו לאונן כשהם על הבטן תוך חיכוך בשמיכה לדוגמא, ואז הרבה יותר קל נהיר ומוכר להן, לגמור כשהן רוכבות על בן זוגן תוך כדי חיכוך הדגדגן על האגן,הבטן שלו. וזה מאוד הגיוני גם. חברה שלי אף פעם לא הצליחה לגמור במגע מיני, עד שגילתה שזו הדרך שזה פתאום מצליח לה, פשוט לשחזר את התחושות, ולשחזר את התנועות שרגילים לאונן בהן - לפחות בתחילת הדרך, אחר כך כבר לומדים להתגוון בגמירות. מה שאת מתארת עובד מצוין, אבל עבור מישהי שיודעת איך לגמור ממגע ישיר של אצבעותיה על הדגדגן (שגם בעיני זו דרך אולטימטיבית:)) ואם לא תמיד אפשר לעסוק קצת בלימוד עצמי:)

daniella1980

New member
ועוד אספקט שהתכוונתי לציין

בנוגע להבדלים בן שיטה זו או אחרת - זה לדעת לגמור בצורה "פסיבית" - לדוגמא כמו אוננות שלך בעזרת הידיים על הדגדגן - או בצורה "אקטיבית" כמו שתיארתי כשהאישה מחככת את הגוף שלה, ולדעתי אלו שתי צורות מאוד שונות באופיין - באחת את נעה פחות ("פסיבית") ובשניה נעה באגרסיביות יותר ("אקטיבית") וזה מאוד.. שונה, ומי שהתרגלה לאחת יהיה לה קשה לגמור בשניה. יכול להיות שזה גם מתקשר לגברים, הרי ידוע שיש גברים שמתרגלים לאונן כשהם שכובים או ישובים ומחככים את איברם בידם, ואחר כך קשה להם לגמור מחדירה (בעיות שזכורות לי שהועלו כאן ובטיפול מיני ומיניות) כי אז כל אופי הגירוי שונה ממה שתהרגלו (וגם האגן שלהם לדוגמא צריך לנוע ולא להשאר יציב).

תלמדי את עצמך ../images/Emo4.gif

תלמדי את עצמך בעזרת בן הזוג באיזו פוזה את יכולה להגיע לגמירה תוך כדי החדירה כאשר מתבצע גירוי של הדגדגן ... לבד זה לא קורה יקירתי, רק בעזרת לימוד עצמי ולעיתים עבודה קשה של מציאת הנקודה והמשך עבודה עליה(תרתיי משמע)
אבל כשזה קורה ...

למעלה