אורגזמה

אורגזמה

נשואה במערכת הקיימת יחסי המין מטרפים, מעניינים, כל פעם מחדש אני נהנית כאילו הפעם הכי כייפית שבעולם ובכל זאת אוהבת לאונן..? אני שפוייה? למה אני נימפו? אציין כי כל פעם בקיום יחסי מין אני ממצת עד כלות את כל הנאתי גומרת מולטי פעמים ובכל זאת למחרת בבוקר יש לי רצון לעוד.... חוו דעתכן ? היש ללכת לסקסולוג...

ארטימיס

New member
ת'אמת ש..

לא ממש הבנתי את שאלתך. הרי אמרת שהסקס עם בעלך מעולה, ואת גומרת (מולטית) והכל.. איפה הבעיה בדיוק? זה שאת מאוננת להנאתך? את חושבת שרק למי שאין סקס קבוע מאונן? תתפלאי לגלות שזה ממש לא ככה. מפריע לך כל כך שאת מאוננת גם כשיש לך סקס זמין כביכול? אם כן.. אז למה? ולשם מה ללכת לסקסולוג?

טבעי . ישנם נשים שקודם מאוננות

ליד הבעל . או עים הבעל . ואחרי כמה דקות גומרות עוד פעם עים הבעל . ואים מתאפקים כמה ימים האישה יכולה לעדות פעמיים ביד . ואחרי זה עים הסעל ליגמור . והגוף שלה מה זה חם ונעים, כותב מיניסיון , היו ימים אצלי...

שגיתא

New member
היי חיפושית ../images/Emo54.gif

אין שום דבר רע באוננות בתוך מערכת יחסים זוגית בריאה, אבל יש אפשרות שיהיה too much of a good thing גם אם זה מצויין וגם אם זה טוב יותר מידי מדבר טוב גם יכול להיות בעייתי, אבל יכול להיות שמשהו בכל זאת מפריע
לך שלא קשור בסקס, לי למשל כרגע יש יזיז אבל הוא לא חבר שלי והוא מדהים במיטה והגוף שלי מזמרר תוך כדי המעשה אבל לא ממש כי חסרה לי האינטימיות, והשבוע פגשתי את הגבר הראשון שאיתו שכבתי ולמרות שאני לא מאוהבת בו והוא לא המאהב הכי מדהים למרות שיש לו את הכשרונות המיניים שלו
, עדיין לגוף שלי היה מאין פיק ברכיים, כי כשיצאנו וידעתי שנפגש באותו ערב או אחה"צ הגוף שלי היה מתרגש כי הוא ידע מה עומד להיות
, וזה לא אומר שאני לא נהנית כרגע מהסקס עינוג עצמי ולא חוסכת מהנתינה שלי כשאני עם היזיז אבל עדיין פחות מוטרדת כי הבנתי מה חסר לי
, תנסי נגיד כמה ימים לא לקיים יחסי מין ואפילו לא לענג את עצמך ותראי מה יעלה, או תנסי לשים לב מה קורה לפני שבא לך לעשות ביד או לקיים יחסים עם בעלך, האם זה גירוי ויזואלי, או צורך פיזי נטו ששניהם מבורכים וקיימים, אבל אם זה מתוך קושי להתמודד עם מצוקה רגשית נפשית שהפתרון שלך הוא חוויה רגשית או גופנית אז ברור שאין שובע כי הבעיה לא נפתרה, זה כמו אכלנים כפייתים או אנשים שבורחים לסמים או שתייה, רק פחות הרסני לגוף מקווה שתרדי לשורש הבעייה ותמשיכי להנות מבעלך
שגיתא

אם זה לא בגדר שיבוש חיים - תהני

אם את לא נכנסת למצבים שזה משבש לך את החיים - כי את מרגישה שאת חייבת אורגזמה מייד או שתשתגעי, או כי את מאוננת ברמות כאלה שאין לך זמן לדברים אחרים.. אז התהני. גם לי יש סקס טוב עם בעלי וגם אני בכל זאת מאוננת. ולמיטב ידיעתי גם הוא בכל זאת מאונן. אלו שתי הנאות לא זהות ואין סיבה לא לכייף ביחד ולחוד.

היי חיפושית ../images/Emo13.gif

וברוכה הבאה. כל עוד כל הצדדים נהנים, משתפים פעולה בהסכמה, עושים לעצמם ולאחרים טוב, אז מה הבעיה בעצם? אומרים גם שעם האוכל בא התיאבון, אולי זה כך גם אצלך
תיהני

למעלה