אורגזמה

elanit0

New member
אורגזמה

לילה טוב יש לי שאלה שמאוד מציקה לי. אני בת 30, ומגיל 20 אני יודעת איך לגמור ולהגיע לאורגזמה. היום אני גרושה אחרי 10 שנות נישואין. יש לי משהוא שאני יוצאת יוצאת איתו כבר חודשיים בערך ואנחנו מקיימים יחסי מין, הענין הוא שאני לא מצליחה להגיעה לאורגזמה איתו למרות שאני מאוד נמשכת אליו. עם הגרוש שלי הייתי יכולה לגמור תוך שניות מהרגע שהוא היה נוגע בי ואילו עכשיו גם אם הוא משקיע אני עדין לא מצליחה. זה מתסכל אותי מאוד ואני לא יודעת איך לפתור את זה. תודה ראש וסליחה על האורך.

אם נוציא את הבנתו העמוקה...

של הגרוש שלך בצרכייך ובגופך מהמשוואה, נראה שבן זוגך שהחדש הוא רק ברירת מחדל. סביר להניח שיבואו הבהרות כמו, "לאן את ממהרת אתם רק חודשיים ביחד" או "תני לו את הזמן ללמוד אותך" וכו' וכו'.... אישית, במקומך הייתי בודק את מהותה של ההצרה שאומרת "למרות שאני מאוד נמשכת אליו". שלא תביני לא נכון, אני בטוח שאת נמשכת אליו, השאלה היא איזו "ערך מוסף" את רוצה להפיק ממשיכה זו? מה שברור הוא שלא הסקס, למרות שכך את חושבת, הוא הערך המוסף.

יכול להיות קשור למשהו ריגשי?

שלום, יתכן שהקושי הזה תלוי בחוויה של ביטחון וקשר זוגי חדש שבו את עדיין לא מרגישה במאה אחוז את. הרבה פעמים היכולת להגיע לאורגזמה היא פונקציה של תחושת נינוחות ושלווה. בואי תנסי לבדוק האם יש משהו ביחסים שלכם שאולי גורם לך לחוסר ביטחון. האם יש משהו ביצירת קשר חדש שלא מאפשר לך להתרווח בנינוחות ולהנות. שווה להסתכל על זה

../images/Emo201.gif אם יש לך עסק עם מישהו

כמו המנער מפורום "בגידות ואהבה אסורה" אז לא פלא..... תראי מה הוא שלח לי:
========================================== נשלח על ידי: המנער אל: שרון המדובבת נושא: בוקר טוב לך . תאריך: 06/04/2010 09:28:15 רציתי להתנצל בפנייך על ההצעות הקודמות , כנראה שאת לא בקטע של זיונים ובליעות , אז כנראה שאת בקטע של "פיסטינג" , אז הנה אני בא אלייך ואל החברה שלך בהצעה חדשה . נפגש באיזה מקום , תבחרי את את המקום , ולאחר כל מילות הנימוס המתחייבות , ניגש למלאכה . את ו"שדונית 6" תכרעו על ארבע כשהישבן שלכן מופני מולי , כלומר אני אשב בין שתיכן , מאחוריכן , ואז אני אתחיל סימולטנית לשחק לכן בכוס תוך כדי שאני דואג להרטיב ולסכך את ידיי טוב טוב , ובו בזמן אני אדאג לתקוע אגודל בחור של התחת שלכן...ואחכ אני אוסיף עוד אצבע ועוד אצבע לאט לאט...אולי זה אפילו לא יכאב לכן , וכך אני אמשיך עד שאני אתקע את שתי הידיים שלי עמוק בתוך התחת שלכן , עד למרפק . מה אומרת..? אם את גם לא בקטע הזה , אז יש לי עוד כמה רעיונות . יום מצוין שיהיה . ==========================================

5halo

New member
תגידי לו

שאת הפנטזיות שלו לגבי מה שהוא רוצה שיקרה לו שלא ישליך עליך. ואם הוא עדיין רוצה שמישהו או מישהי יעשה לו את זה שיכנס לחדר BDSM פנטזיה בתפוז שם בטוח מישהי כבר תדאג לטפל בו שם

למעלה