אורגזמה של אשה.

Red tulip8

New member
אורגזמה של אשה.

בוקר טוב אני חדשה פה וממש מקווה לקבל תשובה לשאלתי אני נשואה כבר כמה שנים ולא בטוחה שאני יכולה להגדיר לעצמי אם חויתי אורגזמה. טוב לי בסקס אני לא מרגישה שיוצאת לי הנשמה אבל אני נהנת מזה יותר נהנת מאוננות עצמית בדרך כלל עם הידיים לאחרונה שמעתי את המושג של "להשפריץ" אצל אשה? האומנם? איך אפשר להגיע לזה ומה זה בכלל? אולי זה ישמע שאני טיפשה אבל אני לא .. יום טוב

sharpantie

New member
העניין הזה של השפרצה נשית

בזמן האורגזמה עולה כאן בפורום הרבה בזמן האחרון. עד כמה שהבנתי זה מצב די נדיר שלא קורה להרבה נשיםן. לדעתי אין דרך מסויימת שבה ניתן להגיע לזה. או שזה קורה או שלא קורה. הבנתי גם שיש נשים שזה קורה להם פתאום אחרי שנים של אורגזמה רגילה ללא השפרצה. אולי יענו לך בהמשך נשים שהתנסו בחוייה הזו ויש להן יותר ניסיון.

kiaora

New member
לא בדיוק

יש דרכים בדוקות להגיע לזה, רק שלא כל אחת מסוגלת גם אם תעשה את הדברים שצריך. אצלנו כשפעלתי לפי הלינק המצורף זה עבד. http://www.yahasim.co.il/school.asp?id=47 לחלק זה עשוי להצליח, לחלק יותר גדול כנראה שלא. שווה לנסות אבל גם אם לא הולך לא צריך להיות מתוסכלות, זה לא כזה ביג דיל

אורגזמה

אם אינך יודעת להגדיר מהי אורגזמה סביר להניח שלא יצא לך לחוות אותה, כי כשהיא מגיעה אי אפשר לפספס אותה. הייתי ממליצה לך לאונן וכך להכיר את גופך ואת הדברים שעושים לך טוב ולהמשיך עד שתגיעי לאורגזמה המיוחלת, אבל כמובן בלי לחץ שכן לחץ זה האוייב הכי גדול של האורגזמה. לגבי שפיכה, זו בהחלט חוויה מופלאה וזו בעצם תוספת לגמירה עצמה.

למעלה