אורגזמה נשית

Hot Bang

New member
אורגזמה נשית

אז ככה שאני שוכב עם בת זוגי שהיא גומרת אני ממש מרגיש את זה היא רועדת שורטת מתנשפת (יכול להיות גם שהיא ממש טובה בלזייף) אבל אני מעדיף לחשוב שלא כי היא תמיד אומרת מה היא רוצה וזה פשוט ניראה אמיתי. מצד שני שאני עושה לה ביד ויורד לה היא גומרת בפתאומיות...כאילו היא אומרת לי לפני אני עומדת לגמור ואז פתאום היא אומרת שהיא גמרה ללא כל התכווצות וללא שום דבר... עכשיו מה הקטע פה שמבחינה גופנית זה ניראה כאילו היא באמת גומרת כי היא רטובה רצח מתי שהיא אומרת לי את זה אבל האורגזמה שלה לא מלווה בשום מאפיין של אורגזמה האמיתית....... האם יש מצב שאתן גומרת ככה בלי שום התנשפות רצינית התכווצותיות וכאלה.... כי אני באמת לא מבין למה סתם לזייף אם את רטובה רצח....

לנושנוש

New member
שאלה......

יכול להיות שלחברה הזייפנית שלך נימצאת במצב של ריגוש מיני הרבה יותר גדול כשז הלא מספיק טוב שלך בתוכה ובזמן גירוי דגדגן בלבד האורגזמה יותר שקטה? ניסיתה לישאול אותה על זה בעדינות? או שאתה מראש יוצא בהנחה שהיא תשקר לך? לגבי כאלה שלא גומרות מחדירה אז יש כל מיני מצבים החל מבנות שמעולם לא גמרו ביחסי מין אלה רק באוננות וכלה בנשים שלא נהנות עם מישהו מסוים...... זה שוב עניין של תקשורת. אם בחורה מספרת שלא גמרה עם אף אחד ביחסי מין מלאים, אז כנראה שהז שלך לא בהכרך אשם. ביכלל, אין אשמים. אפשר לנסות כל מיני דברים ואפשר גם פשוט לחפש בת/ן זוג אחרים. אין טעם לישקועה בהאשמות ורגשי אשמה.

למעלה