אורגזמה נשית

בייביUE

New member
אורגזמה נשית

הינני יוצא עם בחורה כחודש. היא בת 25 ובתולה. במיטה, יש משיכה אדירה, אונניות הדדיות והענקת מין אוראלי. העניין הוא, שכאשר אני מאונן לה, היא רוצה זאת מאוד חזק עד כדי מצב שלי כבר אין כוח ביד/אצבעות. ההליך עצמו לוקח זמן מאוד רב, ולרוב אינה גומרת. הווי אומר, מגיעה לפיק מאוד גבוה אך אינה מרגישה את הרגשת הגמירה. שנינו מאוד מתוסכלים מהעניין ואני מחפש דרך להקל עליה... ועלי כמובן. גם בהענקת מין אוראלי, אני מתרכז בנקודה ספציפית, נקודה שגורמת לה להמון תזוזות, רטט ורעידות, אך עדין, לא מגיעה לארוגזמה המיוחלת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא הזה.

mikron

New member
תשובה לבייבי UEולכולם

הי אני בת 24 ויש לי חבר בגילי כבר5 שנים. אני יכלה להגיד שהסקס אצלנו רק השתפר עם הזמן..לא בכל פעם אני גומרת ממש לא, אבל עם הזמן רק שיפרנו את חיי המין שלנו והכל מתוך אהבה ואמון. בקשר שלנו למדתי דבר מאוד חשוב, שלא טוב לעשות סקס בשביל מטרה 1=והיא אורגזמה! זה מלחיץ וזה כבר מפחית מהערך של הסקס וזה בדרכ לא מביא לאורגזמה אצל בנות כמובן. סקס בא לאחד בין שני אנשים ,להפגין אהבה ותשוקה אחד כלפי השני והשיא הפיזי והנפשי זה האורגזמה. אבל!!!! לא יהיה שום שיא פיזי (אצל אשה לפחות) כל עוד לא תהיה הענות נפשית-אני אומרת הענות נפשית ואני מתכוונת לרוגע, נינוחות, אמונה בבן הזוג ופתיחות מלאה. לא תמיד יש אורגזמה-אז מה??? אז אין אורגזמה!אז לא נורא, עם מתייחסים אל חוסר אורגזמה בצורה רגוע ולא כאל איזשהי בעיה אצל האשה, בפעם הבאה יהיה יותר קל לזרום בסקס.זה נורמאלי לא לגמור בכל אקט מיני מי גומר כל הזמן?אף אחד ככל שיש יותר תשוקה ויותר פתיחות ונינוחות כך יש יותר הנאה ויותר אורגזמות. זה מנסיוני בהצלחה!

בייביUE

New member
היי לך

ראשית, תודה על התשובה. אינני מחפש את האורגזמה כל פעם. אינני מחפש לגמור גם כל פעם. אין לי בעיה ממשחק ארוך וטוב, משחק שייתן לשנינו הנאה רבה. העניין הוא, שכשהיא רוצה לגמור, זה לוקח המון המון זמן והלחץ על איבר מינה/דגדגן חייב להיות חזק מאוד עד כדי כך שאני מתעייף מכך ופוחד לפצוע אותה. היא בתולה ולכן אין לי אפשרות לענג אותה בצורה אחרת (חוץ מאוראלי כמובן - שגם אז לוקח לה המון זמן לגמור - אם בכלל). יש תשוקה, יש פתיחות, יש נינוחות (אני מקווה... כי היא לא גומרת ואני משער שזה מלחץ.... הקשר הוא יחסית טרי - חודשיים בערך). טוב, נמשיך עוד קצת, ניתן לזה עוד זמן, ננסה לעבוד על שנינו. תודה על התשובה
המשך יום נעים ושבוע מקסים

DakaBoaz

New member
לחץ

ככל שאתה מפעיל יותר לחץ על הדגדגן, עוצמת הגירויי יורדת והאיבר זקוק לעוצמה יותר גדולה... נסה דווקה את ההפך - לעבור לתנועות רכות וקטנות, ממש על האיבר עצמו וממש בקושי לזוז (לא חזק, מגע קל אך יציב). תנשוף בעדינות על האיזור ועם היד השניה תמשיך להעניק מגע לכל הגוף (גם להתמקדות יש אפקט פוגעני על מערכת העצבים, לא רק לעוצמה). תרשה לעצמך ליצור קשר עין, לנשום איתה ולהפסיק מדי פעם את המגע לטובת ליטופים (היא רק תשמח לו יותר ותהה רגישה יותר כשתחזור למקום שחיכה לך). יכול להיות שהיא תעדיף מגע קשה... אבל ככל ששניכם תתמידו דווקא במגע רך, הגוף שלה יהפוך ליותר רגיש ויותר מגורה. מצד שני, אם היא רוצה מגע קשה... אל תאבד אותה בחשיבה שאתה צודק (או אני) - היא יודעת הכי טוב... זה הגוף שלה והיא זכאית להחליט בו כרצונה. מעל הכל, זו האהבה והאינטימיות - לא העוצמה. גם כשאתם במרוץ לאורגזמה, מהרגע שהחלטתתם שזו המטרה, איבדתם זה את זו... במצב הזה, אין פלא שאתם לא מגיעים. נמסטה, בועז.

mikron

New member
ל בייבי UE

הי חודשיים!!!!זאת רק ההתחלה!!! ברור שיהיה קצת לחץ בגלל חוסר הכרה של הרבה דברים אחד בשני-לא קל להגיע לרמות גבוהות של פתיחות בתחילת הקשר... אל דאגה אתם בסדר גמור! בלי לחץ שום דבר לא בורח, תהנו, תזרמו והכל יבוא. שבוע טוב.

היי בייבי וברוך הבא...

הרבה פעמים, כשמתמקדים בדגדגן ונוגעים בו ישר וחזק, אז המגע הוא חזק מדי ואז לא מגיעים לשום מקום מעניין... ראשית, הרבה גירוי קודם, דרך כל הגוף ובכלל, תחושה של כיף ביחד. וכשאתה כבר מגיע אל איבר המין, נסה לעבוד מסביב, ליצור גירוי מתוך זה שזה כמעט וליד, לגעת בצורה לא ישירה ובטח שלא להפעיל לחץ מסיבי שמקהה את התחושה בעצם. לשלב את זה במגע בשאר הגוף, בחזה, נשיקות, אזניים, עורף, הכל. עם הרבה קשב ועדינות אפשר להגיע רחוק. והכי חשוב, האם כשהיא מאוננת היא כן גומרת? ואם כן, איך? האם היא יכולה להראות לך איך?

שגיתא

New member
היי בייביUE הנאה שגיליתי ../images/Emo54.gif

גם אני בהתחלת דרכי נתקלתי ברוכבי רודיאו למניהם שסוגדים לחדירה יותר אינטנסיבית, אשקר שאגיד שאני לא נהנית מסוג כזה של מעשה אהבה, אבל לשמחתי גם נתקלתי וגיליתי את ההנאה של החיבוק הליטוף הנשיקות הליקוק האיטיים הנוכחי שלי ואני מסוגלים למשוך את שעה ויותר אפילו עם הפסקות קצרות אפילו כלומר אין לחץ אין מרוץ, אפילו פעם שאלתי אותו אם זה מפריע לו שאני גומרת יותר פעמים ממנו, או היה נדמה לי שאני נהנית יותר באיזה קטע שעינגתי אותו כל כך נהניתי גם כי גיליתי חוויה (כשאני מענגת אותו) חדשה וכל כך נעימה ומהנה בשבילי, לפעמים אנחנו מתחילים האקט מהיר כדי להוציא את גל החרמנות שפקד אותנו, ואז לפעמים ממשיכים וכאילו עוברים לשביל הצידי מעבירים למהלך שני ונהנים מהנוף מהריחות מהטעמים שנקרים לנו בדרך, כל מיני בהצלחה והנאה
רבה שגיתא

למעלה