אורגזמה משותפת

misterm123

New member
אורגזמה משותפת

שלום רב, אני וחברה שלי שכבנו והגענו לאורגזמה, תוך כדי חדירה, בו זמנית. רציתי לשמוע מה דעתכם על העניין, למי מכם זה קרה, למי מכם זה לא קרה ורוצה שיקרה לו, ובכלליות דעתכם בנושא זה תודה, MISTER M

orsher

New member
קרה. קרה גם לפעמים במרחק של כמה

שניות אחד מהשניה. לא כזה ביג דיל אלה אם כן יש אהבה. אז זה סיפור אחר

daniella1980

New member
שיא השיאים, אין מדהים מזה

וזה יכול לקרות בעיקר כשמדובר בשניים שמכירים זה את זה היטב ויודעים לקרוא זה אותותיו של זה ולתזמן ביחד את החוויה המינית עד כדי שיא משותף. זה לא טריויאלי ולא תמיד קורה, אך זה רק מוסיף ליופי, שזה שמור למפגשים מיניים מיוחדים בהם החויה המשותפת גמורה ומושלמת.

27אוהד27

New member
זה דורש.....

זה מדהים וזה בעיקר דורש את היכולת של הגבר להחזיק מעמד עד שהוא מרגיש שבת זוגתו על סף (כמובן בזכותה או שריריה...חחח).זה דורש לרוב הכרה מעמיקה בין בני הזוג

daniella1980

New member
אז כשהיא בחו"ל, תסתפק

באורגזמות לא סימולטניות עם הסטוץ? או שבעצם הן כן יהיו סימולטניות - שניכם תגמרו בו זמנית, אתה כאן עם מאהבת ארעית, והיא שם עם מאהב ארעי משלה.

27אוהד27

New member
תני קצת לעודד את הילד

אני לא צריך אבן שושן למילה הלועזית סימולטני.כדי שהאורגזמה תהיה בד בבד צריך גבר מנוסה ובעל שליטה אופטימאלית ביכולות השפיכה שלו (דורש סדנאות טנטרה ריכוז וניסיון רב). אך,כמובןזה דורש פרטנרית מנוסה לא פחות שמסוגלת לבצע כיווצים בזמן הנכון.

אוהד תגדל...

מה זה השוביניזם הזה? לאישה יש לפחות יכולת שליטה על התזמון כמו לגבר ואולי אפילו יותר קל לה לעכב אורגזמה מרגע שהיא בפתח.

27אוהד27

New member
תתפלא בשרשרת אורגזמות....

לאשה אין שליטה כלל הגבר יכול לזוז טיפה לזוז הרבה לא לזוז ולהישאר תקוע והאשה מבחינתה תהיה במין רצף אורגזמטי מדליק משהו.

לא מתפלא, הייתי שם.

תתפלא מה הן לא מספרות לך
אישה בהחלט יכולה לפתח שליטה על עצירת/עיכוב האורגזמה, הרבה יותר בקלות מגבר. השאלה אבל - למה לה?

daniella1980

New member
לא יודעת לגבי נשים,

אבל לי לפחות קשה לעכב - אם זה מגיע ואני עוצרת את זה, אז אני מאבדת את זה גם (מבאס!) ואז אם מתעקשים, זה לוקח זמן כדי לחזור למסלול. אני חושבת שזה יותר קל לגברים, אבל אולי אני טועה.

kate32

New member
כל כך נדיר לך?

קרה לי מספיק פםעמים, ואין כמו אורגזמה שקורית יחד.אליפות.

27אוהד27

New member
זה בדרך כלל קורה...........

אחרי הגמירה הראשונה נכון:) ואת צודקת זו אליפות!! ומומחיות

kate32

New member
לא תמיד אחרי הראשונה

אבל לעיתים זה תלוי הרבה גם בגבר, עד כמה הוא יכול להחזיק ולחכות עד שהאישה גומרת, ואז...א-ל-י-פ-ו-ת

27אוהד27

New member
תקראי התגובה שלי 8 מלמטה

כותרת המודעה "תני קצת לעודד את הילד" ואז אליפות :)

למעלה