אורגזמה מפוצצת

אורגזמה מפוצצת

קורה לכן שמרוב העוצמה של האורגזמה אתן מרגישות שאתן עומדות להתפוצץ עד כדי כך שאתן עומדות לבכות אפילו ורוצות להפסיק....?

זאת הייתה שאלה רצינית........

ואשמח לתגובה אם אפשר... אם מישהי חוותה... זהו זה תודה (מקווה שכמות התווים תספיק בכדי להקפיץ את ההודעה למעלה) ולמקרה חרום-

אני לא אישה, אבל שמעתי על זה

וראיתי דברים דומים. אני לא יודע אם זה בדיוק מה שאת חווה, אבל קראתי על זה, וגם פגשתי אישית נשים שתיארו בדיוק את אותו המצב, וגם דברים דומים. הייתי בכמה סיטואציות שבת-זוגי, ממש לפני האורגזמה ביקשה שאני אעצור. היא לא אמרה לי למה, אבל אולי היה שם סוג של פחד לא מוסבר? לא יודע. היא אהבה סקס, ונהנתה ממנו מאד, בלי קשר אלי אישית. מכיוון שאני לא מסוג האנשים במועדונים של TALUSHI הנ"ל, לא ניסיתי להמשיך, ולא ראיתי "מה היה קורה אם...", אבל אני סקרן מאד לדעת מה גרם לכך. אם תדעי יותר, בבקשה תשתפי את הפורום

=)

כן בעיקר מאורגזמה בחדירה... בדגדגן לא שמעתי על מקרים כאלו אבל מחדירה או מחדירה בשילוב של הדגדגן כן שמעתי זו תחושה עוצמתית כזו...כאילו הכל עולה לך ואת מתה להתפוצץ ורוצה כבר לבכות ולהפסיק ואת מאבדת שליטה. עצה שלי-תאבדי את השליטה..לכי על זה במלוא המרץ. זה שווה את זה. ותבכי...מי אמר שאסור? אני זוכרת שבפעמים הראשונות ששכבתי...אז הייתה פעם אחת שכבר לא יכולתי לשלוט בעצמי והיה מדהים וגם בכיתי והכל...אחת המדהימות... אחח מתגעגעת....

למעלה