אורגזמה מחדירה

nnnn9

New member
אורגזמה מחדירה

שלום. מעולם לא הצלחתי לגמור מחדירה, בעוד ממין אורלי או גירוי ידני של הדגדגן אני גומרת בקלות. ראיתי כי קיימות מאות הודעות דומות בפורום אך התשובה שניתנה לכולן איננה מספקת: "יש נשים שלא גומרות מחדירה...". איך אני אדע אם אני אחת מהן? אולי אני פשוט לא ניגשת לזה בצורה נכונה? מה אפשר לעשות בכדי לבדוק את הנושא ולנסות, בכל זאת, להצליח לגמור מחדירה?? תודה

אין תעודה לזה

אין הנפקת תעודות לנשים שאינן גומרות מחדירה. המבחן הוא מבחן המציאות העכשוית. מכון לעכשיו את לא גומרת מחדירה. לשאלה האם ניתן ללמוד לגמור בחדירה התשובה היא "כן" יש דרך שחלק מהנשים יכולות ללמוד לגמור בחדירה. אני עשיתי תהליך כזה עם 2 נשים בחיי, עם אחת הצליח עם השניה לא.

nnnn9

New member
ובכל זאת..?

ואיך לומדים..? איך אחת מהנשים בחייך למדה לגמור מחדירה?

זה היה תהליך הדרגתי

לאט לאט למדנו מה מענג אותה יותר ומה פחות, כיצד בדיוק היא גומרת. איזה תנוחות נעימות לה יותר ואיזה פחות, איך אפשר לגרום תוך כדי תנוחות מסוימות שהגרוי הדרוש לה לגמירה יתקיים. זה משתנה מאישה לאישה כך שזה לא משנה אם אתן לך מה היה הפתרון הספציפי עבורה אך אומר לך אותו בכל זאת כדי שתביני יותר את התהליך שעשיתי איתה. התבוננתי היטב איך היא מאוננת, ביקשתי ממנה לאונן לפניי באור מלא לראות מה היא עושה. בחנתי שיטות שונות של גרוי אוראלי למצוא כיצד היא גומרת הכי מהר וטוב. הבחנתי שהיא גומרת מגרוי בחלק החיצוני העליון של הנרתיק ממש קצת יותר נמוך מהדגדגן עצמו ובתנועות שהן שילוב של תנועה קדימה ואחורה ושל תנועה לצדדים. כמו כן התברר לי שהיא גומרת הכי טוב דווקא כשרגליה יחסית סגורות ולא בפיסוק רחב. מכאן הדרך ללמידה לגמירה תוך כדי יחסים הייתה יותר קצרה וכללה הרבה ניסוי וטעיה. אחת הדרכים שמצאנו למשל היא חדירה על הצד כשאני מלפנים ותוך תנועות אגן מסוימות היא למדה לגמור בחדירה ללא עזרה ידנית. אחר כך מצאנו עוד כמה תנוחות. התהליך לקח כשלושה חודשים. שלומלום

infatuation

New member
יש גם דרך ללמוד לגמור ידנית?../images/Emo3.gif

או אוראלית?
אצלי זה בדיוק ההיפך, אבל מחדירה אני גומרת רק בתנוחה אחת וכמובן שלא תמיד.

תשובה

פחות או יותר באותה שיטה שתארתי לשואלת המקורית כאן בשרשור. למצוא את הדרך בה את גומרת בחדירה ולנסות לחכות אותה באוננות/מין אוראלי.

daniella1980

New member
איזו שאלה מעניינת :)

"איך אני אדע אם אני אחת מהן".. גם אני אפילו לא יודעת אם אני אחת מהן ואם הן קיימות. אני כן גמרתי לא מעט בחיי מחדירה (בלי גירוי ישיר דגדגני מה שנקרא), וזה גם דרש תהליך ארוך עם אדם מאוד ספציפי ולא הצליח בעבר עם אף אחד, אז כנראה שיש גם קשר לתחושה עם אותו בנאדם, לאינטימיות, לשחרור, לרגש, למשיכה המינית וכו'. עדיין, אני מסופקת לגבי כל הקונספט הזה של גמירה "מבפנים" נטו. נכון שהגירוי חזק יותר והגמירה שונה מאוד מאחת דגדגנית, עדיין קשה לי להאמין שאין כל קשר לדגדגן גם כגומרים רק מחדירה. גם בחדירה, כתלות בתנוחה, יש לדגדגן גירוי עקיף כלשהו *תמיד* - הן במגע בין האגנים בתנוחות מסוימות, והן בעצם משיכת העור העדין בכל חדירה וחדירה גם אם אין כל מגע ישיר על הדגדגן, שגורמת לגירוי עדין של הדגדגן, שככל שהוא נבנה, התחושה מתחזקת. לי אישית קשה מאוד לבודד את התחושות ולהגיד כאן אני מגורה רק מבפנים וכאן רק מבחוץ. הרי מדובר במקומות מאוד קרובים, הדגדגן והנרתיק. לכן אני גם חושבת שאלו שבשום אופן לא מצליחות להרגיש כלום בחדירה, או רק מעט, זה קשור אצלן גם למבנה שלהן - לקרבת הדגדגן לפתח הנרתיק, או למבנה האגן וכו'. זו סתם תיאוריה שאינה מבוססת אבל כן יצא לי לתשאל נשים בנושא וזו מסקנתי הכללית. חוץ מזה בטוח שיש קשר גם לפתיחות מינית, לחיבור למיניות של עצמך, לפרטנר שלך.. רק לציין שאני גם כשלא גמרתי מחדירה, מאוד מאוד מאוד נהנתי ממנה. אני יודעת שיש נשים שפשוט לא מרגישות כלום. האם את אחת מהן? בכל מקרה, כפתרון ביניים, את יכולה לגמור *תוך כדי* חדירה, בעזרתה ולא "בגללה" - פשוט לאונן לעצמך או הוא לך, תוך כדי המשגל (ואם דרוש להאט את תנועות המשגל כדי לעזור לך לגמור וכו', יש לעשות זאת - פשוט נסי ולמדי איך הכי נוח לך), זה לא רק מאוד נעים ומגרה, אלא גם מעצים את האורגזמה בעקבות שילוב של גירויים ומאוד נעים לך ולגבר להרגיש אותך רוטטת לו על איבר מינו תוך כדי הגמירה:) אני לא רואה רע בלהסתפק בכזו אורגזמה-תוך-כדי-חדירה, לא חייבים לגמור רק בדרך אחת. בצורה זו גם תוכלו לגמור ביחד, וזה בכלל הכי נפלא בעולם. בהצלחה

למעלה