איזו שאלה מעניינת
"איך אני אדע אם אני אחת מהן".. גם אני אפילו לא יודעת אם אני אחת מהן ואם הן קיימות. אני כן גמרתי לא מעט בחיי מחדירה (בלי גירוי ישיר דגדגני מה שנקרא), וזה גם דרש תהליך ארוך עם אדם מאוד ספציפי ולא הצליח בעבר עם אף אחד, אז כנראה שיש גם קשר לתחושה עם אותו בנאדם, לאינטימיות, לשחרור, לרגש, למשיכה המינית וכו'. עדיין, אני מסופקת לגבי כל הקונספט הזה של גמירה "מבפנים" נטו. נכון שהגירוי חזק יותר והגמירה שונה מאוד מאחת דגדגנית, עדיין קשה לי להאמין שאין כל קשר לדגדגן גם כגומרים רק מחדירה. גם בחדירה, כתלות בתנוחה, יש לדגדגן גירוי עקיף כלשהו *תמיד* - הן במגע בין האגנים בתנוחות מסוימות, והן בעצם משיכת העור העדין בכל חדירה וחדירה גם אם אין כל מגע ישיר על הדגדגן, שגורמת לגירוי עדין של הדגדגן, שככל שהוא נבנה, התחושה מתחזקת. לי אישית קשה מאוד לבודד את התחושות ולהגיד כאן אני מגורה רק מבפנים וכאן רק מבחוץ. הרי מדובר במקומות מאוד קרובים, הדגדגן והנרתיק. לכן אני גם חושבת שאלו שבשום אופן לא מצליחות להרגיש כלום בחדירה, או רק מעט, זה קשור אצלן גם למבנה שלהן - לקרבת הדגדגן לפתח הנרתיק, או למבנה האגן וכו'. זו סתם תיאוריה שאינה מבוססת אבל כן יצא לי לתשאל נשים בנושא וזו מסקנתי הכללית. חוץ מזה בטוח שיש קשר גם לפתיחות מינית, לחיבור למיניות של עצמך, לפרטנר שלך.. רק לציין שאני גם כשלא גמרתי מחדירה, מאוד מאוד מאוד נהנתי ממנה. אני יודעת שיש נשים שפשוט לא מרגישות כלום. האם את אחת מהן? בכל מקרה, כפתרון ביניים, את יכולה לגמור *תוך כדי* חדירה, בעזרתה ולא "בגללה" - פשוט לאונן לעצמך או הוא לך, תוך כדי המשגל (ואם דרוש להאט את תנועות המשגל כדי לעזור לך לגמור וכו', יש לעשות זאת - פשוט נסי ולמדי איך הכי נוח לך), זה לא רק מאוד נעים ומגרה, אלא גם מעצים את האורגזמה בעקבות שילוב של גירויים ומאוד נעים לך ולגבר להרגיש אותך רוטטת לו על איבר מינו תוך כדי הגמירה

אני לא רואה רע בלהסתפק בכזו אורגזמה-תוך-כדי-חדירה, לא חייבים לגמור רק בדרך אחת. בצורה זו גם תוכלו לגמור ביחד, וזה בכלל הכי נפלא בעולם. בהצלחה