אורגזמה, וגמירה

Nilly1925

New member
אורגזמה, וגמירה

שאלה, איך אני יודעת מתי הגעתי לאורגזמה, ואיך אני יודעת מתי גמרתי? איך אני מבדילה בין השניים? למשל היום אוננתי, וגמרתי פעמיים (תוך שעתיים גמרתי פעמיים) אז הגעתי לאורגזמה ? או שפשוט גמרתי פעמיים? אשמח לתגובות תודה מראש

florin21

New member
איזה בידור! פעם ראשונה אני שומעת...

שאורגזמה וגמירה זה שני דברים שונים (?) תגידי שאת מתלוצצת, כי אני לא רוצה שיצא שיש לי חור בהשכלה. איפה שמעת שזה שני דברים שונים? בכל אופן, אני יודעת שיש בנות שאפילו באוננות בפרטיות קצת מתקשות לגמור (או להגיע לאורגזמה, כי מבחינתי זה אותו הדבר) אז אולי אצלם זה לא כל כך ברור התחושות והן מסווגות את זה כאילו לשתי דרגות אולי. רק חסר שעכשיו יכתוב בן שגם הוא לא בטוח שכשהוא גומר הוא באמת גומר ואולי זה אורגזמה ואולי לא

florin21

New member
כן משתמש 17, התנבאתי שגם גבר...

יעלה את השאלה, אז הנה העלית, אבל אני מבינה שזה בצחוק. אבל עכשיו בלי צחוק, קראתי ושמעתי ונתקלתי בזה באינטרנט שבתרגול מסויים לפי שיטה או תורה שקוראים לזה "טנטרה" גברים יכולים להגיע למצב שאצלם האורגזמה והשפיכה או פליטת הזרע זה לא אותו דבר והם לומגים להפריד את זה ובעצם אם הבנתי נכון אז הם יכולים לגמור/לקבל אורגזמה בלי לפלוט בכלל זרע. בשביל מה זה טוב? כדי שלא יהיו מוגבלים במספר האורגזמות הרצופות, (וראיתי באיזה מקום שאורגזמה "יבשה" כזו ללא שפיכת זרע היא הרבה יותר חזקה ומהנה מאורגזמה רגילה) כי במצב רגיל עד כמה שאני מבינה אם אתם מרוקנים או מתרוקנים מכל הזרע, אתם צריכים לנוח איזה יום יומיים עד שאפשר שוב להגיע לאורגזמה או בכלל זיקפה.

הגזמת עם היום יומיים

זה נכון אצלנו אורגזמה לא מחייבת שפיכה אבל זה לא פשוט להגיע למצב שכזה

florin21

New member
נכון ראזל, יום יומיים בתנאים....

רגילים בין אורגזמה לאורגזמה נראה באמת מוגזם. התכוונתי בעצם למצבים קיצוניים של סקס אינטנסיבי שהבחור רוצה לשבור איזה שיא, ובמקרה שהמיכלים ממש מתרוקנים לגמרי אז המרווח זמן לפעם הבאה באמת גדל משמעותית. לא יודעת כמה, אבל זה יכול להיות כמה שעות טובות, עד שהגוף מספיק לייצר נוזל זרע חדש. ואני מסכימה איתך שהתרגול טנטרה הזה זה עניין לא פשוט ואולי לא מעשי בכלל, לא מבינה בדיוק איך גבר יכול לתרגל את עצמו לגמור ללא פליטה, לא נראה לי מציאותי בכלל.

Fenris

New member
דווקא כשהמיכלים מתרוקנים

(אם באמת אפשר להגיע למצב הזה - אני לא הצלחתי...) יותר קל להשיג אורגזמה יבשה. ובכל מקרה זה בטח לא יום יומיים. המקסימום שחיכיתי בין לבין בעל-כורחי (כלומר, פשוט לא יכולתי עוד לפני שחיכיתי) היה שעה. זה פשוט נמשך יותר זמן אחרי כל גמירה, והגמירה יבשה יותר מהקודמת (אבל בינתיים לא הייתה לי גמירה יבשה אמיתית). מה שכן, יש הבדלים די גדולים וברורים בין גמירות כאלה או אחרות. וזה לא מתקשר ישירות לכמות הנוזלים הנפלטים... היו לי גמירות רטובות יותר ומענגות יותר, והיו לי גמירות יבשות יותר ומענגות לא פחות. אצלי, זו שאלה של כמה אני מתאפק (כמה שיותר, יותר מהנה בסוף) וכמה אני מתאמץ לא לשפוך (זה יכול לעזור וזה יכול להרוס... לצערי עוד לא מצאתי את האיזון הטוב ביותר). כנראה שצריך להתאמן עוד קצת...

florin21

New member
פנריז, אז אם אתה מתאמן לפי....

ה'טנטרה' (או שיטה אחרת, שטוענת שאצל הגבר אפשר להפריד בין אורגזמה לשפיכה) אז קח את הזמן לאט לאט, וכשתגיע למסקנה סופית ספר לנו בבקשה אם זה אפשרי או בלתי אפשרי. כל כך הרבה סיפורים ומיתוסים וסתם שמועות. חשוב לדעת מה אמת ומה סתם קשקוש ובלוף.

Fenris

New member
אני מתאמן אינטואיטיבית

לא לפי שום אמונה מזרחית. ולמסקנות סופיות תצטרכי לחכות עוד הרבה זמן - אני מאמין שאנחנו לומדים עד היום האחרון של החיים....

זה אפשרי גם אם "המיכלים מלאים"

כשאתה מגיע לסף גמירה תלחץ עם האצבעות חזק על האיזור שמתחת לאשכים. צינורית הזרע עוברת שם. אם אתה רוצה להיות בטוח לגבי המיקום תיגע שם באוננות "הכנה" כשאתה גומר ותרגיש את הפולסים של מטחי הזרע עוברים שם. כשתרגיש שאתה גומר אל תרפה את הלחץ של האצבעות ואל תסתכל על הזין, כי המראה שלו מתכווץ בנסיון לפלוט בלי להצליח עלול להבהיל אותך קצת. אחרי שתגמור תנסה להמשיך לאונן ותראה שאתה יכול, ואם לא פיספסת לא יהיה מה לנגב... בהצלחה !!

משתמש17

New member
סתם עכשיו ברצינות...

כשאת מגיעה לאורגזמה את גומרת... ז"א שתוך שעתיים גמרת פעמיים/הגעת לאורגזמה פעמיים...

לכל המגיבים

נכנסה לפה בחורה צעירה ושאלה שאלה לגיטימית, יכולתם פשוט להגיב ולהסביר מבלי לרדת עליה ולהפוך את הנושא לבדיחה... לא מכובד.. ולשאלתך, אורגזמה וגמירה זה אותו דבר רק במילה שונה.. תפוז.

Oוכ7יה

New member
למה לצחוק אנשים

יש כאלה שעדיין לא כ"כ מבינות בזה וזה טבעי לגמרי לא מבינה למה כל הציניות הזאת?!?!? תקשיבי חמודה.. כשאת מגיעה לאורגזמה/גמירה - אותו דבר במילים שונות את אמורה להרגיש כמו התכווצויות כאלו בנרתיק והנאה כזאת אם גמרת אז/הגעת לאורגזמה בטוח שהיית מזהה ומרגישה את זה .. לילה טוב ומקווה שעזרתי..

אורגזמה וגמירה זה לא אותו דבר!!!

אצל בנים זה בא לידי ביטוי בקטע של הטנטרה-> גבר יכול להגיע לאורגזמה בלי לשפוך <==לגמור> אצל בנות לא יודעת איך מתבטאת החלוקה לביטויים "אורגזמה/גמירה" אבל זו רק סמנטיקה: ברמת העיקרון , יש אורגזמה עיצבית שבאה מהדגדגן , ויש אורגזמה נרתיקית , שחווים בדרך כלל מחדירה וזו ה-"אורגזמה" <the big O
> שרק מגבירה את החשק לעוד...
עד שמגיעים למצב של מולטי.... <דורש המון אימונים
>

dbsg

New member
תגובה מגבר מנושא בנושא../images/Emo140.gif

אורגזמה זה מצב עמוק יותר מגמירה המתבטאת בהתכווצויות של הרחם. כשאת מקיימת יחסים אם בן זוגך וסוף האקט הוא מדווח לך שהרגיש רעידות של הרחם שלך סימן שהגעת לאורגזמה! במידה ובסוף האקט או לפני במשחק מקדים הוא מרגיש אותך רטובה זה סימן שגמרת. הסברתי ברצינות ולא במטרה לצחוק והכל מתוך ניסיון אישי. מקוה שעזרתי במשהוא. אשמח לקבל תגובה.

הזין לא מגיע עד לרחם

אולי התכוונת לרעידות של הנרתיק. הרחם אמור להיות רחוק מכדי שאפילו זין של 30 ס"מ יוכל להגיע אליו. "לגמור" זוהי השאלה לסלנג של פועל שמשמעותו "לסיים" (אולי יש כאלו ששכחו). נראה לי שבמקור הכוונה הייתה למשמעות של "להגיע לאורגזמה", אבל כיוון שבסלנג עסקינן ייתכן שאין כלל משמעות להגדרה מדויקת.

למעלה