אורגזמה ברשת

בלאונט

New member
אורגזמה ברשת

זה בטוח קרה לכולם כאן: אתם נכנסים למירק בשיא התמימות, מוכנים לשעתיים של שכרון חושים, היכרויות ובייחוד התחזות ללסביות כלשפתע מקבלים הודעה מאיש שקורא לעצמו עידן17, שמכילה את ההודעה הבאה: ``בן/בת?`` בנסיון פתאטי לקצר עד כמה שאפשר. התשובה (במקרה שלי, היא מרק) - זכר. ואז ההודעה המפחידה מכל שחוזרת מעידן שלנו: ``לי זה לא משנה. ולך?``. משהו כבר מריח לי די פישי (דגי) בכל העיניין הזה שנגמר עד מהרה בהצעת ``סייבר``. משפט נפוץ אחר הינו התשובה הנוראית לשאלה ז/נ היא: ``אני אהיה כל מה שתרצה שאהיה``... תגידו לי, מה קורה עם החברה האלה? אני, מודה בגאווה רבה, כי עדיין לא התנסיתי בדברים האלו - אז אם יש כאן מנוסים, אנא ממכם אל תגיבו, כדי שלא נגלה אותכם. חיחי, אבל כל מישהו אחר, בבקשה תגידו לי לאיזה רמ יורדת החברת הגיקס בעולם? אההה, זהו - סיימתי להוריד את הסרט (בלאק סטאר: ראי ציניות).

MajoR_ToM

New member
יש לי חוויות יותר דוחות בנושא ..

פעם קיבלתי הודעה ב ICQ מאדם שלא דיברתי איתו לעולם - וזהוי מהלך השיחה : - HEY WANT TO CYBER ? - I`M A MALE - WHATS THE DIFRENCE ? - I`M NOT INTO THIS STUFF - WHATS THE DIFRENCE, YOU`LL IMAGINE I`M SUCING YOU AND I`LL IMAGINE I`M BLOWING YOU AND YOU WONT FEEL THE DIFRENCE כאן פרצתי ברצף קללות ארוך והוא ויתר אההההההה

e-shfiyut

New member
תנחומי....

וסתם שאלה כללית על האייסיקיו... איך מוצאים מישהו לפי השפה שהוא מדבר/הגיל/מין... אני לא מצליחה למצוא.... לירן

יש לי 18 ס``מ

אני חרמן אש, נו נו, השטרונגל שלי ביד, אל תעזבי אותי פה לבד, בחייאת!!! כוס של האמא שלך יא זונה, מה את ככה מתעלמת ממני אני עם השטרונגל ביד משפשפף וזה חם, אש!!! נו!!! בחייאת!!! בשבילי, זה סייבר.

למעלה