אורגזמה (אוף.)

wallacthis

New member
אורגזמה (אוף.)

אז הנה שאלה, יש לי מישהי קבועה, ואנחנו נפגשות בערך פעם בשבוע. אני ממש נהנית להביא אותה לשיא ולראות אותה נהנית וגומרת, אבל כשזה מגיע אלי, פשוט אין לי סבלנות לעצמי. היא ממש משתדלת, אבל אני לא מצליחה לגמור. ואז גם מעולם לא קרה. וזה מעצבן אותי (וגם אותה, וגם את האקסית זה עצבן.). ואוף. אנחנו בלי חדירות וכו', בעיקר אוראלי, שזה אינטימי וכיף. (צעצועים קצת מחוץ לטווח השגה). יש עצות? רעיונות? תודה :)
 
אני חושבת שעלתה שאלה דומה בפורום המקביל

פעם... א. קודם כל אני מצרפת לך את המאמר שנכתב שם על מסתורי האורגזמה הנשית, אולי שם תמצאי עצה/רעיונות. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=730&MessageId=82602223 ב אני יודעת שזה נדוש, אבל האם הצלחת אי פעם לענג את עצמך, לגמור לבד? נאמר לא מעט כי כאשר תדעי לעשות זאת תדעי גם לכוון את הזוגה. ג בהמשך לב מה לגבי לטפל בעצמך מולה? אולי זה יעורר אותך יותר? ד זמן מחשבה על פנטזיות והגשמתן! לא הכל חייב להיות צעצועים שעולים כסף...אם זו הבעיה.. סתם דוגמא אני כתבתי פנטזיה עם מגנום, ראי ערך את אני והמגנום. מצ"ב הקישור: http://www.gogay.co.il/sipurim/Story.asp?id=7871 אלה העצות שעולות במוחי כרגע... אני בטוחה שעוד מעט יגיעו לכאן אחלה בנות, נשים מנוסות שישמחו מאוד לעזור לך! נכון בנות פורום יקרות?:) עד אז צום קל, אם את צמה, וגמר חתימה טובה!
 

wallacthis

New member
אין לי סבלנות לעצמי, ז"א

בשלב מסויים, אחרי שהיא מנסה כ"כ הרבה וזה לא מגיע (יש הכוונה וכו'), עד שזה נדמה כאילו לעולם זה לא יגיע, אני לא רוצה לייבש אותה שנים. בשלב הזה אני מחליפה שוב תפקידים. הרבה יותר קל לי להיות אקטיבית מאשר... לא יודעת... לגרום לעצמי לגמור, יחד איתה. היא מקסימה ואכפתית וקשובה, אבל קשה לי ממש להבין איך להגיע לשיאים כמוה. גם עם האקסית שלי (היינו יחד 7 חודשים בערך) זה לא עבד, אבל היא גם פחדה לנסות הרבה דברים, כך שזה לא מפתיע. החלטתי להתנסות עם הנוכחית כמה שאפשר, ולחקור את העניין. משהו עוצר אותי, קשה לי להבין מה זה בדיוק.
 

כלעוד

New member
שאלה טובה. כל תפקוד גופני שרוצים לשפר אם זו

ריצה קלה או אורגזמה - דורש השקעה. יש כאלו שבא להם טבעי וקל, ויש מי שפחות. גם אני חושבת שעליך "להתאמן". ושתהיה לך הרבה סבלנות לנושא ולעצמך. ואגלה לך סוד: לי תקופות ארוכות בחיים אבד החשק המיני כמעט לגמרי. גם כי מטבעי איני כל-כך מינית, וגם עקב משברים, נטילת תרופות ועוד. אך לא הסכמתי לוותר על זה. זה תפקוד חיוני בכל מערכת יחסים, ובלי זה קשרים, כולל נישואין קונבנצינאלים - נפגעים. ואני מאמינה גם שאורגזמה נשית טובה לרגיעה, לעור הפנים, נגד פחדים ונגד מיגרנות. אז השקעתי: בזמן, בצעצועים, ובהרבה תר-גול עצמי. |העיקר לא לאבד את זה. היום יותר טוב, נמרה קטנה שכמותי.
 

wallacthis

New member
ועכשיו לאימונים?

לבד או איתה? איך אפשר להפתח לפרטנרית? טוב, מתחילה בעבודה. רבוטה, רבוטה. ותודה :)
 
לטעמי? איתה! גם לבד מולה וגם איתה ביחד!

אני הייתי שמחה ומוחמאת לו הזוגה שלי הייתה בוחרת לטפל בנושא בפתיחות כזו איתי!
 

כלעוד

New member
בדיוק רבוטה. לדעתי חשוב גם לבד. את עצמך היטב

להכיר, יחד עם המכשיר,והנה יצא שיר. וגם מולה ואיתה, תוך שיתופה הנפשי בתהליך.יש פה רבוטא, שתעריך...
 

כלעוד

New member
את היית לי

או שלא. אם יצליח, אם יבוא... הנה שם, וקצת גם פה. להתרכז להתמרכז, לפנטז, ולפזז... להרגיע, לשחרר להרפות, ולאבזר, רצויה, פתאום צפויה - - - - אח היית לי אביונה. (בנות כפי שעולה מהשרשור, הנושא די נגע בי עד כדי כך שכתבתי עליו שיר)
 

כלעוד

New member
אכן את כמוזה, כי העלית בפתיחות נושא רגיש

וחשוב, שנוגע לנשים רבות, כמובן גם סטרייטיות, ולכן לא פלא שזה מעורר השראה להגיב לך.
 
למעלה