אורב

leoleo7

New member
אורב

קודם כל תודה על המענה לשאלה הקודמת בקשר לכירון! :)) יש לי עוד שאלה. לפי מה שקראתי פה בפורום, אם אני לא טועה, אתה הרבה יותר בעד קומפוזיט מאשר סינסטרי- בהקשר של לראות דינמיקה ביחסים. אבל עדיין סינסטרי מרתק אותי משום מה יותר.. :\ אז אשאל בנוגע לזה :) ידוע שכאשר ירח צמוד לשמש זה אחד הסימנים הטובים בקשר, אבל אם הצמידות בינהם היא באורב של 9 לדוגמא, או רק אותו מזל..זה עדיין משפיע? או שחייב להיות אורב קטן יותר? וגם בנוגע לפלוטו, שמש צמוד לפלוטו וירח סקוואר פלוטו, זה אמור להיות משהו מאוד עוצמתי. אבל פלוטו הוא כוכב דורי.. לכן כל מי שיש לו את זה גם במפת לידה, יהיה לו עם הרבה אנשים קשר כזה. אז אני מניחה שפה האורב ממש חשוב. אז איזה אורב מקסימלי אמור להיות על מנת להצביע על משהו עוצמתי בין 2 אנשים בנוגע לזוויות הללו? נגיד שמש צמוד לפלוטו באורב של 2.5.. עוצמתי? וירח סקוואר פלוטו באורב של 4.5? סליחה על המגילה... ות-ו-ד-ה!! חג שמח!!!!

הממ..

אורב של 9 מעלות - בהחלט תופס בין שמש לירח. במקרה כזה לוקחים גם עשר מעלות. ארבע וחצי מעלות ושתים וחצי מעלות בהחלט עוצמתיים באורבים כאלה. ועדיין חושב שבקומפוזיט אפשר לראות את כל התמונה ובאופן פשוט יותר מאשר לנתח את כל המורכבות של הסינסטרי שמשאירה אותך בסופו של דבר עם יותר שאלות מאשר תשובות..

leoleo7

New member
מעולה!

:)) וחס וחלילה לא חלקתי על דעתך, פשוט משום מה קשה לי יותר להבין קומפוזיט. וגם בסינסטרי רואים איפה כל צד, בקומפוזיט מאמינה שגם ניתן לראות את זה, פשוט לא יודעת איך (מניחה שכוכבים נשיים זה נגיד אשה וכוכבים גבריים גבר??!
לא בטוחה בכלל..) ואין על זה הרבה חומר באינטרנט לעומת סינסטרי. למרות שאני בהחלט מבינה שבקומפוזיט רואית את "התוצאה הסופית" של הקשר ומה יוצא בתחלס מהאנרגיות בין שני אנשים.

אשמח להמליץ לך על ספר בנושא שבהחלט יעזור

הספר נקרא 'קומפוזיט צ'ארט' מאת רוברט הנד. ספר מאיר עינים.

leoleo7

New member
אשמח להמלצות!

נראה לי שאני באמת צריכה להתחדש לי בכמה ספרים. :)) אני הכי רוצה ללכת ללמוד בקורס.. אבל זה ברגע שאסיים את התואר. אז גם אם לזה יש לך המלצות, אשמח..

למעלה