אוקי בגלל שלא כיף כאן ובגלל שאנחנו כבר לא ממש מגזימים אנחנו הולכים... ביי לכולם תהנו מהפורום!!!:)
T ThePita New member 6/4/06 #1 אוקי בגלל שלא כיף כאן ובגלל שאנחנו כבר לא ממש מגזימים אנחנו הולכים... ביי לכולם תהנו מהפורום!!!
ג גיושש LOVE אושרי New member 6/4/06 #4 נצלשש >> בנות יש פה מישהיייייי ???? וואי אמאא איזה שיעמום >> מפחיד כמה שמשעמם .. מישהי פה ??.
Z zlilosh13 New member 6/4/06 #6 טוב בנות אז ככה אני ... עוזבת את הפורום ! ואני ארשום רק בצא'ט ..כשהמצב הישתפר אני יחזור כי כמה שמדברים איתכם הכול ניכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניהה בנותת אוהבת אותכן הכי שיש מואעע צליל
טוב בנות אז ככה אני ... עוזבת את הפורום ! ואני ארשום רק בצא'ט ..כשהמצב הישתפר אני יחזור כי כמה שמדברים איתכם הכול ניכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניהה בנותת אוהבת אותכן הכי שיש מואעע צליל
S sHiRa De LoCa New member 6/4/06 #10 א. מעתיקנית חעחע מה את גונבת לי עם האוזניים? סתם סתם כפרה,חופשיייי.. וב.עוזבת?! לא צלילוש אנ`לא מרשה את נישארת וזהו. וזה לא ניתן לויכוח :]
א. מעתיקנית חעחע מה את גונבת לי עם האוזניים? סתם סתם כפרה,חופשיייי.. וב.עוזבת?! לא צלילוש אנ`לא מרשה את נישארת וזהו. וזה לא ניתן לויכוח :]
O OoנויoO New member 6/4/06 #12 צליל?! ../images/Emo46.gif את לא עוזבת לשום מקום!! אנחנו מנסים לשפרררר אבל אל תעזבי וכולם פה אל תעזבו סתם ככה אל תעזבו את כל מה שהשגתם פה כל הזמן הזה
צליל?! ../images/Emo46.gif את לא עוזבת לשום מקום!! אנחנו מנסים לשפרררר אבל אל תעזבי וכולם פה אל תעזבו סתם ככה אל תעזבו את כל מה שהשגתם פה כל הזמן הזה