אוקי...

3נטוש

New member
אוקי...

יש לי עוד שאלון.. לכול החדשים... וגם לישנים... אני יודעת שהיה לא מזמן אחד אבל לא משנה הוא קצר... איך קוראים לי? השיר האהוב עליי? (מותר כמה כמובן) השיר השנוא עליי? הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי? הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי? אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? (לתלמידים שבינינו) איך קוראים לחיית המחמד שלי? החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון? באיזה שמפו אני משתמש? מה המאכל השנוא עליי? באיזה עוד פורומים אני מככב? איך הפורום בינתיים ובכלל? אני מוסיף תמונה שלי :

3נטוש

New member
אני..

איך קוראים לי? נטע השיר האהוב עליי? (מותר כמה כמובן) אממ יש הרבה.. מותק שלי גלעד שגב,עכשיו טוב גלעד שגב, משקעות חריפים שייגעצ אבא עורך דין שייגעצ ידיעה שוטי הנבואה מתוקה שלי שוטי הנבואה פנאן שייגעצ ושוטי הנבואה, מרי לנצח עברי לידר, על קו המים עברי לידר,צוכחה בוחקת עברי לידר, בובה אחת עברי לידר, סופי גלעד שגב, ציפורים גלעד שגב.. ויש עוד מלא... השיר השנוא עליי? מזרחית, סבלימנאל ומשפחתו , רוני, עדי שרון וכול המטומטמים האלה.. הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי?אוו יש הרבה גלעד שגב, עברי לידר, שייגעצ,שוטי הנבואה ,ברי סחרוף, אורית אדמון,שירי מימוןועוד... הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי? כול מי שבסעיף ,"השיר השנוא אליי" אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? (לתלמידים שבינינו) בערך... משעמם לי כבר... איך קוראים לחיית המחמד שלי? אין לי... החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון? אממ לא הלכתי לפסטיבל הבירה... דיי אני עדיין בשוק גלעד שר ציפורים וסופי... דיי אני הולכת להתאבד...
באיזה שמפו אני משתמש? כיף.. מויי כיף... מה המאכל השנוא עליי? כול מה שמכיל בצל.. באיזה עוד פורומים אני מככב? אממ כאן, גלעד שגב, עברי לידר, ערוץ 24, הפורום בינתיים ובכלל? סבבבה
אני מוסיף תמונה שלי : כן בטח אני לא רוצה לגרום לכם למות.. מפחד... חוץ מזה ראיתם אותי כבר...

inbal145

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

איך קוראים לי? ענבל השיר האהוב עליי? (מותר כמה כמובן) פשי. רשימה. Linkin Park-In the end Evanescence-Whisper Muse-Time is running out ואני אפסיק עכשיו
השיר השנוא עליי? אממממ... בריטני'ז למיניהם וכאלה
הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי? לינקין פארק, אוונסנס, מיוז, נייטוויש. הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי? בריטני, ג'סטין... הבנתם אותי
אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? (לתלמידים שבינינו) ממש לא
איך קוראים לחיית המחמד שלי? ליאור (אחי הקטן
) החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון? יומיים אצל מיה
24 שעות של מתמטיקה
באיזה שמפו אני משתמש? פינוק מה המאכל השנוא עליי? בשר עוף דגים
באיזה עוד פורומים אני מככב? אוונסנס, זהות בדויה, לינקין פארק, מיוז, זיהוי שירים, דארן הייז וסבג' גארדן. איך הפורום בינתיים ובכלל? ס22ה!!1 אני מוסיף תמונה שלי: לא אני לא

שלי../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

מי שעדיין לא יודעת איך קוראים לי, מכות! השיר האהוב עליי? (מותר כמה כמובן)כרגע? אח של סאלים\שוטי הנבואה, העיקר הבריאות\יוני בלוך, JAH IS ONE\מוש בן ארי ושוטי הנבואה השיר השנוא עליי? סופרסטאר כנראה.... הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי?השוטים, מוש בן ארי, יוני בלוך, הדג נחש, אלג'יר, עברי, אביב, אלאניס, פיונה אפל, נורה ג'ונס, ביטלס, דין דין אביב, עידן רייכל.... הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי?רוני, כל הפופ וההיפ הופ האמריקקי... אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? (לתלמידים שבינינו)לא אליי....למזלי. איך קוראים לחיית המחמד שלי? טריקסי החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון?האוכל של הצבא באיזה שמפו אני משתמש? מוי כיף \ סופר קרמה! מה המאכל השנוא עליי?חרגולים מוקפצים. עדיין לא פגשתי מאכל שנוא. באיזה עוד פורומים אני מככב?שוטי הנבואה, יוני בלוך.הייתי בה"פ הספר עד שהם התפלגו לסיעות, מאז כולם שם איבדו את השכל.... איך הפורום בינתיים ובכלל? סבבישן! אני מוסיף תמונה שלי : אין לי על המחשב, אבל אם תנברו ברחבי הפורום, אני יודעת שתמצאו בסוף
אז לא להתעצל

DARK ANGEL14

New member
שלי../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

איך קוראים לי?עדי
השיר האהוב עליי? (מותר כמה כמובן): where will you go- evanescence
time is running out- muse
the reason-hoobastank
easier to run- linkin park השיר השנוא עליי? a three of kind-babycakes
אל תשאלו הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי?muse,הדג נחש,linkin park הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי?מאיה בוסקילה
אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? (לתלמידים שבינינו)לא
איך קוראים לחיית המחמד שלי?נמר ה-
, ג'וני(האוגר) החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון?לשמוע שענבל מבלה יומיים שלמים עם מיה
באיזה שמפו אני משתמש? נקה 7
, היחיד שלא עושה לי קשקשים
מה המאכל השנוא עליי?פירות,דגים באיזה עוד פורומים אני מככב?אף אחד
איך הפורום בינתיים ובכלל?משעשע, מאד
אני מוסיף תמונה שלי :לא ממש

inbal145

New member
אחלה שירים../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

"לשמוע שענבל מבלה יומיים שלמים עם מיה". אוווווווווווווווווֹ, טאצ'ינג
משעשע, מאוד
סלח לי עד שאחבר את כל החלקים
*בדיחה פרטית
*

GothicAngel

New member
נמנמנמ...../images/Emo29.gif

איך קוראים לי? מיכל "מיץ' ביץ'" אמה לואיס ג'ונסון טורפ השלישית השיר האהוב עליי? (מותר כמה כמובן) אוהו, יש מלא. עכשיו אני אוהבת את "עכשיו טוב" (נטע גאה, הא?
). ואין לי כוח לעשות רשימה.. השיר השנוא עליי? נמנמנמ.. השירים של צ'ילדרן אוף בודום, שואתי. הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי?נירוונה, מטאליקה, משינה, נוער שוליים, בריאן אדאמס, רד הוט צ'ילי פפרז, הדג נחש... כן, יש המשך. הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי? כל הבובות פופ למינהן.. אה, ואבריל לווין גם. וגם להקות מטאל שעושות לי כאב ראש מטורף.. אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? (לתלמידים שבינינו) בואו נגיד ככה.. אם יבקשו ממני להוסיף עוד ימים לחופש הייתי אומרת חודש וזהו. אחרי זה יהיה לי ממש קשה לחזור לשגרת הלימודים וגם יימאס לי. איך קוראים לחיית המחמד שלי?דונה!!!!!! חמודונת קטנה שלי!!! החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון? ראיתי מישהו שאני מכירה.. הוא מזעזע. באיזה שמפו אני משתמש? הוואי מה המאכל השנוא עליי? סלט חצילים נדמה לי באיזה עוד פורומים אני מככב? מככב? אני לא מככבת.. מידי פעם אני רושמת בפורומים ונוטשת אותם, רק כאן לא
איך הפורום בינתיים ובכלל? שולת! אני מוסיף תמונה שלי :שיהיה.. (ללא יצורים בעלי ראש ביצה)

DARK ANGEL14

New member
דונה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

חמודונות
קטנה
לחתול שלי הייתי קוראת קטן לידה...והוא לא ממש קטן

GothicAngel

New member
דונה שולתת!../images/Emo29.gif

לא כמו נמר כפוי טובה מעצבן ומגרגר..

GothicAngel

New member
אה אופס..../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אני לא עצם בלתי מזוהה.. אני יב"ם- יצור בלתי מזוהה... יב"ם- שולת!

3נטוש

New member
עברי הוא ראש ביצה..../images/Emo70.gif

דרך אגב עברי הוא החזיר לי מסר והוא אמר ניפגש בחיפה
איזה חמוד

3נטוש

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אווווווווו מיכל אני מתה אלייך
עכששיו טוב
ברור שאני גאה

Silly LoveSong

New member
MINE!!!

איך קוראים לי? אלינה. השיר האהוב עליי? (מותר כמה כמובן) כמעט כל השירים של הביטלס וחלק מהשירים של יוצאי הביטלס. השיר השנוא עליי? כל שירי בריטני ספירס/להקות מתלהבות/זמרי פופ מסריחים זמרי מזרחית/זמרי ראפ וכו' (כבר הבנתם את הקטע...). הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי? הביטלס, רובי וויליאמס, אלטון ג'ון. הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי? להקות מתלהבות, בריטני ספיכס, שרית מחדד, ושאר מתלהבים שלא יודעים מה זאת מוזיקה. אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? (לתלמידים שבינינו) רוצה מאוד. השנה האחרונה שלי, נשמע מעניין.... איך קוראים לחיית המחמד שלי?
=טים, פרינסס, ג'סיקה, מונה, מרטין, מקס.
=פונץ'. החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון? קניתי המון דברים ללימודים בירושלים, והייתי חייבת להיסתובב עם השקיות (ששקלטו טונה!) שעות על גבי שעות. אפילו התחילו להופיע לי שיפשופים ויבלות על כפות הידיים.
באיזה שמפו אני משתמש? פנטן פרו-וי. מה המאכל השנוא עליי? כל דבר עם בשר. באיזה עוד פורומים אני מככב? חלומות צלולים, סדרות מצויירות, הארי פוטר הספר (בקושי כותבת שם משהו.... קצת מעצבן אותי שכל הפורום מפוצץ מפאנפיקים שאני שונאת, ככה שאני נכנסת לשם רק כדי לקרוא לפעמים חדשות ומידיי פעם מגיבה). איך הפורום בינתיים ובכלל? אחלה של פורום!
אני מוסיף תמונה שלי: תמונה שלי? טוף נו...

black dog angel

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

איך קוראים לי? שירלי השיר האהוב עליי? (מותר כמה כמובן)כל השירים של הלהקות האהובות עלי (ראה פירוט) השיר השנוא עליי?המממ...שירים פופים מידי הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי?electric six franz ferdinand nirvana oasis pink floyd queen supergrass the darkness the hives travis משינה שוטי הנבואה שייגעצ הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי? פופניקים כבדים
אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? (לתלמידים שבינינו)לא!!גם לי יש מתמטיפוביה!
איך קוראים לחיית המחמד שלי?ליאורה (דיי!תפסיקו לצחוק!)
החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון?דימיינתי שני מכרים לא רצויים שלי מקיימים יחסי מין באיזה שמפו אני משתמש?קרמה
מה המאכל השנוא עליי?דגים
באיזה עוד פורומים אני מככב?לפעמים בה"פ...ועוד אחרים לא מתפוז... איך הפורום בינתיים ובכלל? הזה ספציפית? הכי טוב שהייתי בו בינתיים...

DARK ANGEL14

New member
חיחיחי../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

*למרות שאמרת לא לצחוק*
למורה שלי לספורט לשעבר קראו ליאורה
גאד זה משעשע
... אניוויי איזו חיה זאת

black dog angel

New member
../images/Emo24.gifזאת כלבה../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

אבל כולם קוראים לה אילנה משום מה
היא קוקר ספנייל מעורב בלברדור

DARK ANGEL14

New member
חיחי נחמד=)../images/Emo15.gif

סתם נזכרתי במורה המפחידה שלי לספורט כשאמרת ליאורה
יש לך תמונה

black dog angel

New member
לא לצערי....../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif

אבל אם היה לי הייתי עושה לה בוק! היא הכלבה הכי יפה שתפגשי אי פעם!

למעלה