אוקי...

BlinkyGirl

New member
אוקי...

בעיה רצינית.. אני בתולה.. או ככה אני חושבת שאני תסבירו לי אם אני טועה.. כמו שאמרתי אני בתולה ויש לי חברה.. ביום שבת הייתי במחזור ביום השלישי לוסת. חברה שלי רצתה בכל זאת לעשות סקס.. קיצור היא הכניסה לי אצבעות.. פעם אחת עד שגמרתי כשהיא הוציאה את האצבע לא היה לה דם על הידיים.. אח"כ היא רצתה שוב לעשות את זה.. אז היא הכניסה שוב את האצבעות הפעם יותר עמוק.. הפעם זה כאב לי אמרתי לה להוציא וכשהיא הוציאה היה לה דם על הידיים.. כשהלכתי לשירותים היה לי דם נוזלי כזה על התחתון. עכשיו השאלות : 1. האם חברה שלי קרעה לי את קרום הבתולים
2. האם יכול להיות שכאב לי בגלל שלפני כן גמרתי
3. האם הדם הזה יכול להיות מחזור או שזה קרום הבתולים
למישהו יש תשובות

בתולים ?

לפי מה שאת מתארת, רוב הסיכויים שהדם היה כתוצאה מקריעת רקמות של קרום הבתולים שלך. מה עלייך לדעת זה שהוא לא בהכרח נקרע פעם אחת ונעלם. לעיתים לוקח מספר פעמים עד שאין יותר מה לקרוע (ורק בלידה הראשונה הקרום נקרע עד הסוף). קבלי לינק לאתר המרפאה של ד"ר רונית אלוני - יש שם עמוד עם הסברים ותמונות של קרומים.

קשה לענות לך ואני לא בטוחה שקרום

הבתולין שלך נקרע. מה שאת יכולה לעשות לאחר שנכנסת ללינק ששלח אותך הדולפין, זה לקחת מראה להציב אותה בין ירכיך ולהסתכל על קרום הבתולין שלך. אם תראי שהשפה שלו שלמה סימן שלא נעשה כל קרע אם תראי שיש באחת הפינות קרע קטן סימן שנוצר בו חתך.

למעלה