אוקי

bigbadjoe

New member
אוקי

ככה אני אוהב לראות את ספייק !!!!!!!!!! לא כזה סמרטוט כמו בעונה החמישית... בערך כמו שבאפי עכשיו... למרות שהיא יותר יפה בעונה הרביעית מאשר בכל שאר העונות. בכל אופן, רק היום שמתי לב שאף פעם לא הסבירו בעצם איך הרמוני וספייק נפגשו ?

Schnickelfritz

New member
בקשר לפרק שהיה...

אני לא מבינה את הרמוני... נכון שאישיות של ערפד מזכירה את מה שהוא היה קודם אבל OH MY GOD היא מעצבנת
היא צריכה להיות קצת יותר..... לוחמנית (זאת מילה בכלל
) ויותר ערפדית ולא כזאת מעצבנת. אבל זה משעשע שהם החזיקו כל כך הרבה זמן, עד אמצע (או כמעט סוף) העונה החמישית... זה מכובד
ואניה- יווווו אני מתה על אניה
אני פשוט מ-ת-ה עליה
כל כך צחקתי כשהיא אמרה לג´יילס: Go away! אני אוהבת אותה יותר ויותר ככל שהזמן עובר, גם בעונה השישית

Rוית

New member
זה רק אני או שבאפי מפספסת הזדמנויות

להרוג את ספייק?!?!? היום אחרי שהם נפגשו במסיבה והם רבו בחוץ, הרמוני (הקרציה הזו) הגיעה והוא התעצבן עליה כשהיא אמרה על ה´אבן של אמרה´ והוא הסתובב וצעק עליה, ובאפי בנונשלטיות מחכה שהוא יסיים לריב איתה בזמן שהיא בנוחות מחזיקה את מר שפיצי ביד... לא שיש לי משהו נגד ספייקי, אבל הלו?, לכוון, לזרוק, לפגוע, ערפד אומר ביי ביי...
אבל מה שכן, הסצינת קרב של ספיק ובאפי באור יום היתה מדהימה!

Buffybot

New member
יש תאורייה

שאומרת שבאפי וספייק פשוט לא יכולים להרוג זה את זו. הרבה הזדמנויות, הרבה נסיונות ועד היום, כלום. כאילו... לא רוצים בכלל להרוג זה את זה. טוב, זה מסובך יותר ממה שניסיתי להגיד כאן... אבל זאת תאוריה תאורתית!

Buffybot

New member
הקטע עם הרמוני

זה שהיא לא טובה בלהיות רעה, ערפדית. היא מנסה ומנסה להיות רעה, אבל כולם רק צוחקים עליה

למעלה