אוקי...

Ophel McNeil

New member
אוקי... ../images/Emo58.gif

אתם מתעלמים ממני בעקביות, אז הנה הודעה חדשה - וחסר לכם שלא תענו!
טוב, אז ככה, זאת רק אני, או שפייג´ יותר מדי נחמדה? יותר מדי נכונה? כמעט ללא אופי? אז נכון, בפרקים הראשונים אני מבינה שאננחו צריכים להאהב בה, אז התסריטאים עשו אותה מותק, אבל לעזאזל, רק בשני הפרקים האחרונים של העונה הרביעית היא תופסת אופי! כל השאר היא פשוט מאמי.... חושדת בקול, מוכנה לתת לפיבי צ´אנס... (זה הקטע שגרם לי לשים לכל העניין לב, אגב). כל כך שמחתי שהיא הייתה מעט מרושעת אל פיבס... (וגם זה עבר מהר מדי.... *אנחה*). אם לא מתפחים לה אופי בעונה החמישית - אני רוצחת את התסריטאים! מה דעתכם?

Woogyman

New member
אממ ../images/Emo58.gif

אני לא חושב שאין לה אופי. תמיד היו לה עמדות משלה - גם עם קול ב408 כשהיא התווכחה איתו במטבח, גם כשהיא אמרה לקול לקפוץ לה בפרק 18, ולא חסרים. ב421-22 זה באמת תפס יותר משמעות, אבל גם לפני זה היה לה. פחות או יותר.

Ophel McNeil

New member
אבל עובדה ../images/Emo58.gif

שאתה זוכר את הקטעים האלה, מפני שהם יוצאי דופן. כן, היו לה דעות משלה, והיא לפעמים התווכחה, והיא הציעה רעיונות, ופיתחו לה אופי.... אבל מתי ראית אותה רבה? מתי היא עשתה טעות? ולא משהו כמו רווח אישי, אלא סתם טעות, כזאת שמשפיעה לרעה. מתי ראיתי אותה עושה או אומרת משהו לא נכון? לי אישית זה עלה בשלב מסוים על העצבים. היא לא אנושית!

Hugo Oneil

New member
טוב הגיעה הזמן!... ../images/Emo58.gif

אני חצי מסכים עם אופל וחצי עם סם! פייג´ מושלמת, וזה נכון! אבל יש לה אופי משל עצמה!

למעלה