אוקי...

יעז

New member
אוקי...../images/Emo119.gif../images/Emo105.gif

לפני לא הרבה זמן, פירסמתי פה מכתב של הפסקת אש.. אחרי זה באתי לבקר, ובטעות השתקעתי (כמו שסתיו אמרה
) בכל אופן, אני באמת חושבת שהריב הזה צריך להיגמר כבר... אתן חייבות להודות, שהפורום די יבש, והוא לא היה ככה כשכולן היו פה! אני חושבת שהגיע הזמן ששני הצדדים יתנצלו, ונחזור לחיות יחדיו באושר ועושר, אנחנו (אני ושאר הקומונה) נתרום פה המון...ואתן יודעות את זה.. תנסו אתן ליזום.. אולי תצליחו לשכנע חלק... או שאולי אפילו אתן תבואו לקומונה שלנו!!

יבח

New member
אופה! טוב שלא הגזמת!!!

אף אחת לא מוזמנת! מי שבאה פשוט תחסם... אז אל תחשבי על זה אפילו.. מה את משחקת אותה יפת נפש?

יעז

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo119.gif../images/Emo105.gif

אני לא הזמנתי אף אחת. התכוונתי שאם נתפייס, אני יודעת שאנחנו לא מתכוונות לעזוב את הקומונה, אז הן יכולות לבוא אלינו אם נתפייס. בכל אופן, ממש תודה על ההבנה

סתיו מם

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

כבר התנצלנו, ופרסמנו את אמנת הפורום, והזמנו את כו-לן לחזור. ואנחנו הכי נשמח אם תחזרו, כולכן או רק חלק. אבל מי שלא רוצה - סבבה. אנחנו מקבלות את זה ומאחלות לה רק טוב.
איזה כיף שאת פה, יעז. יש לך אומץ ואישיות מיוחדת. אהבתי

ODana

New member
מי שרוצה הכי מוזמנת בעולם ../images/Emo140.gif

פתאום קצת שכחנו, שכל המטרה שיהיה כיף...
לא נראה לי שלאף אחד נעים כשיש אווירה מגעילה בגלל זה, כמו שסתיו אמרה, מי שרוצה לבוא - סבבה אנחנו לא מכריחות אף אחת אבל מי שלא רוצה, שתישאר איפה שכן מתאים לה, ולא תבוא לקלקל...

Roniii

New member
כבר אמרתי את זה פעם, אבל...../images/Emo45.gif

אני אומרת שוב: כל הכבוד על הבגרות ועל ההגינות, יעז. אני רואה שהרצון הטוב סיבך אותך עם החברות בקומונה. אני מקווה שהעניינים יסתדרו, ובכל מקרה, את מוזמנת להמשיך ולגלוש איתנו.

למעלה