אוקי שיט.

Simply Blonde

New member
אוקי שיט.../images/Emo68.gif

נראה לי שמפטרים את השומר בגללי ובגלל חברה שלי
אנחנו מרגישות כ"כ רע. סתם יום אחד המפקח שלו בא וסתם חשבנו הוא חבר שלו והוא מסתלבט עלינו ואומר שהוא המפקח שלו וסתם אמרנו מלא דברים בצחוקים שזה וזה וסתם כי אנחנו מתנחלות אצלו כל יום וזה ותכלס אסור. והמפ אני וחברה שלי בוכות אחת לשניה במסנג'ר שמה נעשה בלעדיו ומה האיש של הקפיטריה יעשה בלעדיו ומה כל הבצפר ישתנה בבלעדיו וזה הוא שינה יחס כלפינו מאז שהמפקח בא וזה והוא כועס עלינו ולא נותן לנו לצאת יותר ובלעעעעעע. לא רוצה שהוא ילך וכנראה ממה ששמעתי מפטרים אותומהחברה ולא מעבירים אותו מקום אני מרגישה כ,כ רע אלוהים
*פריקה*

Simply Blonde

New member
למה?../images/Emo68.gif

איתייייייייי לא מתעסקקקק ברגשות יותר מידיייייייייייייייייייייייי

Wild Eye Joker

New member
יותר טוב בשבילו

להישאר שומר כל החיים? אולי זה יתן לו מוטיבציה ללכת לעשות משו עם החיים שלו ולא להשאר חסר השכלה כל החיים.

Simply Blonde

New member
שיר../images/Emo68.gif

הוא צריך ת'כסף והוא רק בן 25 ואני סתם מרגישה רע אוףך אני לא רוצה שהוא ילך

גליזה

New member
../images/Emo2.gifיש לכם קפיטריה *הלם קרב*

אל תדאגי לבחור, הוא עוד צעיר ^^ אני בטוחה שיגשים את עצמו כך או כך המפקח שלו פשוט חרא בנאדם

Simply Blonde

New member
אבל אבל אבל../images/Emo68.gif

אני אוהבת אותו
ומה נעשה בלעדיו? מה?! יהיה עצוב

Simply Blonde

New member
אבל אבל אבל../images/Emo7.gif../images/Emo68.gif

איף אם היה בצפר בזמן שאת באה אליי הייתי מכירה לך אותו חחח אני וחברה שלי ממש בדאון מזה חחחחחח

Simply Blonde

New member
המפ לאאא../images/Emo68.gif

תגידי לבנדוד שלך שהוא חצוף. ושאת באה ברכבת ואני אוספת אותך באוטבוס או מונית לא אפכת לי

Simply Blonde

New member
מקודם אני ובחרה שלי נפגשנו../images/Emo68.gif

הלכנו לקנות כמה דברים ושפוט בכינו אחת לשניה שאנחנו מפגרות ושנפצה אותו במתנה(לא שזה יעזור9 והרצנו את כל הצחוקים כאילו אנחנו קוברים אותו חחחחחח אני נקרעת מעצמנו

למעלה