אוקי שוב פעם

ramoni

New member
אוקי שוב פעם

השיר שעשה לכם את השבוע שלי זה Heart Shaped Box - Nirvana מזכיר לי כמה שירים משואוביז, בעיקר את Cave ללא ספק אחד השירים הטובים של נירואנה, והכאב בו מורגש במיוחד בפזמון , שהבאס והגיטרה כאילו "בוכים" , הקליפ די גרוע לטעמי, אשה מפותמת ביותר,עורבים, איש זקן צלוב בלעעעעע

שלי

Guns N' Roses - Don't Cry שיר שאני מכיר כבר הרבה מאוד (מאוד!) זמן אבל הוא תמיד ישאר אחד הטובים ביותר לטעמי. חזרתי לשמוע אותו הרבה לאחרונה והוא עדיין מצוין. בכלל כל השירים של גאנז מעולים...

Brand New - Sic Transit Gloria

Glory Fades... שיר מצויין של הלהקה הזאתי, שגיליתי אותה לא מזמן, וכבר יש לי את כל השירים שלהם
ממש להקה טובה לדעתי, עושה פאנק רוק יפה וקצת מלנכולי אבל חפיף... דרך אגב אני יודע לנגן את הבס של השיר הזה
ו...זהו, קיצר תורידו או משהו, אחלה שירים יש להם

gloria23

New member
אמממ

unintented כי זה שיר כל כך יפה! ממש אבל ממש יפה! הקשבתי לזה אולי 30 פעם אתמול וגם היום בבוקר שהלכנו לקבל את התעודות...המילים והקצב השקט..זה ממש יפה! וחוצמזה אימא שלי שמעה אותי שמה את זה במערכת...ואז היא אמרה:"של מי השיר היפה הזה?" ואז שמתי לאימא עוד שירים ואז אימא אמרה:"מיוז נחמדים" אני ואמא היחידות ששומעות מיוז בבית חחח

ramoni

New member
שמעתי עליהם

יש להם קליפ שרואים בו אדם שנכנס לתוך פאב, וכל מיני אנשים מחקים את תנועותיו או משהו כזה, אם זה הם אז זה בכלל לא פאנק, אלה סוג של רוק מתקדם , גראג או משהו כזה

ramoni

New member
אני יותר אוהב את

Sweet o Child אני כל כך דלוק על הריף שמלוה את הפזמון, ורק היום ששמעתי אותו לראשונה מי זה שנה, גיליתי שיש סולו באס קטן בהתחלה, טעים

NiKi†a

New member
השבוע בעיקר היו

Hoobastank שהכרתי אותם רק ביום ראשון וכל השירים שלהם כבר אצלי במחשב ועוד שני דיסקים. כך שהם אלו שעשו לי את השבוע. אבל השיר שעשה לי את היומיים האחרונים (וכן הוא גם שלהם
) היה- Hoobastank- Disappear פשוט שיר מדהים

NiKi†a

New member
וואי אתה מכיר אותם? ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ענננננקקקק באלוהים אני חושבת שכל השירים שלהם טובים, לא היה שיר אחד שלא אהבתי ^_^ אבל השיר שאני חושבת שהוא הכי טוב ואני יכולה לשמוע המוני פעמים הוא- The reason שיר כזה יפה לא ראיתי בחיים. (חוץ משל מיוז
קורס).

whistler404

New member
יוני בלוך - נפוליאון

וגם שירים אחרים שלו. "לוט", "אנבל-לי", "מכיר אותו" (שדרך אגב, כולם ניתנים להורדה חוקים בבמה חדשה). בחור מוכשר מאוד..

NiKi†a

New member
חברה שלי יכולה ללכת 50 פעמים

להופעות שלו. כולן כמעט אותו דבר, והיא הלכה כבר 4 פעמים. היא מתה עליו...

elephuntos

New member
incubus - a crow left of the murder

קניתי את הדיסק השבוע (למי שלא יודע זה הדיסק החדש של אינקובוס, הוא יצא לחנויות ב-3 לפבואר החודש), צליל הגנבים האלה לקחו ממני 92 ש"ח!!!!! אבל זה היה שווה את זה, אני מחכה לדיסק הזה כבר בערך שנה וחצי ובתור מאזין מכור של הלהקה הזאתי אני חייב להגיד שזה הדיסק הכי טוב שלהם עד עכשיו. ממליץ במיוחד על: agoraphobia beware! criminal made for TV movie

למעלה