אוקי רעיון חדש....

א6ו6ה6ד

New member
אוקי רעיון חדש....

הרעיון הוא לקחת ציטוט מאחד הספרים....לא חובה להגיד מאיזה אפשר לתת לאנשים לנחש..אפשר בעברית אפשר באנגלית ולפתח עליו דיון..רציני..דימיוני..ומומלץ מטורף לחלוטין.... אני אשמח לפתוח ברעיון הראשון שישורשר מייד להודעה הזאת...

א6ו6ה6ד

New member
והנושא הפותח להיום....

אתם יותר ממוזמנים לנחש מי אמר למי מתי באיזה ספר... "האלכוהול הוא רמאי נוכל הפוגע קשות בנשמה" תגידו מה שעולה לכם בראש..

א6ו6ה6ד

New member
כדאי להקל עליכם אני אגיב ראשון...

טוב אין לי הרבה זמן אז אני אסכם את דבריי בקצרה.. אני מסכים עם כל מילה ומילה... "האלכוהול הוא רמאי נוכל הפוגע קשות בנשמה" שתיה מרובה של אלכוהול פוגעת בנו מזיקה לנו וגורמת להרבה צרות אנשים ששותים משתכרים לא מודעים לעצמם משקרים לאחרים ומרמים אותם.. ואם אני רוצה להסביר את דבריי... תקראו לי רמאי רק תביאו לי בירה!!!!!!

keynant

New member
עם רוב מה שאתה אומר אני לא מסכים...

לדעתי דווקא האלכוהול מוריד את המסכות שבנינו לעצמנו, וחושף את מה שמסתתר מתחת... השאלה שצריכה להשאל בשלב זה, היא האם המסכות הן לא בעצם האני האמיתי? החלק שאני כן מסתדר איתו מצד שני, זה "...רק תביאו לי בירה..." המקרר שלי התרוקן...

מסכים איתך

למרות הפתגם הידוע, "נכנס יין יצא סוד"... הערה קטנה: להבא, כשאתה משרשר שלוש הודעות ברצף... זה פשוט נראה כאילו לא הייתה לך סבלנות לחכות לתשובות, בעיקר כשההפרש בין ההודעות הוא של דקות ספורות. תן לאנשים הזדמנות להגיב

א6ו6ה6ד

New member
כן כן אחיות הגורל...ו..

בכוונה שירשרתי 3 ברצף...ובכוונה הן היו מופרדות אחת בשביל רעיון אחת בשביל הנושא עצמו..ואת תגובה...לא רציתי לשים את הכל ביחד מראש...

למעלה