אוקי, קצת סדר ....

esterosh

New member
אוקי, קצת סדר ....

יצא לי לקרוא את רוב ההודעות בקשר למתנה... וזה המסקנות שלי... 1. כנראה שאלבום לא יהיה, למרות שזה חבל כי היו שם ברכות מאוד יפות מבחינת תוכן ומבחינת עיצוב,אבל אלבום דורש יותר סדר ואירגון וגם יותר זמן...ואין לנו אף אחד מהדברים האלה... אז זה לא אומר שהברכות וה100 סיבות והשירים ילכו לפח,הפיתרון שלי הוא שכל אחד יעלה את הברכה שלו לפורום,ביום הולדת של עפר יחד עם ה100 סיבות והשירים וככה נעשה שירשור יום הולדת יפה שירכז את הכל ,ואפשר לנעוץ את זה ובמידה ועפר יכנס לפורום ,נפנה אותו לשירשור שיקרא. 2. בקשר למה שדנית אמרה ...למה לא לקנות לו מתנה ולשכל אחד יכתוב לו ברכה, זה אומנם רעיון יפה אבל אנחנו פורום יחסית חדש בסך הכל אנחנו קיימים 4 חודשים בערך ואנחנו לא מספיק מגובשים ומאורגנים לקנות לו מתנה...ולצרף ברכות...פשוט זה יצא מעט אנשים וחבל,אז אולי שנה הבאה. 3. לכן הפיתרון היחיד הוא ברכה מעוצבת וממוסגרת,שאגב כולם תמכו ברעיון הזה, אבל גם כאן יש מס' בעיות, אני חשבתי לחבר קטעים מרוב הברכות ולנסח ברכה כוללת... לא אכפת לי להתנדב לעשות את זה... אבל יש מס' בעיות... והן קשורות לאירגון ולסדר.. אני מבחנתי לנסח ברכה (כל אחד יכול לנסות לנסח ברכה מכל הפורום ופשוט נעשה הצבעה בין הברכות ,זה עניין שאפשר לסדר...) אבל הבעיות הן (זה לאחר התייעצות עם רני במסן): 1. צריך מפגש לאסוף כסף ולמסגר את הברכה אלא אם כן יש מישהו שמתנדב ללכת למסגר ...(אני מראש מודיעה שאני לא אגיע למפגש...אז אם יש מישהו אחר שמתנדב .. ומוכן לקחת את זה עליו זה יהיה טוב.) 2. צריך לארגן מפגש למ"ל שזה אומר להזמין מקומות ,לנסוע לאולפנים ולחכות לעפר ולתת לו את המתנה מהפורום...חשוב לציין שזה צריך להיות מסודר ושזה לא יהיה יפה להתנפל עליו אלא פשוט לשלוח נציגים... אוקי מוצגות פה כל הבעיות ,עכשיו צריך לחשוב מה עושים ומי מתנדב לעשות מה... אני אישית מוכנה לארגן את כל הקטע של הברכה מבחינת תוכן, אבל את הכל השאר אני לא רוצה לעשות. אם יש מישהו שמוכן לקחת אחריות בשם כל הפורום זה יהיה נחמד .אם לא אז כנראה שלא נביא לעפר מתנה השנה או שזה יקח פשוט יותר זמן... אני מקווה שההודעה הזאת תעשה קצת סדר ותראה איפה אנחנו עומדים ,תגיבו מה דעתכן ...זהו חג שמח לכולם!

randu

New member
"תגיבו מה דעתכן"..../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני אישית מזועזע. אני זכר,אחרי הכל.
חחח אני יודע שזה בטעות חחח..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מצטער,אני לא אוכל ללכת ולמסגר. כי זה אחריות לאסוף כסך מכולם, ושכולם ישלחו אליי בדואר וזה וזה. למען האמת לא היה אכפת לי לנסח ת'ברכה,אבל התפקיד של אסתרי חח ואם היא תרצה עזרה אשמח לעזור לה. אם מישהו יתנדב ללכת למסגר ולאסוף כסף מכולם,זה יהיה טוב. בקשר למועדון לילה אפשר לחכות לו בחוץ,כי הסיכוי שנמצא כרטיסים עד לחמישי הזה או אפסי!! (וגם לחמישי הבא..) בקשר לנציגים אני לא יודע, כי תמיד יש ת'עניין שלא יודעים את מי לבחור,ואנשים יכולים להיפגע. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מיתר,אם תקראי את ההודעה תדברי איתי דחוף. רק לכמה דק',באמת

esterosh

New member
קודם כל סליחה על הטעות חחח

עכשיו אני אגיב על כמה דברים... 1. זה לא התפקיד שלי!!!!!!!!! אמרתי בפירוש שאני מוכנה להתנדב לעשות את זה ...אבל כל אחד יכול לנסח גם ופשוט נעשה הצבעה זה יהיה הכי הוגן...נפתח הצבעה בקומונה... אבל אני חוזרת ואומרת שכל אחד יכול להגיש הצעה ...פשוט הצעתי את העזרה שלי בתחום הזה! 2. צריך לברר כמה עולה למסגר ברכה...יש מצב שזה הסתכם ב-20 שקל בערך...ואז אם מישהו מוכן להתנדב ולשלם מכספו...וברגע שיהיה מפגש פורום יחזירו לו את הכסף... נראה לי שמסגרת זה לא סיפור כל כך יקר אבל יש מצב שאני טועה...בכל מקרה אם מישהו מוכן סתם לברר כמה זה עולה זה יהיה נחמד... 3. בקשר למ"ל זה לא חייב להיות נציגים ...אם זה יהיה בצורה יפה אז כל מי שרוצה יכול לחכות לו בחוץ ולנסות להביא לו את המתנה בצורה מסודרת... ויש מצב שלא כולם ירצו לבוא (למשל אני נראה לי יוותר על זה ...ואני אשמח אם מישהו יביא לו את זה בשם כל הפורום...) הקטע שצריך לקחת יוזמה .. שלא תבינו לא נכון אני לא מטיפה לאף אחד אני בעצמי לא מוכנה לעשות דברים מסויימים... אבל אם כל אחד יסרב אז כנראה לא תהיה מתנה... וזה גם לא כזה סיפור... אפשר להביא לו מתנה בשנה הבאה שהפורום יותר התגבש או כמה חודשים אחרי היום הולדת...פשוט הרבה שאלו מה קורה עם המתנה ...אז החלטתי להציג את כל המסקנות שהיו לי...אבל מכאן זה כבר החלטה של כל הפורום או לפחות הרוב....

randu

New member
חחחח אז אם לא אכפת לך-

מי שרוצה לנסח את הברכה-שיגיד,וננסח כולנו בייחד ובעעידה או משהו כזה. {מי שאין מסנ',לא לדאוג!} ואם כולם מוכנים לוותר,את תעשי את זה לבד. {אסתרי אני מרגיש כאילו אני מנדב אחרים לעשות דברים שאת רוצה לעשות, אז אם זה פוגע בך-סליחה 100 פעמים..
}

esterosh

New member
לא פגעת בי!

אמרתי מראש שאני לא מטיפה לאף אחד...פשוט כולם פותחים הודעות של מה עם המתנה...אז הצגתי את הבעיות ודרכים לפיתרון....אני לא מתכוונת לעשות את הדברים האלה...פשוט חשבתי שזה יהיה נכול להעמיד את הדברים במקום...אם אף אחד לא יתנדב אז פשוט לא תהיה מתנה...וזה בסדר מבחינתי...אני אשן טוב בלילה חחחחח ואם יצאתי קצת מתנשאת או משהו כזה אז זאת לא הייתה הכוונה...ואני מתנצלת... וכמובן שכל אחד יכול לנסח ברכה....ואפשר גם לנסח ביחד... ולתת לאחרים להצביע אבל אם אתם מסכימים ,אז אי אפשר להגיד כן כן ולא לעשות כלום...אם אתם לא מסכימים אז פשוט נרד מהמתנה...ונפסיק לדבר אל זה כי זה רק הורס את האווירה בפורום ...זהו.

שנייה שנייה לא הבנתי

אתם מכתוונים להביא לו את זה בחמישי הזה כאליו לפני היומולדתת ? הייתיי בטוחה שיום חמישי אחרי היומולדת כאילו ב12 ל4

esterosh

New member
בנתיים עוד אין תאריך.

בטוח שעד יום חמישי הזה לא נספיק כי כלום לא מאורגן... ואני בספק עםביום חמישי הבא ב-12.4 נצליח לארגן הכל אז התאריך זה בכלל לא משהו חשוב צריך שאנשים יתנדבו לעשות כמה דברים...

אוקיי...

ניסיתי להגיב אתמול דרך הפלא שלי אבל לא כ"כ הלך X: אז ככה אין לי בעיה ללכת למסגר את הברכה מהכסף שלי [בתנאי שזה לא יהיה כ"כ יקר] אבל כבר צריך להכין איזשהו ניסוח לברכה ואם אתם רוצים עיצוב אז גם צריך מישהו שיעצב. בקשר למועדון לילה אנשים, תתחילו להתקשר! שכווווולם יתקשרו, ורצוי שתתנו להורים שלכם לדבר ולהזמין בשבילכם כי הם עונים יותר למבוגרים.

daphnef

New member
אוקי אני מסכימה איתך!

נעשה לו בדיוק את מה שאמרת.. אני בבעיקרון הולכת ביום חמישי כניראה לצילומים של מ"ל..אני יכולה לברר אולי אם עפר יהיה ב-12..אני מקווה.. בקיצור.. נעשה לו אלבום.. ונעשה באמת הצבעה..כל מי שרוצה יכין ברכה מכל הפורום ונעשה הצבעה..-זה טוב! אוקי אממ דבר שני.. אני לא בטוחה שאני יגיע למפגש פורום אם יהיה אז אני יעביר את הכסף למי שצריך.. אממ.. מה עוד צריך לכתוב? יחיחיח זהו נראלי.. אז בואו נתחיל

למעלה