נו הצלחת?
D Dorin555 New member 3/7/05 #46 נראלי../images/Emo4.gif תודה רבה../images/Emo24.gif עכשיו מראים רק ת'אנשים ולפני זה היה סבא ששר? אם כן, הצלחתי
נראלי../images/Emo4.gif תודה רבה../images/Emo24.gif עכשיו מראים רק ת'אנשים ולפני זה היה סבא ששר? אם כן, הצלחתי
A addicted to pierre New member 3/7/05 #57 כן ביגלל זה כשאני רואה שזה הם אני אומרת או יותר נכון דורשת להעביר לערוץ 10 וליראות מתי משדרים שם כי שם זה מגיעה יותר מאוחר באינטרנט כשגרין דיי סיימו בערוץ 10 הם רק התחילו
כן ביגלל זה כשאני רואה שזה הם אני אומרת או יותר נכון דורשת להעביר לערוץ 10 וליראות מתי משדרים שם כי שם זה מגיעה יותר מאוחר באינטרנט כשגרין דיי סיימו בערוץ 10 הם רק התחילו
D Dorin555 New member 3/7/05 #49 כן, שמתי לב לפני זה ../images/Emo13.gif תודה רבה על כל ההעזרה :] עכשיו מראים רק ת'אנשים יושבים, נכון?
כן, שמתי לב לפני זה ../images/Emo13.gif תודה רבה על כל ההעזרה :] עכשיו מראים רק ת'אנשים יושבים, נכון?
A addicted to pierre New member 2/7/05 #39 טוב זה מרגיז תירגעו זה לא הם עכשיו היה כתוב שזה הם אבל זה לא זה ממש מרגיז כי הם מבלבלים
A addicted to pierre New member 2/7/05 #42 בקיצור תחצו איפה שכתוב watch it שם יש כמה דגלים תיחצו על הראשון ומשם ניראה לי שתבינו תיראו אני מנסה לעזור לכם כמה שאני יכולה!!!!
בקיצור תחצו איפה שכתוב watch it שם יש כמה דגלים תיחצו על הראשון ומשם ניראה לי שתבינו תיראו אני מנסה לעזור לכם כמה שאני יכולה!!!!