אוקי על הפרק היום!

shanyz

New member
אוקי על הפרק היום!

איזה פרק יפה!
דבר ראשון, אני שונאאאת את ג'ינה!! כאילו היא חמדוה לפעמים כשהיא מקפצת בהתלהבות.. אבל היא כזאת רעה!!! למה היא צריכה לסחוט את אבא של דיוויד? ו..דיוויד היה מזה מעצבן היום, אבל בסוף הוא היה נחמד
ודונה- כזאת מכוערת!!!!!!!!!! מעצבנת אותי!:) חהה היא באמת לפעמים נראית כמו זונה..חחהה
אמ.. איזה חמוד היה דילן כשהאו שם את הסרט הזה על הראש!! פחחחחחחחחחח נקרעתי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליו!! ו..נוח גם היה נחמד...לא יותר מידי.. ומאט- מזה מסכן... לפעמים קלי לדעתי לא צודקת בויכוחים שיש להם, לפעמים היא לוקחת דבירם אישית מידי ובהקצנה מידי.. וג'נט, לפעמים מזה מעצבנת, כאילו, תמיד יש לה טנעות לסטיב..
איזה חמוד סטיב
אממ... מה אתם חושבים על הפרק?

crazy4tc

New member
גם אני שונאת את ג'ינה!!!!!!!!!!!!!!

אבל מה אבא של דיויד עושה שם???? יש לזה הסבר כלשהו על בטוח!!
דונה נראתה ממש זונה כשעצרו אותה! עם הפרווה והכל...
דילן כזה ממי!!! הוא הכי שווה!! זה היה כזה טוב כשהוא תפס את ג'ינה! והעצות שהוא נותן לדיויד... הוא צריך להתחיל ללמוד לקבל אותן יותר בקלות...
נוח מגעיל! איך הוא הסכים לשתף פעולה עם הזונה הזאת?!
אפילו שאני לא אוהבת כל כך את מאט בפרק הזה הוא צדק אבל אני חושבת שהוא לא היה צריך להתווכח עם קלי וקצת להתחשב בה אחרי כל מה שהיא עברה...
ג'נט... היא מוזרה קצת... אבל איזה חליפה מוזרה סטיב לבש!!!

monita

New member
נכון ש...

ג'ינה רעה. אבל זה מה שכיף, זה כיף שיש מישהו שמנסה להרוס לכולם ככה זה יותר מעניין! כאילו תחשבו מה היה קורה אם ג'ינה או ואלרי לא יהיו אז זה היה יכול להיות משעמם עם קלי המפונקת הזאת והויכוחים המפגרים שלה. ודונה הקרציה הזאת שהיא חושבת שהיא יכולה לעשות שלום עולמי! אז אני חושבת שזה אחלה שיש דמות כמו ג'ינה (למרות שהיא לא ואלרי...)! חוץ מזה שג'ינה ודילן מה זה חמודים ביחד!!! ד"א איזה מעצבן היה דיוויד בפרק האחרון!!!!!!!!!!!

crazy4tc

New member
ג'ינה ודילן?!

אייייייייייייייייייכס הוא היה צריך להפרד ממנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא מגעילה!!! והוא חמוד!!!

shanyz

New member
אממ...

ג'ינה לא מספיק טובה בשביל דילן:) רק קלי.. (זה רק בתנאי שברנדון לא נמצא...ו..הוא לא נמצא!!) בקשר לג'ינה.. את צודקת, צריך מישהו רע.. אין לי בעיה עם רעים! בדרך כלל בכל התוכנית שאני רואה אני אוהבת את הרעים:) אבל.. נניח את וואלרי מאוד אהבתי!!! אבל ג'ינה.. פ'סדר, לפעמים היא נחמדה.. אבל.. אוף! לפעמים אני מזה נעלבת בשמה כזה.. כאילו דילן פתאום אומר לה דברים מעליבים ואני מזה מבינה אותה כשהיא נעלבת:) חחהה

crazy4tc

New member
דילן לא צריך להגיד לה דברים מגעילים

הוא צריך לזרוק אותה!!!!!!! נכון שצריך מישהו רע אבל... היא פשוט... אני שונאת אותה!!!!! וחוץ מזה איך דילן נשאר איתה? אין לו בושה?! אחרי כל הצרות שהיא עשתה!!! ואיך שהיא השתלטה לו על החדר במלון... למה מי היא חושבת שהיא?! (סלחו לי על הפרחיות אבל זה דרש)

shanyz

New member
חהה...:)

בפרק היום למשל! כאילו, איזה חוצפנית1! פשוט נכנסת ככה באמצע לחדר!!!!!1 זה היה כזה ברור שהיא תכנס דווקא כשהם מץחבקים:) אממ כל כך עצבן אותי שהם ראו טלויזיה!! אוף, אני אוצה אותם ביחד!!!!

shanyz

New member
חהה...:)

בפרק היום למשל! כאילו, איזה חוצפנית1! פשוט נכנסת ככה באמצע לחדר!!!!!1 זה היה כזה ברור שהיא תכנס דווקא כשהם מץחבקים:) אממ כל כך עצבן אותי שהם ראו טלויזיה!! אוף, אני אוצה אותם ביחד!!!!

למעלה