אוקי נדרשת עזרה

mikonww

New member
אוקי נדרשת עזרה

אממ אז כך, זוכרים את התמונה של החמסמוס והחמוד והמתוקי הקן ופצפומח בן ה5 חודשים ? אז היום הלכתי לראות אותו, ומסתבר שהוא לא בין 5 חודש, לדעתי שנה ++ ושהו לא חמסמוס קטני חמודי אילה קינג פאקינג קונג
אבל אני רציני הוא ענק ושאני אומר ענק זה פעמים חמוס זכר ממוצה, ההורך שלו לא כלל זנב לדעתי 40/45 ס"מ. הבחורה (שהיא מאוד חמודה,והייתי נותן לה לאמץ אותי אם לא הייתי מה שאני) נפלה קצת בפח. היא רכשה חמוס ממגדל/ת ! שאמר לה שהוא בן 5 חודשים ואין בעייה לאלף/לחנך. אבל כאן הבעייה הוא בוגר, הוא לא מסורס והוא לא ממש מחונך, וכל ביס שלו זה אמסטף !, ולא ידוע לה עם הוא מחוסן או לו, וכאן המקום לציין שהא גדל עם כלב וחתול בבית. והיא לא יודעת מה לעשות איתו, ואני מצין שהיא ממש אוהבת אותו, ולא להתחיל עם השטויות עם היא לא יודעת אז למה רכשה וכאלה, יש בעייה עזרו לי לפטור ולא לאוסיף דלק למדורה. אני בחיים שלי לא נסיתי לחנך חמוס בוגר, ובטח לא אחד מעל גיל שנה שלא מסורס ומחוסן. אני השמח לשמוע על כל דרך, והשמח לקבל כל הזרה. ושוב אני חוזר, בלי שטויות כמו מגיע או בעייה שלה, בבקשה תשובות לעניין. ותודה

Sweet Fantasy

New member
חינוך חמוס בוגר נעשית באותה דרך

כמו חינוך חמוס צעיר, פשוט בדיוק מהסיבה שציינת צריך להעזר יותר ולהפריד בהתחלה מכל החבר'ה האחרים מחחש למריבות קשות.. הדרך היא בדיוק אותה דרך רק רצוי שתשתמש בכפפות עבות (כמו של גנן) כדי למנוע נשיכות כואבות ומיותרות.. סביר מאוד להניח שהזמן יהיה ארוך יותר אבל עם התמדה ואהבה זה יקרה.. בהצלחה.

mikonww

New member
החדשות הטובות

ומיזה אני גם מופטה, שהם חופשים כולם ומסתדרים. אולי זה קשור לזה שהוא גדל עם בעלי חיים וגם שלי גדלים עם בעלי חיים. בכחל מקרה בהתחלה הכנסתי אותו עם הכלוב לתוך חדר החמוסים שלי ואחרי שראיתי שאף אחד לא ממש צועק או עושה סמנים של כעס, אמרתי ננסה לשחרר ניראה מה קורה. ועד עכשיו טפו טפו הכל בסדר משחקים, קצת קשה משחקים אבל משחקים, בלי מסמרים בזנב, בלי קולות מוזרים
אז אני מבין נכון מה שאת אומר שהזמן לחנך אותו יהיה כפול ואלי יותר ?

Sweet Fantasy

New member
כן בדר'כ

תמיד יש יוצאי דופן וזה תלוי בכושר של החמוס להבין ולקבל, הם הוא יקבל מהר את היותך "המנהיג" והבוס הוא יבין שהוא צריך להתנהג יפה אבל מאיך שהענק הזה נראה לי הוא יהיה קשה קצת, הוא נראה מרדן
בכל אופן אני ממליצה ללכת לסירוס כמה שיותר מהר מה שיפחית מהתוקפנות לדעתי, ותשתמש בכפפות! דבר כזה עלול להוריד לך אצבע
בקשר לחמוסים אל תקח סיכון תשגיח עליהם לפחות יום יומיים אי אפשר לדעת למי יבוא קריז.. ומיקי, תבוא למפגששששששש

Lovable Stray

New member
תתחדש ../images/Emo13.gif

קודם כל לסרס - הרבה פעמים אפשר להוריד 90% מהתוקפנות רק ע"י הניתוח. אחרי זה לתת לו הרבה זמן להתרגל אליך וללכת איתו לאט לאט כמו עם גור - חיזוקים חיוביים ושליליים עד שילמד. בהצלחה

mikonww

New member
אוקי זו לא תמנה משהו אבל אולי

תקבלו קצת פורפורציות של הגודל שלו. סירוס זה בטוח, באפילו בימים הקרובים. שאני חושב על זה, אני חושב שחלק מהבית של הווטרינר שלי שיך לי

Sweet Fantasy

New member
צלם אותו ליד זכר

ליד נקבה לא שווה
נקבות תמיד יותר קטנות.. בקשר לסירוס מה שבטוח הצבע שלו יהפוך להרבה יותר יפה חבל שלא סירסו אותו יות רמוקדם ככה היה מצב שהוא היה לבן כמו שלג

mikonww

New member
חחחחחחחחחחחח

אין בעייה אני הלצם רק תגיע להחזיק אותו !!!! ואני הצלם כמה שאת רוצה
הוא כפול וקצת בגודל מהזכר שלי.

Sweet Fantasy

New member
כפול?!!? נסחפת

כפול זה אומר שהזכר שלך 20 ס"מ הוא אולי גדול ממנו ב10 ס"מ לא יותר מזה

mikonww

New member
כבלי תמונה ../images/Emo13.gif