אוקי יש לי שאלה !

beautiful

New member
אוקי יש לי שאלה !

אני רוצה לדעת למה להקות כמו היהודים או אביב גפן או כנ``ל מופיעים או מתחרים בארוויזיון ! לפי דעתי מה שנהיה מארוויזיון זה גועל נפש ! מלוקק ! (רון)

היחידה שהופיעה בקדם ארוויזיון והיא מפורסמת

זו מיכל אמדורסקי והיא בכלל עושה דאנס, ולא רוק. אביב גפן ויהודים הם רוק דווקא ציפיתי לראות השנה את אינפקציה או בייב, דיי קיוותי :) אבל לא, באסה :-( (לא שהיו בוחרים שלהקה שהליריקה שלה זה ``אני רוצה להיות טבח...`` או ``אנ`לא מאמין שאני גר בפתח תקווה`` או ``אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן``)

אירווויזיון?

כשאומרים מילה זו ליד אוזניי, האסוציאציה החידה שעולה בראשי היא- פחחחחח אחד גדול. זה סתם בולשיט כל התחרות הזאת. כאילו אינטגרציה, אבל בתכלס- ממש לא! אם אתם אוהבים את אינפקציה (לא ממש מכירה אותם חוץ מהליריקות שמיכל יורקת לעברי כל חצי שעה בפורום הזה) (ועוד שיר אחד שבמקרה אני מכירה), אביב גפן (נושא רגיש) או בייב, אני לא מבינה למה אתם רוצים שהם יהיו נציגים. אם תשימו לב- באירווויזיון מחפשים להיטים חדשים לאירופה. פופ מתגלגל, או דאנס מעפאן- העיקר שלא יהיו הרבה מילים, שלא יהיו הרבה בגדים, שלא יהיה הרבה תוכן לשיר, ושלא יהיו הרבה תווים, אם יהיו. היחידים שמיטיבים למרוד כל שנה הם רוסיה- שטורחים להביא שנה אחר שנה זמרת אופרה אחרת, או משהו קלאסי, שזה סבבה- אבל הם עוד לא זכו במקום הראשון. עדיין לא. (והאפוקליפסה מתה בנוגע לאירוויזיון, לדעתי. גו פור מיי ניק ניים!) כשבייב ילכו להתמודד באירווויזיון אני אבכה וארחם עליהם בלילה. אבל חליק; לדעתי חברי הלהקה קצת נבונים מדי בכדי לא לעשות החלטות מפגרות שכאלה. long live the MTV europe. או שלא. ממש לא! עד העונג הבא, נעמה.

t@lly

New member
לא נראה לי...

אני אישית מאוד אוהבת את אביב גפן אבל לא ממש נראה לי שאלה שבוחרים את השירים לאורווויזיון רוצים עוד שירים אנטי ישראלים שמעבירים על ישראל ביקורת (כמו שנה שעברה...) ובעלי שורות כמו ``כמעט כולם בכנסת מטומטמים אחד אחד הם לבושים בחליפות תמיד מכופתרים כדי שאנחנו לא נריח את הסירחון בפנים...`` יחי אביב גפן!

N0

New member
או כמו אורי אור!

לעזאזל גם להם יש טעם!

נדמה לי שזה עורי עור...

יענו כמו להיתעורר מולדת חשוכה- תתעוררי כבר! מגעיל לי לדבר על אביב עכשיו [דרך אגב, האולם של האינטימי ממש ענק בהשוואה לזה בטכניון, אבל מצד שני שמה היו כאלה שעמדו- אבל בכל מיקרה, זה רק של יומן מסע].

N0

New member
תאייתי את זה איך שאת רוצה לN0 זה מש לא מפריע

הוא גם ככה לא יודע מה ההבדל ;-)

yulia_tb

New member
בקשר לארוויזיון...

נכון.. אני לא מבינה משהו- למה תמיד בוחרים את השירים הגרועים לארוויזיון?? ותמיד עושים מישראל קרקס??

נעל

New member
אירוויזיון אמור להיות

ערב מתוק ומרגש, מתייפיף כזה, על רמה, או בעברית בוטה וחסרת התייפיפויות והתחמקויות - ערב מלוקק. הייצוג של הארץ באירוויזיון הוא לחלוטין לא אומנותי, וניתן לראות את זה גם בכל אחת מהמתמודדות האחרות באירוויזיון. זה הערב שאמור להיות הכי מיינסטרימי והכי מגשר כך שיוכל לרגש, לפחות טיפטיפה, את כל אחד מהצופים, מכל הגילאים ומכל הארצות שמשתתפות. לכן רואים שם, בפירוש, וספק אם אפילו המפיקים יתכחשו, קרקסים - דובים, אקורדיונים, נסיכות הרים, שמלות נשפים, אינדיאנים (ממתי הם אירופאים? נכנסים לכל יבשת, אלה, שיחליטו לפחות אם הם אמריקאים או אסייתיים) מקפצים, להקות בנים מקפצות, קופים מקפצים, נוצות (הרבה נוצות) מתעופפות ונופלות על הבמה וישראלים מקפצים ומזייפים. אולי אפילו יביאו אותה השנה עם זמרת (יוציאו איזו ואלקירית שמנה מאיזו אופרה) ששרה על ראשו הקירח של ליצן (איפור פוקימוני משהו) על חד-אופן, אי אפשר לדעת. אבל אלה החוקים, ואביב גפן לא מתאים אליהם. מלבד זה, שבד``כ זה גורם לירידות במכירות של האומנים המצליחים, אבל זה יכול אולי לעזור לאומנים קטנים. אינפקציה ואביב גפן יתביישו להגיע לשם, כנראה שלא יזכו וגם בטח לא ירוויחו מי יודע מה. נעל ;-)

למעלה