אוקי חברע'ס...זהוזה.

אוקי חברע'ס...זהוזה.

אני לא כל כך סגור היות ההודעה הזאת הודעת פרידה, כי אני לא הולך לשום מקום, אבל במקום כלשהוא היא כן. ובגדול. כמו ששמתם לב אני לא הייתי פה הרבה לאחרונה. כל מני אילוצים גרמו לי להיות כאן די מעט, ונוצר מצב שהוא מאוד לא מקובל (עלי לפחות), שבו כל עבודת הניהול נפלה על דנה. אז כפי שבטח ניחשתם, אני פורש מניהול. אני לא אשפוך כאן את כל הגורמים לכך, אבל אחד מהם, ואני מקווה שהוא ברור לכולכם, זה הפורום, אתם למעשה. הפורום הזה הוא מעין 'בייבי' בשבילי. צריך לטפח אותו, לתחזק, לשרשר, להוסיף ושאר פעולות של מנהל. לא כולן מלבבות וכיפיות, אבל אומרים שההשקעה נושאת פרי בסופו של דבר. ולדעתי, כאן זה בדיוק המקרה. אני אישית מאוד שמח על מה שהוא הגיע אליו היום, מי שהגיע אליו היום, הגולשים הקבועים והמזדמנים. לצערי הגעתי לנקודה, בה כבר כמה זמן (יותר מדי) אין לי זמן לטפח ולקדם את הפורום. אני כבר לא מתפקד כמנהל, ואני לא חושב שזה הוגן כלפי הפורום וכלפי דנה, וגם כלפי המעמד. ניהול כרוך בהרבה מחויבות ואחריות. לפחות כרגע אני לא יכול לתת את ה-100 אחוז, ולא מוכן שבגלל זה דנה תתן את ה-200. לכן החלטתי לרדת מהניהול. אבל...אני לא הולך לעזוב את הפורום. לא נפטרים ממני כל כך מהר
. אני אשאר בפורום כאדום. אז...זהו כרגע. אני יושב פה כבר שעה ומנסה לחשוב מה לכתוב כמילים אחרונות, ושוב מזכיר לעצמי שאלה בכלל לא מילים אחרונות. ובעצם כן, ובעצם לא.. ברגשות אמביוולנטיים אלו אני אסיים את מכתב הפרידה שלי כמנהל. אם יש לכם משהו להגיד, רע טוב, לא משנה לי, אני אשמח לשמוע באמת הכל, הכי חשוב לי שתהיו כנים. במסרים, באיסיכיו, אימייל ([email protected]), פלאפון (054-4921196), יונת דואר. מה שתבחרו
אוהב המון,
מורן. נ.ב. דנה. מהאנשים היותר מדהימים שיצא לי להכיר. חולה עליך תמיד

MsUnderstood

New member
מורני../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

איך אני יכולה להכניס את כל מה שאני רוצה להגיד לך בהודעה בפורום
לפני 9 חודשים הקמנו את הפורום הזה,אפשר להגיד שהבאנו לאוויר העולם תינוק קטן,שמיום ליום גודל,עובר משברים,בוכה וצוחק,כמו ילד
שנינו לא נאמין שאתה לא מנהל עד שלא נראה אותך אדום,עדיין קשה לי לראות את ההודעת פרידה שלך. קשה לי להיפרד ממך,למרות שעשיתי את זה כבר איזה פעמיים,זה אפעם לא נעשה קל יותר.. תודה שהקמת איתי את הפורום הזה,עזרת לי לעשות משהו שרציתי מהרגע שהגעתי לתפוז.וכמו שאמרתי לך,תמיד תיזכר כמי שהקים את הפורום,זה תמיד יהיה הבייבי שלנו. אני יודעת עד כמה קשה לך לעזוב את הניהול,אני מודעת לזה שזאת החלטה לא פשוטה,קשה מאוד ובכל זאת לא יכולת לסבול את זה שאתה לא עושה מספיק,אני גאה בך על האומץ הזה,וכן,דרוש לזה אומץ.. אבל תמיד יהיה לנו את הבדיחות שלנו,תמיד שאני אעבור ליד עין גב אני אחשוב עליך
עדיין קשה לי להאמין שאני יושבת פה וכותבת לך מילות פרידה,אל תעזוב אותי
כבר אמרתי לך את זה
ואיך אפשר בלי רובי,הפורום שבו הכרנו,את שם השיר אני אתן לך לנחש.. Lazy days don't let them get you down Wear your smile I don't want to see you frown Don't let them get you down It can happen in any season We don't need any reason To sit around and wait The world can change in a second so I find the sunshine beckons me To open up the gate And dream and dream ועוד שיר,כ"כ נכון You're one of God's better people And you don't know That's why you're special And I cry so I can talk like this From my downbeat existence And I know that you can make my wish If my wish is pure But I don't know I just don't know I don't know Let me love you so Now I can't live this without you I'd die without you Without you, without you נשאר לי לאחל לך את כל ההצלחה שנדרשת לך,בלימודים,בביוטופ,בעבודה,בהכל. חולה עליך
אתה בנאדם נפלא מקסים ומדהים
והמון
על הכל
והשאר בפרטי

דננהה..חולה עליך גם אם לא אמרתי

את זה מליון פעם. למדתי ממך המון, הניהול איתך היה מדהים ואני יכול להגיד למנהל לעתיד שיהיה לו הכי כיף בעולם, ברצינות. מקווה שתמשיכי להתקשר אלי גם עכשיו בדיוק ב-11:30

boazgilad

New member
אממ אחי אני לא יודע כל כך מה להגיד

חוץ מתודה ובהצלחה בהמשך! ואני שמח שאתה נשאר פה

moranka

New member
../images/Emo7.gifווואוו

כמורן אל מורן, אני מאחלת לך מלא הצלחה בההההכל ואנחנו ממש לא נפרדים כי אתה נשאר- אפילו שזה בצבע אחר!! אתה אחד המעולים!!!!!

imri2

New member
תודה על ההשקעה, הזמן, והעצבים

אם היו כאלו. בהצלחה בהמשך!

9910

New member
../images/Emo150.gifתודה על הכל

זהו דנה, עכשיו את באמת דיקטטורית.

למעלה