אוקי חברה... זוהי הודעה המופנית אל כולם

wolfbrother27

New member
אוקי חברה... זוהי הודעה המופנית אל כולם

אני הגעתי לפורום אחרי שהיתה לי הארה לפני כשלוש וחצי שנים, הגעתי לפורום בגלל שהוא נשא שם זהה לדרך שהתגלתה לי ממקור עליון. לכל הספקנים והסקפטים למיניהם, אנא תשמרו הערות מתחכמות לעצמכם. הגעתי לפורום הזה כדי לפגוש בו אנשים אינדיווידואלים שלא באים לבקר או לשפוט אף אחד אלא לשתף ולחזק זה את זה במגוון הנרחב של דרך הלוחם לסוגיה... וכמו שכבר אמרתי כבר בעבר, יש כל כך הרבה דרכים להיות לוחם. חברה, אנחנו כאן בפורום כדי לחזק ולהתחזק, לשתף ולהחכים, ללמוד וללמד ולפגוש עוד לוחמים. תראו בהודעה הזו מה שאתם רוצים אבל אני קורא לכם, במקום לפסול איש את רעהו ולהגיד "את\ה טועה !", קחו רגע וקבלו את החכמה בדברים, שתפו בחוכמתכם. כולנו לוחמים שווים. לכולנו יש נסיון. כולנו חווינו והתנסנו בדברים. ולכולנו יש דיעה וראיית עולם. כולנו צודקים. וזהו.... אוהב את כולכם. דובי

תודה ../images/Emo39.gif

מתחברת מאד לגישה שיש המון דרכים להיות לוחם
באהבה חזרה.

../images/Emo128.gif כאן נמחק שרשור

בגלל ריבוי הודעות שהכילו הטחת עלבונות וגידופים ותרבות שיחה שאינה תואמת את כללי הפורום.

י ע ל י5

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

שמחתי למצוא את הפורום שלכם, ולפי דעתי אתה עושים עבודה נפלאה. מסכימה לרוח הודעתך, המהווה מתכונת ו"אבן דרך" לבניית חברה שאינה שיפוטית, חברה שניתן לשתף ולהתחזק בה, חברה שאינה פוסלת אחד את השני, אלא לומדת אחד מהשני, חברה הרואה את כולם שווים. אמנם, בתחילת הודעתך השתמשת במשפט: " לכל הספקנים והסקפטים למיניהם, אנא תשמרו הערות מתחכמות לעצמכם." וזה קצת התנגש לי עם שאר הדברים (שכאמור, בעיני , מהווים אבן דרך), משום שמשפט זה שופט (השימוש במילים "ספקנים וסקפטים"=שיפוטיות) ופוסל אחרים ו"סותם" פיות (תשמרו הערות מתחכמות לעצמכם). אך יתכן ולא זו היתה הכוונה, אשמח לשיתוף מצידך. שוב, תודה לפורום ולדרך שהוא מייצג , ליבי התמלא בשמחה.

למעלה