אוקי,הסקר הבא!

leeloo

New member
רשמתי בהודעת המטוס זעיר ללא טייס

שלדעתי האמריקאית יותר מוצלחת, אולי בגלל שאותה ראיתי קודם, ואחרי שרואים אמריקקים כאלה עם מבטא כזה והתנהגות כזו, אי אפשר ללכת לחפש במקומות זרים... ללא ספק האמריקאית יותר מוצלחת.

ShiN ShiN

New member
האמריקאית...

מממ... כי הם יותר יפים שם...
וכי לא ראיתי את הבריטית!

שלמונזה

New member
שאלה טיפשית

כי כמו שהרוב ענו לך הם בכלל לא ראו את הסדרה הבריטית... וחוץ מזה שהבריטית יותר שווה כי זה המקור ובעצם חצי מהעונה הראשונה של הכי גאים זה רק העתק של קוויר... בכל מקרה, מזל"ט על פתיחת הפורום, אני אישית משתדלת לראות את הסדרה (ג´סטים ואמט הכי שווים) אבל יותר גאה כי בימי שישי יש שידורים חוזרים של קוויר (ישששששששש!) וזהו, לא נראה לי שאני אסתובב פה הרבה, תהנו!

עדיץ

New member
מתי ..מתי ..מתי....../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

דיי !! מתי יש את הסדרה הבריטית ?!?!? יום? שעה? ערוץ? אני חייבת לראות.. כשהייתי באנגליה אז נכנסנו לטאוור רקורדס וראינו קלטת וידאו שלהסדרה ואני חייבת להגיד שהאמריקאים הרבה יותר שווים ..
הם הכי שווים שיש !!

בעיה... ../images/Emo4.gif

האנגלית מוצלחת יותר בהתחלה... אבל אחרי שהאמריקאית יצאה מהתוכן האנגלי, היא התחילה להיות הרבה יותר טובה...... פשוט כי אמריקאים יודעים לעשות דברים.... אמריקאים! ואין מה לעשות, אנחנו אוהבים את זה!
אז האנגלית נחמדה, אבל האמריקאית מדהימה!
(וראיתי את האנגלית קודם, רק אחרי זה את האמריקאית...) ובריאןג´סטין 4 אוור... אני מצטער לאכזב אבל לג´סטין הולך להיות חבר אחר....

אני יודעת...

קוראים לו איתן גולד והוא מנגן בכינור... והוא בערך בגיל של ג´סטין... אבל זה לא יחזיק הרבה זמן... אתם תראו... בריאן וג´סטין יהיו בסוף ביחד...
Brian + Justin = Love Forever

אני17

New member
האמריקאית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למרות שלא ראיתי את האנגלית כל כך!! אבל אין סידרה יותר טובה מהכי גאים שיש האמריקאית!

יייייששששששש!!!!!!

איזה כיף לגלות שיהיה לג´סטין חבר! שיעזוב את בריאן!!!!! ומיד!

רגע...

את חושבת שככה זה יגמר? שג´סטין ישאר עם החבר שלו? בחיים לא! זה כזה ברור שהוא יחזור לבריאן אז אל תעלי את הצפיות שלך גבוה מידי...

למעלה